Viktória

By | 2019-12-06

GOODWIN, DAISY - Viktória

Leírás könyv Viktória

1837-ben egy százötven centis fiatal lány került Nagy-Britannia trónjára: a szőke, kék szemű, akaratos Viktória. Nagy szerencséje volt: alig egy hónappal korábban lett tizennyolc éves, tehát önállóan uralkodhatott.
Anyja, a kenti herceg özvegye, és kegyence, John Conroy, addig a széltől is óvták, elzárták a világtól és az emberektől. Társaságba nem vitték, barátnőt nem szerezhetett. Most szívesen irányították volna, ha hagyja magát. Minden férfi, aki rokonságban állt vele, azt híresztelte, hogy szubnormális és hisztérikus. Boldogan megkönnyítették volna hát az életét: ők uralkodnak, Viktória meg pihenjen.
Egyetlen ember bízott benne: a miniszterelnök, Lord Melbourne. Tehetséges, jellemes politikus volt, aki életéből négy évet szentelt annak, hogy az uralkodásra fel nem készített gyereklányból a maga lábán megálló királynőt faragjon. Ma már tudjuk, hogy mekkora királynőt.
Erről a négy évről szól a regény. Udvari intrikákról, összeesküvésekről, hatalomsóvár rokonokról és két szerelemről.

Letöltés könyvet Viktória pdf

Viktória.pdf

GOODWIN, DAISY Viktória könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY pdf formátumban. A Viktória könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viktória epub

Viktória.epub

GOODWIN, DAISY Viktória könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY epub formátumban. A Viktória könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viktória mobi

Viktória.mobi

GOODWIN, DAISY Viktória könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY mobi formátumban. A Viktória könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viktória txt

Viktória.txt

GOODWIN, DAISY Viktória könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY txt formátumban. A Viktória könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viktória docx

Viktória.docx

GOODWIN, DAISY Viktória könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY docx formátumban. A Viktória könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viktória fb2

Viktória.fb2

GOODWIN, DAISY Viktória könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Viktória GOODWIN, DAISY fb2 formátumban. A Viktória könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viktória könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Viktória könyv ingyen

Viktória online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Viktória ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Viktória

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Viktória és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Viktória ingyenes

A könyv részletei Viktória

  • A könyv eredeti címe: Viktória
  • A könyv szerzője: GOODWIN, DAISY
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: GOODWIN, DAISY
  • Oldalszám: 424 oldal
  • Megjelenés: 2017. november 29.
  • Fájlnév: Viktória.pdf, Viktória.epub, Viktória.mobi, Viktória.txt, Viktória.docx, Viktória.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Viktória könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Viktória könyvet GOODWIN, DAISY írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Viktória könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Viktória. A Viktória könyv megjelenésének dátuma 2017. november 29.. A Viktória könyvben 424 oldal található.

A könyv letölthető a Viktória kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Viktória könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: GOODWIN, DAISY – Viktória.pdf, GOODWIN, DAISY – Viktória.epub, GOODWIN, DAISY – Viktória.mobi. GOODWIN, DAISY Viktória felülvizsgálat. Viktória könyv GOODWIN, DAISY – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. GOODWIN, DAISY Viktória könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Viktória is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Viktória GOODWIN, DAISY könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Viktória, Viktória fb2, download Viktória PDF, download Viktória MOBI, ingyenes letöltések Viktória IPhone, online Viktória pdf, ingyenes Viktória DJVU, ingyenes letöltések Viktória txt, letöltések Viktória rtf, online Viktória FB2 , ebook Viktória letöltések txt, ingyenes Viktória letöltések, ebook Viktória download MOBI, letöltések Viktória IPad, olvas Viktória MOBI, olvas Viktória docx, ingyenes Viktória awz, download ebook Viktória iPad, ingyenes Viktória DJVU, download Viktória ingyenes, ingyenes letöltések Viktória, olvas Viktória txt, Viktória letöltések DJVU, Viktória letöltések ingyenes, Viktória letöltések pdf ingyenes, Viktória pdf letöltések ingyenes, letöltések eViktória pdf ingyenes, Viktória letöltések epub ingyenes, Viktória ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply