Viharnővér

By | 2019-11-21

Lucinda Riley - Viharnővér

Leírás könyv Viharnővér

Ally D’Apliese épp egy viharosan induló szerelem kapujában áll, amikor a nevelőapja haláláról értesül. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukba gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat meg egy levelet hagyott örökül, és ennek segítségével, ha a lányok úgy döntenek, közelebb kerülhetnek valódi gyökereikhez.
Allyt egyik tragédia a másikba sodorja, és a kétségbeesett fiatal nő nem lát más választást, mint maga mögött hagyni mindent: Norvégiába utazik, hogy felkutassa a vér szerinti családját.
Mi vár rá a fenséges szépségű országban? Mire jut egy százötven évvel ezelőtti életrajz elolvasása után, amely egy énekesnőről, Edvard Grieg világhírű zeneszerző múzsájáról szól? És milyen, az eddigi életét a négy sarkából kifordító, váratlan felfedezések várnak még rá Bergen festői partjainál?

Lucinda Riley új sorozatának második kötetében egy évtizedeken és Európán átívelő nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény főszereplője nemcsak a származásának kérdésére találja meg a választ, hanem azzal is szembesül, hogy az erő nem minden, és hogy élete tragédiái közepette is beteljesedhet a sorsa.


A vérszerinti szülők nyomában
Hat árva lány Svájcban, egészen pontosan Genfben, egy szigeten, egy mostoha apával, aki olyan gazdag, mint Krőzus… boldogan élnek testvérként, míg fel nem nőnek, s „mindenható” apjuk hirtelen halála újra összehozza őket a szigeten. A történet ott kezdődik, amikor mindannyian egy-egy nyomot, amolyan útravalót kapnak, amelynek segítségével kideríthetik, honnan származnak, kik a vérszerinti szüleik. Itt indul a kaland várhatóan hét köteten át, a múlt bonyolult emléklabirintusain keresztül Lucinda Riley A hét nővér című könyvében.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Norvégia az 1800-as években
A hét nővér-sorozat első részéről már írtam/beszéltem nektek, második kötete a Viharnővér címet viseli. Ezúttal a második nővér, Ally kalandjait követhetjük nyomon, mely során egészen Norvégiáig utazunk, s mindeközben „látogatást teszünk” nem csak az 1800-as évekbeli Krisztiániában (mai Oslo), hanem a II. Világháborús Lipcsében is.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Viharnővér pdf

Viharnővér.pdf

Lucinda Riley Viharnővér könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley pdf formátumban. A Viharnővér könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viharnővér epub

Viharnővér.epub

Lucinda Riley Viharnővér könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley epub formátumban. A Viharnővér könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viharnővér mobi

Viharnővér.mobi

Lucinda Riley Viharnővér könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley mobi formátumban. A Viharnővér könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viharnővér txt

Viharnővér.txt

Lucinda Riley Viharnővér könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley txt formátumban. A Viharnővér könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viharnővér docx

Viharnővér.docx

Lucinda Riley Viharnővér könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley docx formátumban. A Viharnővér könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Viharnővér fb2

Viharnővér.fb2

Lucinda Riley Viharnővér könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Viharnővér Lucinda Riley fb2 formátumban. A Viharnővér könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Viharnővér könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Viharnővér könyv ingyen

Viharnővér online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Viharnővér ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Viharnővér

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Viharnővér és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Viharnővér ingyenes

A könyv részletei Viharnővér

  • A könyv eredeti címe: Viharnővér
  • A könyv szerzője: Lucinda Riley
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lucinda Riley
  • Oldalszám: A hét nővér
  • Megjelenés: 544 oldal
    Megjelenés: 2019. április 25.
  • Fájlnév: Viharnővér.pdf, Viharnővér.epub, Viharnővér.mobi, Viharnővér.txt, Viharnővér.docx, Viharnővér.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Viharnővér könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Viharnővér könyvet Lucinda Riley írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Viharnővér könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Viharnővér. A Viharnővér könyv megjelenésének dátuma 544 oldal

Megjelenés: 2019. április 25.. A Viharnővér könyvben A hét nővér található.

A könyv letölthető a Viharnővér kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Viharnővér könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lucinda Riley – Viharnővér.pdf, Lucinda Riley – Viharnővér.epub, Lucinda Riley – Viharnővér.mobi. Lucinda Riley Viharnővér felülvizsgálat. Viharnővér könyv Lucinda Riley – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lucinda Riley Viharnővér könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Viharnővér is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Viharnővér Lucinda Riley könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Viharnővér, Viharnővér fb2, download Viharnővér PDF, download Viharnővér MOBI, ingyenes letöltések Viharnővér IPhone, online Viharnővér pdf, ingyenes Viharnővér DJVU, ingyenes letöltések Viharnővér txt, letöltések Viharnővér rtf, online Viharnővér FB2 , ebook Viharnővér letöltések txt, ingyenes Viharnővér letöltések, ebook Viharnővér download MOBI, letöltések Viharnővér IPad, olvas Viharnővér MOBI, olvas Viharnővér docx, ingyenes Viharnővér awz, download ebook Viharnővér iPad, ingyenes Viharnővér DJVU, download Viharnővér ingyenes, ingyenes letöltések Viharnővér, olvas Viharnővér txt, Viharnővér letöltések DJVU, Viharnővér letöltések ingyenes, Viharnővér letöltések pdf ingyenes, Viharnővér pdf letöltések ingyenes, letöltések eViharnővér pdf ingyenes, Viharnővér letöltések epub ingyenes, Viharnővér ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply