Vágytérkép

By | 2019-12-09

Danielle LaPorte - Vágytérkép

Leírás könyv Vágytérkép

Hogyan akarod érezni magad?

"A tisztánlátás legmagasabb foka, ha az ember tudatában van annak, mit is akar érezni valójában. Ezeknek az érzéseknek az előidézése a legerőteljesebb kreatív tevékenység, amelyet az életben megvalósíthatunk."

Bakancslista, feladatlista, tudatos élettervezés. Divatos fogalmak manapság. Ugyanakkor gyakran esünk abba a csapdába, hogy csak a teljesítményre koncentrálunk, és figyelmen kívül hagyjuk a legerősebb hajtóerőt, amely ott rejlik minden tevékenységünk mögött: az érzéseinket. A Vágytérkép szerzője azonban a célok megfogalmazása helyett a következő kérdést teszi fel: Hogyan akarod érezni magad? A módszer lényege a következő: először ismerjük fel, mit akarunk érezni, és csak ezután tervezzük meg a teendők listáját.

A kötet két részből áll: az elméleti jellegű első fejezet témája a vágy, az érzések ereje, a célok kitűzése és elengedése. A második fejezet a gyakorlatról szól: a munkafüzetben a különböző életterületekhez kapcsolódó kérdések segítenek közelebb kerülni a legmélyebb érzéseinkhez.

A Vágytérkép jól illeszkedik bármelyik határidőnaplós vagy célkitűzős technikához. A holisztikus szemléletű kézikönyv abban segít, hogy a felszabadult energiák révén kevesebb stressz és több öröm kísérjen minket a céljainkhoz vezető úton.

Danielle LaPorte, a Kanadában élő írónő nőknek szóló motívációs előadásokat tart és blogot vezet. Weboldala, a DanielleLaPorte.com 2012-ben bekerült a Forbes magazin top 100 nőknek szóló weboldalai közé. Spirituális szemléletével és elképesztő kisugárzásával a legnépszerűbb önsegítő gurunak számít, Oprah Winfrey is beválasztotta a legjobb lelki vezetők közé. A Vágytérképet 8 nyelvre lefordították világszerte, és a módszer segítségével 15 országban tartanak nemzetközi workshopokat.


Könyvek az évkezdéshez
Összeállítottuk, hogy melyik, év elején megjelenő könyvekre vágyunk a leginkább.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A veszekedés jót tesz a párkapcsolatnak?
Joseph Grenny, a Crucial Conversations című amerikai könyvsiker társszerzője szerint sokan tévesen úgy vélik, hogy az érzékeny témák megbeszélésének kikerülésével megússzák a veszekedést és ezzel kifejezetten jót tesznek a párkapcsolatuknak. Pedig az okos vita épp ellenkezőleg, jót tesz a pároknak.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A Líra magazinját online is átlapozhatjátok.
A magazin új számából nemcsak a friss megjelenésekről tudtok tájékozódni, hanem cikkeket is találtok, sőt kedvezménnyel rendelhetitek meg az újdonságokat, ráadásul csak akkor kell bemennetek érte egy Líra könyvesboltba, ha a maga fizikai valójában akarjátok birtokolni, ugyanis az újság online is olvasható.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Danielle fogta magát, és elment egy tibeti buddhista láma által tartott workshopra, amely igen erősen hatott rá.
A Vágytérkép című könyv szerzője, Danielle LaPorte (egyébként nagyon híres életvezetési tanácsadó, blogger és író) egy szilveszter este férjével együtt nekiállt leírni egyfajta bakancslistát, hogy mit szeretnének a következő évben megcsinálni, elérni. Ahogy gyűltek a szavak, a tennivalók a papíron, egyre nyomasztóbb érzés kerítette hatalmába (mint egy egyre bővülő bevásárlólista, amiről lehúzzuk a nem feltétlenül szükséges dolgokat hó végén…) Aztán rájött, hogy ez így nem az igazi, hol marad az öröm? Milyen bakancslista az, ami nem okoz boldogságot? És egy trükkel megfordították a dolgot: milyen érzéseket szeretnének átélni a jövőben, és ahhoz milyen eseményeket, cselekvéseket kell társítaniuk? Leírták ezeket, és egészen más, sokkal jobb, egyedibb és érdekesebb tennivalók jöttek ki a végére! Tulajdonképpen ennek a szemléletbeli változásnak vagy változtatásnak a bővebb kifejtése a Vágytérkép. Vagyis nem a mit és hogyan, hanem a miért a fő kérdés.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Vágytérkép pdf

Vágytérkép.pdf

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte pdf formátumban. A Vágytérkép könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vágytérkép epub

Vágytérkép.epub

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte epub formátumban. A Vágytérkép könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vágytérkép mobi

Vágytérkép.mobi

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte mobi formátumban. A Vágytérkép könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vágytérkép txt

Vágytérkép.txt

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte txt formátumban. A Vágytérkép könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vágytérkép docx

Vágytérkép.docx

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte docx formátumban. A Vágytérkép könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Vágytérkép fb2

Vágytérkép.fb2

Danielle LaPorte Vágytérkép könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Vágytérkép Danielle LaPorte fb2 formátumban. A Vágytérkép könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Vágytérkép könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Vágytérkép könyv ingyen

Vágytérkép online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Vágytérkép ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Vágytérkép

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Vágytérkép és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Vágytérkép ingyenes

A könyv részletei Vágytérkép

  • A könyv eredeti címe: Vágytérkép
  • A könyv szerzője: Danielle LaPorte
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Danielle LaPorte
  • Oldalszám: 2018. január 17.
    ISBN: 9786155783012
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Vágytérkép.pdf, Vágytérkép.epub, Vágytérkép.mobi, Vágytérkép.txt, Vágytérkép.docx, Vágytérkép.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Vágytérkép könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Vágytérkép könyvet Danielle LaPorte írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Vágytérkép könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Vágytérkép. A Vágytérkép könyv megjelenésének dátuma ERR. A Vágytérkép könyvben 2018. január 17.

ISBN: 9786155783012 található.

A könyv letölthető a Vágytérkép kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Vágytérkép könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Danielle LaPorte – Vágytérkép.pdf, Danielle LaPorte – Vágytérkép.epub, Danielle LaPorte – Vágytérkép.mobi. Danielle LaPorte Vágytérkép felülvizsgálat. Vágytérkép könyv Danielle LaPorte – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Danielle LaPorte Vágytérkép könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Vágytérkép is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Vágytérkép Danielle LaPorte könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Vágytérkép, Vágytérkép fb2, download Vágytérkép PDF, download Vágytérkép MOBI, ingyenes letöltések Vágytérkép IPhone, online Vágytérkép pdf, ingyenes Vágytérkép DJVU, ingyenes letöltések Vágytérkép txt, letöltések Vágytérkép rtf, online Vágytérkép FB2 , ebook Vágytérkép letöltések txt, ingyenes Vágytérkép letöltések, ebook Vágytérkép download MOBI, letöltések Vágytérkép IPad, olvas Vágytérkép MOBI, olvas Vágytérkép docx, ingyenes Vágytérkép awz, download ebook Vágytérkép iPad, ingyenes Vágytérkép DJVU, download Vágytérkép ingyenes, ingyenes letöltések Vágytérkép, olvas Vágytérkép txt, Vágytérkép letöltések DJVU, Vágytérkép letöltések ingyenes, Vágytérkép letöltések pdf ingyenes, Vágytérkép pdf letöltések ingyenes, letöltések eVágytérkép pdf ingyenes, Vágytérkép letöltések epub ingyenes, Vágytérkép ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply