Valószínűtlen szerelem

By | 2019-11-22

Rothschild, Hannah - Valószínűtlen szerelem

Leírás könyv Valószínűtlen szerelem

A 31 éves Annie McDee-nek nemrég bomlott fel egy hosszú párkapcsolata. A lány rosszkedvű, a munkájában se leli örömét. Épp egy lepukkant régiségboltban keresgél születésnapi ajándékot arra érdemtelen új szeretőjének, amikor a limlomok közt észrevesz egy elkoszolódott festményt. Csekélyke spórolt pénzéből megveszi, aztán sietve finom, szülinapi vacsorát főz – csakhogy az ünnepelt nem jön el.A festmény tehát Annie-é lesz, s ő hamarosan gyanakodni kezd, hogy talán jóval értékesebb, mint hitte. Akaratán kívül ugyanis egyszeribe a legkülönfélébb alakok – száműzött orosz oligarcha, kapzsi emírfeleség, gátlástalan műkereskedő – lihegnek a sarkában, akik bármire képesek lennének, csak hogy megkaparintsák az ,,ócska limlomot". S miközben Annie megpróbálja kideríteni, ki festhette a képet, az európai történelem sötét titkaival szembesül – de feltárul előtte egy új szerelem lehetősége is. ,,Ezt a könyvet olvasni olyan, mintha megrohamoznánk egy csúcskategóriás cukrászdát: ámulunk-bámulunk, és azt kívánjuk, soha ne érjen véget ez a felséges ízorgia." Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek szerzője. ,,Ha egy péntek este meg találnék halni az én kis stúdiólakásomban, észre sem vennék, amíg a munkaadóm nem akarna asztalt foglaltatni magának egy étteremben vagy elhozatni a cuccait a tisztítóból. Devonban, ha bementem a kocsmába, ismertem a helybeliek felét. Itt azokat sem ismerem, akikkel egy házban lakom. Hogy mondjam el a régi barátnőimnek az igazat? Mások szemében pompásnak tűnhet az életem: érdekesnek, izgalmasnak és gondtalannak. Csak az a baj, hogy én történetesen nem így akarok élni. Nem ezt terveztem, csak valahogy zavarossá vált a forgatókönyv. Mert úgy volna rendjén, hogy én, Annie egy Tavistock melletti kis faluban éldegélek életem szerelmével, és a céget vezetem, amit együtt hoztunk létre. De valamiért a film felénél kidobtak a saját történetemből, és valaki más életébe csöppentem, ahol egy másodpercig sem akarok maradni."

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem pdf

Valószínűtlen szerelem.pdf

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah pdf formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem epub

Valószínűtlen szerelem.epub

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah epub formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem mobi

Valószínűtlen szerelem.mobi

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah mobi formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem txt

Valószínűtlen szerelem.txt

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah txt formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem docx

Valószínűtlen szerelem.docx

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah docx formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Valószínűtlen szerelem fb2

Valószínűtlen szerelem.fb2

Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah fb2 formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Valószínűtlen szerelem könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Valószínűtlen szerelem könyv ingyen

Valószínűtlen szerelem online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Valószínűtlen szerelem ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Valószínűtlen szerelem

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Valószínűtlen szerelem és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Valószínűtlen szerelem ingyenes

A könyv részletei Valószínűtlen szerelem

  • A könyv eredeti címe: Valószínűtlen szerelem
  • A könyv szerzője: Rothschild, Hannah
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Rothschild, Hannah
  • Oldalszám: 2018. augusztus 21.
    ISBN: 9789633555248
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Valószínűtlen szerelem.pdf, Valószínűtlen szerelem.epub, Valószínűtlen szerelem.mobi, Valószínűtlen szerelem.txt, Valószínűtlen szerelem.docx, Valószínűtlen szerelem.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Valószínűtlen szerelem könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Valószínűtlen szerelem könyvet Rothschild, Hannah írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Valószínűtlen szerelem. A Valószínűtlen szerelem könyv megjelenésének dátuma ERR. A Valószínűtlen szerelem könyvben 2018. augusztus 21.

ISBN: 9789633555248 található.

A könyv letölthető a Valószínűtlen szerelem kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Valószínűtlen szerelem könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Rothschild, Hannah – Valószínűtlen szerelem.pdf, Rothschild, Hannah – Valószínűtlen szerelem.epub, Rothschild, Hannah – Valószínűtlen szerelem.mobi. Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem felülvizsgálat. Valószínűtlen szerelem könyv Rothschild, Hannah – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Rothschild, Hannah Valószínűtlen szerelem könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Valószínűtlen szerelem is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Valószínűtlen szerelem Rothschild, Hannah könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Valószínűtlen szerelem, Valószínűtlen szerelem fb2, download Valószínűtlen szerelem PDF, download Valószínűtlen szerelem MOBI, ingyenes letöltések Valószínűtlen szerelem IPhone, online Valószínűtlen szerelem pdf, ingyenes Valószínűtlen szerelem DJVU, ingyenes letöltések Valószínűtlen szerelem txt, letöltések Valószínűtlen szerelem rtf, online Valószínűtlen szerelem FB2 , ebook Valószínűtlen szerelem letöltések txt, ingyenes Valószínűtlen szerelem letöltések, ebook Valószínűtlen szerelem download MOBI, letöltések Valószínűtlen szerelem IPad, olvas Valószínűtlen szerelem MOBI, olvas Valószínűtlen szerelem docx, ingyenes Valószínűtlen szerelem awz, download ebook Valószínűtlen szerelem iPad, ingyenes Valószínűtlen szerelem DJVU, download Valószínűtlen szerelem ingyenes, ingyenes letöltések Valószínűtlen szerelem, olvas Valószínűtlen szerelem txt, Valószínűtlen szerelem letöltések DJVU, Valószínűtlen szerelem letöltések ingyenes, Valószínűtlen szerelem letöltések pdf ingyenes, Valószínűtlen szerelem pdf letöltések ingyenes, letöltések eValószínűtlen szerelem pdf ingyenes, Valószínűtlen szerelem letöltések epub ingyenes, Valószínűtlen szerelem ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply