Szulejmán és a kolostor rabja

By | 2019-11-21

R. Kelényi Angelika - Szulejmán és a kolostor rabja

Leírás könyv Szulejmán és a kolostor rabja

*** Titkok és kalandok – úton Szulejmánhoz… ***

1542. az árulás, a cselszövés és az ármány éve volt. Izabella királyné udvarhölgye, Illésházy Anna, születése és tehetsége okán egy századokon átívelő titkos szövetség, a Sorores tagja. Ő maga is áldozatul esik a hatalmi törekvéseknek és az összeesküvéseknek. Egy sötét kolostor áthatolhatatlan falai közt találja magát, elszakítva alig néhány napos gyermekétől.
Ha újra látni akarja a kislányát, nem tehet mást, mint teljesíti a Szövetség parancsát. Veszélyes küldetése Törökországba szólítja, a szultán udvarába. Feladata a Sorores titkának védelme.

Annát nemcsak veszélyes küldetése terhe, de a kislánya biztonsága is nyomasztja. Ugyanakkor a szíve mélyén reméli, Isten kegyes lesz, és újra találkozhat szerelmével is, gyermeke apjával…

R. Kelényi Angelika, a kétszeres Aranykönyv díjra jelölt, Terézanyu-díjas írónő új történelmi kalandregénye ismét bővelkedik izgalmakban és romantikában. Aki ezt a könyvet elolvassa, biztos, hogy a szerzőnő Szulejmán és a magyar udvarhölgy című regényét szeretni fogja.


Ármány, szerelem, Szulejmán
A Szulejmán, és a magyar udvarhölgy – amely az olvasók elismerését is kiérdemelve 94%-os értékeléssel büszkélkedhet a molyok között – második része, a Szulejmán és a kolostor rabja címet viseli. Igaz, hogy én már akkor vártam a folytatást, mikor az elsőt letettem, szóval kétség sem fért hozzá, hogy ez a kötet is a polcomra kerül.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja pdf

Szulejmán és a kolostor rabja.pdf

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika pdf formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja epub

Szulejmán és a kolostor rabja.epub

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika epub formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja mobi

Szulejmán és a kolostor rabja.mobi

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika mobi formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja txt

Szulejmán és a kolostor rabja.txt

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika txt formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja docx

Szulejmán és a kolostor rabja.docx

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika docx formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szulejmán és a kolostor rabja fb2

Szulejmán és a kolostor rabja.fb2

R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika fb2 formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szulejmán és a kolostor rabja könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szulejmán és a kolostor rabja könyv ingyen

Szulejmán és a kolostor rabja online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szulejmán és a kolostor rabja ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szulejmán és a kolostor rabja

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szulejmán és a kolostor rabja és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szulejmán és a kolostor rabja ingyenes

A könyv részletei Szulejmán és a kolostor rabja

  • A könyv eredeti címe: Szulejmán és a kolostor rabja
  • A könyv szerzője: R. Kelényi Angelika
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: R. Kelényi Angelika
  • Oldalszám: 352 oldal
  • Megjelenés: 2016. október 28.
  • Fájlnév: Szulejmán és a kolostor rabja.pdf, Szulejmán és a kolostor rabja.epub, Szulejmán és a kolostor rabja.mobi, Szulejmán és a kolostor rabja.txt, Szulejmán és a kolostor rabja.docx, Szulejmán és a kolostor rabja.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szulejmán és a kolostor rabja könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szulejmán és a kolostor rabja könyvet R. Kelényi Angelika írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szulejmán és a kolostor rabja. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv megjelenésének dátuma 2016. október 28.. A Szulejmán és a kolostor rabja könyvben 352 oldal található.

A könyv letölthető a Szulejmán és a kolostor rabja kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szulejmán és a kolostor rabja könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: R. Kelényi Angelika – Szulejmán és a kolostor rabja.pdf, R. Kelényi Angelika – Szulejmán és a kolostor rabja.epub, R. Kelényi Angelika – Szulejmán és a kolostor rabja.mobi. R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja felülvizsgálat. Szulejmán és a kolostor rabja könyv R. Kelényi Angelika – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. R. Kelényi Angelika Szulejmán és a kolostor rabja könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szulejmán és a kolostor rabja is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szulejmán és a kolostor rabja R. Kelényi Angelika könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szulejmán és a kolostor rabja, Szulejmán és a kolostor rabja fb2, download Szulejmán és a kolostor rabja PDF, download Szulejmán és a kolostor rabja MOBI, ingyenes letöltések Szulejmán és a kolostor rabja IPhone, online Szulejmán és a kolostor rabja pdf, ingyenes Szulejmán és a kolostor rabja DJVU, ingyenes letöltések Szulejmán és a kolostor rabja txt, letöltések Szulejmán és a kolostor rabja rtf, online Szulejmán és a kolostor rabja FB2 , ebook Szulejmán és a kolostor rabja letöltések txt, ingyenes Szulejmán és a kolostor rabja letöltések, ebook Szulejmán és a kolostor rabja download MOBI, letöltések Szulejmán és a kolostor rabja IPad, olvas Szulejmán és a kolostor rabja MOBI, olvas Szulejmán és a kolostor rabja docx, ingyenes Szulejmán és a kolostor rabja awz, download ebook Szulejmán és a kolostor rabja iPad, ingyenes Szulejmán és a kolostor rabja DJVU, download Szulejmán és a kolostor rabja ingyenes, ingyenes letöltések Szulejmán és a kolostor rabja, olvas Szulejmán és a kolostor rabja txt, Szulejmán és a kolostor rabja letöltések DJVU, Szulejmán és a kolostor rabja letöltések ingyenes, Szulejmán és a kolostor rabja letöltések pdf ingyenes, Szulejmán és a kolostor rabja pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzulejmán és a kolostor rabja pdf ingyenes, Szulejmán és a kolostor rabja letöltések epub ingyenes, Szulejmán és a kolostor rabja ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply