Temetés az ebihalban

By | 2019-12-09

Keresztury Tibor - Temetés az Ebihalban

Leírás könyv Temetés az Ebihalban

"A tíznegyvenhármas HÉV-re várunk, csupa értelmesnek látszó, jól szituáltnak mondható, ám az átmeneti megbillenésnél immár súlyosabb lecsúszás folyamatát leplezni nem tudó, megviselt alak. A gleccser jegébe tíz körömmel kapaszkodó középosztály nem túl régen még értelmiségi mivoltukra büszke tagjai, akik átálltak a biciklire, tömegközlekedésre az elmúlt évek folyamán. Először csak egyszer-egyszer hagyták otthon a tíz évnél öregebb, szétesőben levő kocsit, azután már mindig, s ennek egyáltalán nem csupán a dugók elkerülésének praktikus szempontja, hanem az üzemanyag ára volt az oka. Egykor szebb napokat látott figurák: öltözetük igényes, ám erősen megkopott, többségük évek óta nem vett magának semmit, örült, ha a gyereknek tudott. Megannyi álomtalan Aldi-kuncsaft, útban a szomatikus betegségek testre szabott változatai felé. Nincs állásuk, nem sietnek sehova. Megpróbálták, de erőfeszítéseiket nem honorálta a haza. A tévében hallható általános felvirágzás úgy ment el mellettük, mint most egy garázsmenet feliratú szerelvény – lassítás nélkül, a pofájukba sípolva durván, élesen; esélyt sem hagyva rá, hogy felszálljanak. Nincs haverfelvétel, kisgyerek."

Ez Keresztury Tibor legújabb könyvének egyik legemblematikusabb bekezdése, az írások fő helyszíne ugyanis a városi-elővárosi tömegközlekedés, hősei pedig a hol tragikusan, hol abszurd vagy épp groteszk módon elbukott hősök. A vesztesek, a jobb sorsot érdemlők, akiknek a jelenben nem osztottak lapot. Sőt, nem hogy nem osztottak, hanem még azt a néhány gyenge kártyát is kivették a kezükből. A szerző mégis úgy képes elmesélni ezeket a jellegzetes, káeurópai történeteket, hogy közben a könnyünk folyik a nevetéstől. És amin nevetni tudunk, azt már legyőztük, vagy legalábbis megszelídítettük.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban pdf

Temetés az Ebihalban.pdf

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor pdf formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban epub

Temetés az Ebihalban.epub

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor epub formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban mobi

Temetés az Ebihalban.mobi

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor mobi formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban txt

Temetés az Ebihalban.txt

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor txt formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban docx

Temetés az Ebihalban.docx

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor docx formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Temetés az Ebihalban fb2

Temetés az Ebihalban.fb2

Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor fb2 formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Temetés az Ebihalban könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Temetés az Ebihalban könyv ingyen

Temetés az Ebihalban online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Temetés az Ebihalban ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Temetés az Ebihalban

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Temetés az Ebihalban és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Temetés az Ebihalban ingyenes

A könyv részletei Temetés az Ebihalban

  • A könyv eredeti címe: Temetés az Ebihalban
  • A könyv szerzője: Keresztury Tibor
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Keresztury Tibor
  • Oldalszám: 236 oldal
  • Megjelenés: 2015. március 16.
  • Fájlnév: Temetés az Ebihalban.pdf, Temetés az Ebihalban.epub, Temetés az Ebihalban.mobi, Temetés az Ebihalban.txt, Temetés az Ebihalban.docx, Temetés az Ebihalban.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Temetés az Ebihalban könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Temetés az Ebihalban könyvet Keresztury Tibor írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Temetés az Ebihalban könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Temetés az Ebihalban. A Temetés az Ebihalban könyv megjelenésének dátuma 2015. március 16.. A Temetés az Ebihalban könyvben 236 oldal található.

A könyv letölthető a Temetés az Ebihalban kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Temetés az Ebihalban könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Keresztury Tibor – Temetés az Ebihalban.pdf, Keresztury Tibor – Temetés az Ebihalban.epub, Keresztury Tibor – Temetés az Ebihalban.mobi. Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban felülvizsgálat. Temetés az Ebihalban könyv Keresztury Tibor – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Keresztury Tibor Temetés az Ebihalban könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Temetés az Ebihalban is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Temetés az Ebihalban Keresztury Tibor könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Temetés az Ebihalban, Temetés az Ebihalban fb2, download Temetés az Ebihalban PDF, download Temetés az Ebihalban MOBI, ingyenes letöltések Temetés az Ebihalban IPhone, online Temetés az Ebihalban pdf, ingyenes Temetés az Ebihalban DJVU, ingyenes letöltések Temetés az Ebihalban txt, letöltések Temetés az Ebihalban rtf, online Temetés az Ebihalban FB2 , ebook Temetés az Ebihalban letöltések txt, ingyenes Temetés az Ebihalban letöltések, ebook Temetés az Ebihalban download MOBI, letöltések Temetés az Ebihalban IPad, olvas Temetés az Ebihalban MOBI, olvas Temetés az Ebihalban docx, ingyenes Temetés az Ebihalban awz, download ebook Temetés az Ebihalban iPad, ingyenes Temetés az Ebihalban DJVU, download Temetés az Ebihalban ingyenes, ingyenes letöltések Temetés az Ebihalban, olvas Temetés az Ebihalban txt, Temetés az Ebihalban letöltések DJVU, Temetés az Ebihalban letöltések ingyenes, Temetés az Ebihalban letöltések pdf ingyenes, Temetés az Ebihalban pdf letöltések ingyenes, letöltések eTemetés az Ebihalban pdf ingyenes, Temetés az Ebihalban letöltések epub ingyenes, Temetés az Ebihalban ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply