Virágszál

By | 2019-11-07

Fábián Janka - Virágszál

Leírás könyv Virágszál

Előítéletek, gúzsba kötő konvenciók, rangon aluli szerelmek és két különleges nő, akiknek a sorsa egy életre összefonódik… 1902. újév estéje. Az irgalmasrendi kolostorban megszólal a csengő. Amikor Kornélia nővér, az idős apáca ajtót nyit, egy kis batyut talál a küszöbön… Urbán Flóra, egy gazdag budai ügyvéd elkényeztetett, önfejű lánya beleszeret a költői álmokat dédelgető, nagyravágyó, jóképű boltossegédbe. Tudja, hogy a házasságba az apja nem egyezne bele, ezért a lány nemtelen eszközökhöz folyamodik. Terve azonban nem válik be, sőt: tragédiák sorozatát indítja el. Néhány évvel az eset után Flóra igyekszik rendezni az életét, és férjhez megy. A múlt azonban mintha ismételné önmagát: Flóra nevelt fia bejelenti, hogy nősülni készül, és a választottja egy ápolónő. Flóra, aki egykor mindent megtett volna egy egyszerű boltossegédért, most mindent elkövet, hogy megakadályozza a rangon aluli házasságot… Fábián Janka mesterien szövi a 20. század hajnalán játszódó, szenvedéllyel, túlfűtött érzelmekkel, meglepő fordulatokkal teli romantikus történet szálait. Az először 2010-ben megjelent regényt most új kiadásban veheti kézbe az olvasó.

Letöltés könyvet Virágszál pdf

Virágszál.pdf

Fábián Janka Virágszál könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka pdf formátumban. A Virágszál könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Virágszál epub

Virágszál.epub

Fábián Janka Virágszál könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka epub formátumban. A Virágszál könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Virágszál mobi

Virágszál.mobi

Fábián Janka Virágszál könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka mobi formátumban. A Virágszál könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Virágszál txt

Virágszál.txt

Fábián Janka Virágszál könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka txt formátumban. A Virágszál könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Virágszál docx

Virágszál.docx

Fábián Janka Virágszál könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka docx formátumban. A Virágszál könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Virágszál fb2

Virágszál.fb2

Fábián Janka Virágszál könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Virágszál Fábián Janka fb2 formátumban. A Virágszál könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Virágszál könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Virágszál könyv ingyen

Virágszál online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Virágszál ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Virágszál

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Virágszál és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Virágszál ingyenes

A könyv részletei Virágszál

  • A könyv eredeti címe: Virágszál
  • A könyv szerzője: Fábián Janka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fábián Janka
  • Oldalszám: 2019. május 10.
    ISBN: 9789634336389
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Virágszál.pdf, Virágszál.epub, Virágszál.mobi, Virágszál.txt, Virágszál.docx, Virágszál.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Virágszál könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Virágszál könyvet Fábián Janka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Virágszál könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Virágszál. A Virágszál könyv megjelenésének dátuma ERR. A Virágszál könyvben 2019. május 10.

ISBN: 9789634336389 található.

A könyv letölthető a Virágszál kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Virágszál könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fábián Janka – Virágszál.pdf, Fábián Janka – Virágszál.epub, Fábián Janka – Virágszál.mobi. Fábián Janka Virágszál felülvizsgálat. Virágszál könyv Fábián Janka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fábián Janka Virágszál könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Virágszál is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Virágszál Fábián Janka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Virágszál, Virágszál fb2, download Virágszál PDF, download Virágszál MOBI, ingyenes letöltések Virágszál IPhone, online Virágszál pdf, ingyenes Virágszál DJVU, ingyenes letöltések Virágszál txt, letöltések Virágszál rtf, online Virágszál FB2 , ebook Virágszál letöltések txt, ingyenes Virágszál letöltések, ebook Virágszál download MOBI, letöltések Virágszál IPad, olvas Virágszál MOBI, olvas Virágszál docx, ingyenes Virágszál awz, download ebook Virágszál iPad, ingyenes Virágszál DJVU, download Virágszál ingyenes, ingyenes letöltések Virágszál, olvas Virágszál txt, Virágszál letöltések DJVU, Virágszál letöltések ingyenes, Virágszál letöltések pdf ingyenes, Virágszál pdf letöltések ingyenes, letöltések eVirágszál pdf ingyenes, Virágszál letöltések epub ingyenes, Virágszál ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply