Vassáskák

By | 2019-12-09

FÖLDI PÁL - Vassáskák

Leírás könyv Vassáskák

""És látám, íme: az eget pedig vasból való sáskák lepik el, és adatik azoknak hatalom."
János evangelista látomása, amelyet a Jelenések Könyvében olyan drámaian jósolt meg, a 20. században megvalósult. Az Apokalipszis hat évében, amelyet a második világháború jelentett,
ezek a "vasból készült sáskák", vagyis a harci repülőgépek, ellepték az eget, és iszonyú pusztítást végeztek az emberiség soraiban.
Gondoljunk csak a terrorbombázások által elpusztított városokra: Guernicára, Varsóra, Rotterdamra, Londonra, Coventryre, Helsinkire, Sztálingrádra, Berlinre, Budapestre, Hamburgra, Drezdára,
Tokióra, Hirosimára és Nagaszakira. Az ártatlan áldozatok pedig zömében gyerekek, asszonyok, idős emberek voltak. Ez megbocsáthatatlan gaztett volt, bármely részről követték is el.
E könyv lapjai felidézik mindezt a földi poklot. Benne nevek, repülőgéptípusok,
csaták kavarognak vad és halálos párviadalban, és milliók szállnak sírba anélkül, hogy bárki is megnevezné őket. Amikor világra jöttek, legalább anyjuk jajszava hallatszott felettük. De mikor elhagyták ezt a világot, – Ikaruszként lángolva és aláhullva, vagy a földön bombák által szétszaggatva, és omladék fedte el tetemüket -, halálos sikolyukra már nem figyelt senki. Veszteségszámokká degradálódtak. S mindezt miért? A könyv végén megpróbálok erre választ adni."

Letöltés könyvet Vassáskák pdf

Vassáskák.pdf

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL pdf formátumban. A Vassáskák könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vassáskák epub

Vassáskák.epub

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL epub formátumban. A Vassáskák könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vassáskák mobi

Vassáskák.mobi

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL mobi formátumban. A Vassáskák könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vassáskák txt

Vassáskák.txt

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL txt formátumban. A Vassáskák könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vassáskák docx

Vassáskák.docx

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL docx formátumban. A Vassáskák könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vassáskák fb2

Vassáskák.fb2

FÖLDI PÁL Vassáskák könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Vassáskák FÖLDI PÁL fb2 formátumban. A Vassáskák könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vassáskák könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Vassáskák könyv ingyen

Vassáskák online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Vassáskák ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Vassáskák

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Vassáskák és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Vassáskák ingyenes

A könyv részletei Vassáskák

  • A könyv eredeti címe: Vassáskák
  • A könyv szerzője: FÖLDI PÁL
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: FÖLDI PÁL
  • Oldalszám: Második világháború
  • Megjelenés: 208 oldal
    Megjelenés: 2015. április 29.
  • Fájlnév: Vassáskák.pdf, Vassáskák.epub, Vassáskák.mobi, Vassáskák.txt, Vassáskák.docx, Vassáskák.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Vassáskák könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Vassáskák könyvet FÖLDI PÁL írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Vassáskák könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Vassáskák. A Vassáskák könyv megjelenésének dátuma 208 oldal

Megjelenés: 2015. április 29.. A Vassáskák könyvben Második világháború található.

A könyv letölthető a Vassáskák kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Vassáskák könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: FÖLDI PÁL – Vassáskák.pdf, FÖLDI PÁL – Vassáskák.epub, FÖLDI PÁL – Vassáskák.mobi. FÖLDI PÁL Vassáskák felülvizsgálat. Vassáskák könyv FÖLDI PÁL – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. FÖLDI PÁL Vassáskák könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Vassáskák is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Vassáskák FÖLDI PÁL könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Vassáskák, Vassáskák fb2, download Vassáskák PDF, download Vassáskák MOBI, ingyenes letöltések Vassáskák IPhone, online Vassáskák pdf, ingyenes Vassáskák DJVU, ingyenes letöltések Vassáskák txt, letöltések Vassáskák rtf, online Vassáskák FB2 , ebook Vassáskák letöltések txt, ingyenes Vassáskák letöltések, ebook Vassáskák download MOBI, letöltések Vassáskák IPad, olvas Vassáskák MOBI, olvas Vassáskák docx, ingyenes Vassáskák awz, download ebook Vassáskák iPad, ingyenes Vassáskák DJVU, download Vassáskák ingyenes, ingyenes letöltések Vassáskák, olvas Vassáskák txt, Vassáskák letöltések DJVU, Vassáskák letöltések ingyenes, Vassáskák letöltések pdf ingyenes, Vassáskák pdf letöltések ingyenes, letöltések eVassáskák pdf ingyenes, Vassáskák letöltések epub ingyenes, Vassáskák ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply