Toronyház

By | 2019-12-18

J. G. BALLARD - Toronyház

Leírás könyv Toronyház

Leírás
A KAPUKON BELÜL AZ APOKALIPSZIS VÁR

Az orvos Robert Laing válását követően egy vadonatúj, hipermodern toronyházba költözik London peremén. Ez a minden igényt kielégítő épület teljeskörű kiszolgálást nyújt, lakóinak ki se kell lépni a kapun. És ez a maximális önellátás különös következménnyel jár: a lakóközösség lassan leválik a kinti társadalomról, és kialakítja saját hierarchiáját. Laing is beilleszkedik a rendszerbe, összebarátkozik Charlotte-tal, a gyermekét egyedül nevelő anyával, és Richard Wilderrel, a lázadó természetű dokumentumfilmessel.

Aztán egyszer csak homokszem kerül a gépezetbe. Az ellátás akadozni kezd, és az emberekben eddig, az udvarias felszín alá söpört elégedetlenség és sok-sok apró sérelem vulkánként tör ki. Egész emeletek fordulnak egymás ellen, folyosókat, lépcsőházakat és lifteket szállnak meg, lakásokat fosztanak ki, és a harc hamarosan már életre-halálra megy.

Laing félúton reked az épület teteje és alja között, és miközben körülötte elszabadul a pokol, ismerőseiről egyre furcsább dolgok derülnek ki, és végül szembekerül az események bábmesterével, a toronyház legfelső szintjén élő, titokzatos tervezővel.

J.G. Ballard, A Nap birodalma és a Karambol világhírű szerzője olyan rendezőket ihletett már meg, mint Steven Spielberg és David Cronenberg. Ebből a mesterművéből Tom Hiddleston és Jeremy Irons főszereplésével készült film.

"A könyv legalább annyira releváns most, mint a megírásakor. Ugyan a 70-es években született, egyfajta közeli jövő képét vázolva fel, de mi most pontosan ebben a jövőben élünk."

– Ben Wheatley, a regényből készült film rendezője

"Ballard legjobb regénye… Parádés."

– The Times


Elszabadul a pokol a toronyházban.
Adott egy negyven emeletes toronyház, ahol kétezer ember éli mindennapjait. De ennyi ember mégis hogy tud egymással békében létezni? Milyen viszonyt ápolnak az egyes szomszédok? Vagy teljesen elszigetelve élnek, luxuslakásaikba zárkózva? Vagy csak idő kérdése, hogy a feszültség és az emberekben az állat felszínre törjön és elszabaduljon a pokol? J. G. Ballard 2015-ben megfilmesített könyvében, a Toronyházban kis atrocitásoktól jutunk el a demoralizáló, sőt, vérfagyasztó végkimenetelhez.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Toronyház pdf

Toronyház.pdf

J. G. BALLARD Toronyház könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD pdf formátumban. A Toronyház könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Toronyház epub

Toronyház.epub

J. G. BALLARD Toronyház könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD epub formátumban. A Toronyház könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Toronyház mobi

Toronyház.mobi

J. G. BALLARD Toronyház könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD mobi formátumban. A Toronyház könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Toronyház txt

Toronyház.txt

J. G. BALLARD Toronyház könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD txt formátumban. A Toronyház könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Toronyház docx

Toronyház.docx

J. G. BALLARD Toronyház könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD docx formátumban. A Toronyház könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Toronyház fb2

Toronyház.fb2

J. G. BALLARD Toronyház könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Toronyház J. G. BALLARD fb2 formátumban. A Toronyház könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Toronyház könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Toronyház könyv ingyen

Toronyház online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Toronyház ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Toronyház

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Toronyház és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Toronyház ingyenes

A könyv részletei Toronyház

  • A könyv eredeti címe: Toronyház
  • A könyv szerzője: J. G. BALLARD
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: J. G. BALLARD
  • Oldalszám: 2018. augusztus 06.
    Kötés: Ragasztott
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Toronyház.pdf, Toronyház.epub, Toronyház.mobi, Toronyház.txt, Toronyház.docx, Toronyház.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Toronyház könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Toronyház könyvet J. G. BALLARD írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Toronyház könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Toronyház. A Toronyház könyv megjelenésének dátuma ERR. A Toronyház könyvben 2018. augusztus 06.

Kötés: Ragasztott található.

A könyv letölthető a Toronyház kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Toronyház könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: J. G. BALLARD – Toronyház.pdf, J. G. BALLARD – Toronyház.epub, J. G. BALLARD – Toronyház.mobi. J. G. BALLARD Toronyház felülvizsgálat. Toronyház könyv J. G. BALLARD – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. J. G. BALLARD Toronyház könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Toronyház is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Toronyház J. G. BALLARD könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Toronyház, Toronyház fb2, download Toronyház PDF, download Toronyház MOBI, ingyenes letöltések Toronyház IPhone, online Toronyház pdf, ingyenes Toronyház DJVU, ingyenes letöltések Toronyház txt, letöltések Toronyház rtf, online Toronyház FB2 , ebook Toronyház letöltések txt, ingyenes Toronyház letöltések, ebook Toronyház download MOBI, letöltések Toronyház IPad, olvas Toronyház MOBI, olvas Toronyház docx, ingyenes Toronyház awz, download ebook Toronyház iPad, ingyenes Toronyház DJVU, download Toronyház ingyenes, ingyenes letöltések Toronyház, olvas Toronyház txt, Toronyház letöltések DJVU, Toronyház letöltések ingyenes, Toronyház letöltések pdf ingyenes, Toronyház pdf letöltések ingyenes, letöltések eToronyház pdf ingyenes, Toronyház letöltések epub ingyenes, Toronyház ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply