Vissza a sötétségbe

By | 2019-11-20

Andrej Gyjakov - Vissza a sötétségbe

Leírás könyv Vissza a sötétségbe

Dmitry Glukhovsky a Metró 2033 világsikere után nagy vállalkozásba fogott: Metró Univerzum 2033 címmel jelentet meg sorozatot, amelyben orosz és külföldi szerzők írják tovább s népesítik be mind újabb hősökkel az általa megfestett posztapokaliptikus világot. Andrej Gyjakov nagy sikerű első regényének (A fény felé) folytatásában újra találkozhatunk a rettenthetetlen sztalkerrel, Dárdával, akinek megint különleges küldetést kell végrehajtania. A Mosnij-szigeten, ahol az emberek már létrehozták a civilizáció egy kis oázisát, atomrobbanás történik. A túlélő tengerészek a pétervári metróból érkezett menekülteket vádolják a diverzióval. Azt követelik, hogy a metrólakók találják meg és adják ki a felelősöket, különben mindannyiukat elpusztítják. Dárda elkezdi a nyomozást, de közben fogadott fiát, Glebet is meg kell találnia, aki egyszer csak eltűnik a bunkerból. Dárda és Gleb kalandjai ezúttal is lélegzetelállítóak, s közben mindketten megismerkednek egy különlegesen szép és titokzatos leánnyal, Aurórával, s mindkettejüknek meg kell küzdeniük a végtelen gonoszság megtestesítőjével, a Fekete Hóhérral A METRÓ UNIVERZUM 2033 eddigi legnagyobb felfedezése Andrej Gyjakov: az olvasók az ő első könyvét szavazták meg a sorozat legjobb regényének, a másodikat pedig a 2011-ben megjelent legjobb regénynek. Azóta elkészült a trilógia harmadik része is Gyjakov pedig a populáris orosz irodalom immár külföldön is elismert új sztárja lett.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe pdf

Vissza a sötétségbe.pdf

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov pdf formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe epub

Vissza a sötétségbe.epub

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov epub formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe mobi

Vissza a sötétségbe.mobi

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov mobi formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe txt

Vissza a sötétségbe.txt

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov txt formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe docx

Vissza a sötétségbe.docx

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov docx formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vissza a sötétségbe fb2

Vissza a sötétségbe.fb2

Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov fb2 formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vissza a sötétségbe könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Vissza a sötétségbe könyv ingyen

Vissza a sötétségbe online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Vissza a sötétségbe ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Vissza a sötétségbe

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Vissza a sötétségbe és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Vissza a sötétségbe ingyenes

A könyv részletei Vissza a sötétségbe

  • A könyv eredeti címe: Vissza a sötétségbe
  • A könyv szerzője: Andrej Gyjakov
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Andrej Gyjakov
  • Oldalszám: 2014. május 26.
    ISBN: 9789630798402
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Vissza a sötétségbe.pdf, Vissza a sötétségbe.epub, Vissza a sötétségbe.mobi, Vissza a sötétségbe.txt, Vissza a sötétségbe.docx, Vissza a sötétségbe.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Vissza a sötétségbe könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Vissza a sötétségbe könyvet Andrej Gyjakov írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Vissza a sötétségbe könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Vissza a sötétségbe. A Vissza a sötétségbe könyv megjelenésének dátuma ERR. A Vissza a sötétségbe könyvben 2014. május 26.

ISBN: 9789630798402 található.

A könyv letölthető a Vissza a sötétségbe kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Vissza a sötétségbe könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Andrej Gyjakov – Vissza a sötétségbe.pdf, Andrej Gyjakov – Vissza a sötétségbe.epub, Andrej Gyjakov – Vissza a sötétségbe.mobi. Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe felülvizsgálat. Vissza a sötétségbe könyv Andrej Gyjakov – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Andrej Gyjakov Vissza a sötétségbe könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Vissza a sötétségbe is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Vissza a sötétségbe Andrej Gyjakov könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Vissza a sötétségbe, Vissza a sötétségbe fb2, download Vissza a sötétségbe PDF, download Vissza a sötétségbe MOBI, ingyenes letöltések Vissza a sötétségbe IPhone, online Vissza a sötétségbe pdf, ingyenes Vissza a sötétségbe DJVU, ingyenes letöltések Vissza a sötétségbe txt, letöltések Vissza a sötétségbe rtf, online Vissza a sötétségbe FB2 , ebook Vissza a sötétségbe letöltések txt, ingyenes Vissza a sötétségbe letöltések, ebook Vissza a sötétségbe download MOBI, letöltések Vissza a sötétségbe IPad, olvas Vissza a sötétségbe MOBI, olvas Vissza a sötétségbe docx, ingyenes Vissza a sötétségbe awz, download ebook Vissza a sötétségbe iPad, ingyenes Vissza a sötétségbe DJVU, download Vissza a sötétségbe ingyenes, ingyenes letöltések Vissza a sötétségbe, olvas Vissza a sötétségbe txt, Vissza a sötétségbe letöltések DJVU, Vissza a sötétségbe letöltések ingyenes, Vissza a sötétségbe letöltések pdf ingyenes, Vissza a sötétségbe pdf letöltések ingyenes, letöltések eVissza a sötétségbe pdf ingyenes, Vissza a sötétségbe letöltések epub ingyenes, Vissza a sötétségbe ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply