Túlélők

By | 2019-12-10

Kir Bulicsov - Túlélők

Leírás könyv Túlélők

A Pólus kutatóűrhajó húsz évvel ezelőtt tragikus balesetet szenvedett egy még felderítetlen bolygón. A fedélzeten mérnökök, tudósok utaztak családtagjaikkal. Akik életben maradtak, azoknak is sürgősen el kellett menekülniük az erősen sugárzó roncsok közeléből. A technikai eszközeiktől megfosztott embereknek meg kellett tanulniuk boldogulni a bolygó mesevilágszerű, mégis ellenséges környezetében, ám egy pillanatra sem adták föl a reményt, hogy egyszer segélykérő hívást küldhetnek a Földre.

Húsz év alatt az eredeti túlélők a viszontagságok közepette megtizedelődtek, de ugyanakkor egy új nemzedék is megszületett, amelynek tagjai már a névtelen bolygót hívják otthonuknak, hozzáedződtek a zord éghajlathoz, és a vadászat is a vérükben van.

Most azonban, húsz év múltán egy második felderítőhajó közeledik, a Magellán, melynek legénysége mit sem tud az egykori balesetről, ők csak egy ismeretlen világot akarnak feltérképezni. Vajon sikerül-e egymásra akadni a bolygó hatalmas, jeges vadonában, megszabadulhatnak-e a túlélők kényszerű száműzetésükből? És egyáltalán vágynak-e erre a szabadulásra?

Az egyik legnépszerűbb orosz SF-szerző, az Európa- és Aelita-díjas Kir Bulicsov munkássága jóformán hozzáférhetetlen magyarul. Ezen kíván változtatni kiadónk egy életműsorozat indításával.


Egy ismeretlen és barátságtalan bolygón próbál boldogulni a lezuhant kutatóűrhajó maréknyi túlélője. Remélik, hogy egyszer rájuk találnak.
Kir Bulicsov meggyőzött, hogy az egyszerűnek gondol történetből is lehet izgalmas, kalandos regényt írni.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Túlélők pdf

Túlélők.pdf

Kir Bulicsov Túlélők könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov pdf formátumban. A Túlélők könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Túlélők epub

Túlélők.epub

Kir Bulicsov Túlélők könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov epub formátumban. A Túlélők könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Túlélők mobi

Túlélők.mobi

Kir Bulicsov Túlélők könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov mobi formátumban. A Túlélők könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Túlélők txt

Túlélők.txt

Kir Bulicsov Túlélők könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov txt formátumban. A Túlélők könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Túlélők docx

Túlélők.docx

Kir Bulicsov Túlélők könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov docx formátumban. A Túlélők könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Túlélők fb2

Túlélők.fb2

Kir Bulicsov Túlélők könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Túlélők Kir Bulicsov fb2 formátumban. A Túlélők könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Túlélők könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Túlélők könyv ingyen

Túlélők online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Túlélők ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Túlélők

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Túlélők és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Túlélők ingyenes

A könyv részletei Túlélők

  • A könyv eredeti címe: Túlélők
  • A könyv szerzője: Kir Bulicsov
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kir Bulicsov
  • Oldalszám: 2018. június 07.
    ISBN: 9756155628795
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Túlélők.pdf, Túlélők.epub, Túlélők.mobi, Túlélők.txt, Túlélők.docx, Túlélők.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Túlélők könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Túlélők könyvet Kir Bulicsov írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Túlélők könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Túlélők. A Túlélők könyv megjelenésének dátuma ERR. A Túlélők könyvben 2018. június 07.

ISBN: 9756155628795 található.

A könyv letölthető a Túlélők kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Túlélők könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kir Bulicsov – Túlélők.pdf, Kir Bulicsov – Túlélők.epub, Kir Bulicsov – Túlélők.mobi. Kir Bulicsov Túlélők felülvizsgálat. Túlélők könyv Kir Bulicsov – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kir Bulicsov Túlélők könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Túlélők is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Túlélők Kir Bulicsov könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Túlélők, Túlélők fb2, download Túlélők PDF, download Túlélők MOBI, ingyenes letöltések Túlélők IPhone, online Túlélők pdf, ingyenes Túlélők DJVU, ingyenes letöltések Túlélők txt, letöltések Túlélők rtf, online Túlélők FB2 , ebook Túlélők letöltések txt, ingyenes Túlélők letöltések, ebook Túlélők download MOBI, letöltések Túlélők IPad, olvas Túlélők MOBI, olvas Túlélők docx, ingyenes Túlélők awz, download ebook Túlélők iPad, ingyenes Túlélők DJVU, download Túlélők ingyenes, ingyenes letöltések Túlélők, olvas Túlélők txt, Túlélők letöltések DJVU, Túlélők letöltések ingyenes, Túlélők letöltések pdf ingyenes, Túlélők pdf letöltések ingyenes, letöltések eTúlélők pdf ingyenes, Túlélők letöltések epub ingyenes, Túlélők ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply