Vértelenül

By | 2020-02-28

Alessandro Baricco - Vértelenül

Leírás könyv Vértelenül

"Nina lehunyta a szemét. A takaróhoz lapult, még jobban összekuporodott, térdét felhúzta a melléhez. Szeretett így feküdni. Úgy érezte, alatta a hűvös föld megvédi – az biztosan nem árulja el. És a testét is érezte, amely így összegömbölyödve olyan volt, mint egy kagylóhéj – szerette ezt a helyzetet -, védekező állat volt, önmaga oltalmazója, akár egy kicsiny mindenség, az égvilágon semmi baj nem érheti, amíg így marad – kinyitotta a szemét, és ezt gondolta: Ne mozdulj, boldog vagy."
Alessandro Baricco 1958-ban született Torinóban. Filozófiai és konzervatóriumi tanulmányai után jeles napilapokban közölt kritikákat, a televízióban is kipróbálta magát, majd kreatív íróiskolát alapított. Sokszínű személyisége műveiben is tükröződik; egyedi hangú, stílusjátékokban gazdag írásait több mint két tucat nyelvre fordították le, film- és színpadi adaptációk születtek belőlük. Baricco a kortárs olasz irodalom legizgalmasabb alkotója; számos elismerés mellett a Viareggio- és a Medicis-díjat is magáénak tudhatja.
Alessandro Baricco olasz író harmadik könyvét tartja kezében a magyar olvasó. A Selyem és a Tengeróceán után jelent meg a Vértelenül. Hasonlít is meg nem is az elődeire. Romantikus történet olyan szikáran előadva, hogy hihetetlen feszültséget tud kelteni. Ez ad a látszólag egyszerű kijelentő mondatoknak szivárványos ragyogást. Nagy-nagy emberi szomorúság árad a romantikus történetből, ami több az emberek iránti sajnálatnál – az emberiség iránti sajnálat süt a regényből. Minden szereplőt valami determináltság mozgat. Nem akarja csinálni, amit csinál, mégis csinálja. Íme, az ember. Ecce homo.

Letöltés könyvet Vértelenül pdf

Vértelenül.pdf

Alessandro Baricco Vértelenül könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco pdf formátumban. A Vértelenül könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vértelenül epub

Vértelenül.epub

Alessandro Baricco Vértelenül könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco epub formátumban. A Vértelenül könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vértelenül mobi

Vértelenül.mobi

Alessandro Baricco Vértelenül könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco mobi formátumban. A Vértelenül könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vértelenül txt

Vértelenül.txt

Alessandro Baricco Vértelenül könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco txt formátumban. A Vértelenül könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vértelenül docx

Vértelenül.docx

Alessandro Baricco Vértelenül könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco docx formátumban. A Vértelenül könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vértelenül fb2

Vértelenül.fb2

Alessandro Baricco Vértelenül könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Vértelenül Alessandro Baricco fb2 formátumban. A Vértelenül könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vértelenül könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Vértelenül könyv ingyen

Vértelenül online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Vértelenül ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Vértelenül

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Vértelenül és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Vértelenül ingyenes

A könyv részletei Vértelenül

  • A könyv eredeti címe: Vértelenül
  • A könyv szerzője: Alessandro Baricco
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Alessandro Baricco
  • Oldalszám: 84 oldal
  • Megjelenés: 2016. március 08.
  • Fájlnév: Vértelenül.pdf, Vértelenül.epub, Vértelenül.mobi, Vértelenül.txt, Vértelenül.docx, Vértelenül.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Vértelenül könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Vértelenül könyvet Alessandro Baricco írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Vértelenül könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Vértelenül. A Vértelenül könyv megjelenésének dátuma 2016. március 08.. A Vértelenül könyvben 84 oldal található.

A könyv letölthető a Vértelenül kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Vértelenül könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Alessandro Baricco – Vértelenül.pdf, Alessandro Baricco – Vértelenül.epub, Alessandro Baricco – Vértelenül.mobi. Alessandro Baricco Vértelenül felülvizsgálat. Vértelenül könyv Alessandro Baricco – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Alessandro Baricco Vértelenül könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Vértelenül is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Vértelenül Alessandro Baricco könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Vértelenül, Vértelenül fb2, download Vértelenül PDF, download Vértelenül MOBI, ingyenes letöltések Vértelenül IPhone, online Vértelenül pdf, ingyenes Vértelenül DJVU, ingyenes letöltések Vértelenül txt, letöltések Vértelenül rtf, online Vértelenül FB2 , ebook Vértelenül letöltések txt, ingyenes Vértelenül letöltések, ebook Vértelenül download MOBI, letöltések Vértelenül IPad, olvas Vértelenül MOBI, olvas Vértelenül docx, ingyenes Vértelenül awz, download ebook Vértelenül iPad, ingyenes Vértelenül DJVU, download Vértelenül ingyenes, ingyenes letöltések Vértelenül, olvas Vértelenül txt, Vértelenül letöltések DJVU, Vértelenül letöltések ingyenes, Vértelenül letöltések pdf ingyenes, Vértelenül pdf letöltések ingyenes, letöltések eVértelenül pdf ingyenes, Vértelenül letöltések epub ingyenes, Vértelenül ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply