Váltóláz

By | 2019-12-05

Leonor de Recondo - Váltóláz

Leírás könyv Váltóláz

Muszáj annak lennünk, aminek a többiek látnak minket?

Egy áruház parkolójában egy nő ül az autójában, a sminkjét mossa le. Leveszi a parókáját, kibújik selyemruhájából, a bokájára görgeti a harisnyáját. Minden egyes mozdulattal mintha kitépne magából valamit.

Laurent sportöltözékében hazaindulni készül. Solange-zsal, a feleségével a gimnázium óta ismerik egymást, azóta tart közöttük a meghitt összhang. Az élete, az életük akkor fordul ki a sarkaiból, amikor egy háromnapos egyedüllétet kihasználva Laurent először öltözik női ruhába az otthonukban.

Másnap Solange egy hajtűt talál a földön egy szőke hajszállal…

Léonor de Récondo egy férfitestbe zárt nő látványos és gyötrelmes átalakulásán vezet végig bennünket mesteri kézzel. Mivé lesz egy párkapcsolat, egy család, amikor a védelmező hamis látszat átadja a helyét a meztelen igazságnak?

Áttetszően tiszta stílusban megírt, érzékeny és felkavaró regény a nemi identitás nagy misztériumáról, a belső igazság kereséséről, az önmagunkká válás bátorságáról.

Letöltés könyvet Váltóláz pdf

Váltóláz.pdf

Leonor de Recondo Váltóláz könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo pdf formátumban. A Váltóláz könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Váltóláz epub

Váltóláz.epub

Leonor de Recondo Váltóláz könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo epub formátumban. A Váltóláz könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Váltóláz mobi

Váltóláz.mobi

Leonor de Recondo Váltóláz könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo mobi formátumban. A Váltóláz könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Váltóláz txt

Váltóláz.txt

Leonor de Recondo Váltóláz könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo txt formátumban. A Váltóláz könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Váltóláz docx

Váltóláz.docx

Leonor de Recondo Váltóláz könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo docx formátumban. A Váltóláz könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Váltóláz fb2

Váltóláz.fb2

Leonor de Recondo Váltóláz könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Váltóláz Leonor de Recondo fb2 formátumban. A Váltóláz könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Váltóláz könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Váltóláz könyv ingyen

Váltóláz online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Váltóláz ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Váltóláz

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Váltóláz és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Váltóláz ingyenes

A könyv részletei Váltóláz

  • A könyv eredeti címe: Váltóláz
  • A könyv szerzője: Leonor de Recondo
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Leonor de Recondo
  • Oldalszám: 168 oldal
  • Megjelenés: 2019. március 18.
  • Fájlnév: Váltóláz.pdf, Váltóláz.epub, Váltóláz.mobi, Váltóláz.txt, Váltóláz.docx, Váltóláz.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Váltóláz könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Váltóláz könyvet Leonor de Recondo írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Váltóláz könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Váltóláz. A Váltóláz könyv megjelenésének dátuma 2019. március 18.. A Váltóláz könyvben 168 oldal található.

A könyv letölthető a Váltóláz kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Váltóláz könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Leonor de Recondo – Váltóláz.pdf, Leonor de Recondo – Váltóláz.epub, Leonor de Recondo – Váltóláz.mobi. Leonor de Recondo Váltóláz felülvizsgálat. Váltóláz könyv Leonor de Recondo – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Leonor de Recondo Váltóláz könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Váltóláz is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Váltóláz Leonor de Recondo könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Váltóláz, Váltóláz fb2, download Váltóláz PDF, download Váltóláz MOBI, ingyenes letöltések Váltóláz IPhone, online Váltóláz pdf, ingyenes Váltóláz DJVU, ingyenes letöltések Váltóláz txt, letöltések Váltóláz rtf, online Váltóláz FB2 , ebook Váltóláz letöltések txt, ingyenes Váltóláz letöltések, ebook Váltóláz download MOBI, letöltések Váltóláz IPad, olvas Váltóláz MOBI, olvas Váltóláz docx, ingyenes Váltóláz awz, download ebook Váltóláz iPad, ingyenes Váltóláz DJVU, download Váltóláz ingyenes, ingyenes letöltések Váltóláz, olvas Váltóláz txt, Váltóláz letöltések DJVU, Váltóláz letöltések ingyenes, Váltóláz letöltések pdf ingyenes, Váltóláz pdf letöltések ingyenes, letöltések eVáltóláz pdf ingyenes, Váltóláz letöltések epub ingyenes, Váltóláz ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply