Szökevények

By | 2019-11-07

Harlan Coben - Szökevények

Leírás könyv Szökevények

Simon jól menő pénzügyi tanácsadó, a felesége orvos, van három tehetséges gyermekük, aztán egyszer csak dőlni kezd körülötte a világ: nagylánya rákap a drogra, otthagyja az egyetemet, csöves lesz, a Central Parkban utcazenészkedik – Simon itt talál rá, megpróbálja hazacipelni, a lánya drogos barátja útját állja, és a bekövetkező verekedésről (pontosabban verésről) készült okostelefon-videók vírusként terjednek az interneten. A megvert drogos fiút nem sokra rá bestiálisan megölik. A rendőrség a gyilkossággal még csak-csak foglalkozik (Simont és a feleségét gyanúsítják), de a lány eltűnésével már nem. Ezért a szülők a saját szakállukra kezdenek el nyomozni, bemerészkednek New York narkós alvilágába, a feleséget pedig lelövik, élet és halál közt lebeg, Simon kénytelen egyedül kutatni tovább a lányuk után. Ebben a segítségére lesz egy chicagói magánnyomozónő, aki egy ottani fiú eltűnésében nyomoz, és más rejtélyes halálesetek is kapcsolódni látszanak, de a kirakós darabjai az istennek se akarnak összeállni, és újabb és újabb holttesteken át vezet az út a több mint meghökkentő megoldáshoz…

Letöltés könyvet Szökevények pdf

Szökevények.pdf

Harlan Coben Szökevények könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben pdf formátumban. A Szökevények könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szökevények epub

Szökevények.epub

Harlan Coben Szökevények könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben epub formátumban. A Szökevények könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szökevények mobi

Szökevények.mobi

Harlan Coben Szökevények könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben mobi formátumban. A Szökevények könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szökevények txt

Szökevények.txt

Harlan Coben Szökevények könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben txt formátumban. A Szökevények könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szökevények docx

Szökevények.docx

Harlan Coben Szökevények könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben docx formátumban. A Szökevények könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szökevények fb2

Szökevények.fb2

Harlan Coben Szökevények könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szökevények Harlan Coben fb2 formátumban. A Szökevények könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szökevények könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szökevények könyv ingyen

Szökevények online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szökevények ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szökevények

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szökevények és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szökevények ingyenes

A könyv részletei Szökevények

  • A könyv eredeti címe: Szökevények
  • A könyv szerzője: Harlan Coben
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Harlan Coben
  • Oldalszám: Hard Boiled sorozat
  • Megjelenés: 200 oldal
    Megjelenés: 2019. május 08.
  • Fájlnév: Szökevények.pdf, Szökevények.epub, Szökevények.mobi, Szökevények.txt, Szökevények.docx, Szökevények.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szökevények könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szökevények könyvet Harlan Coben írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szökevények könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szökevények. A Szökevények könyv megjelenésének dátuma 200 oldal

Megjelenés: 2019. május 08.. A Szökevények könyvben Hard Boiled sorozat található.

A könyv letölthető a Szökevények kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szökevények könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Harlan Coben – Szökevények.pdf, Harlan Coben – Szökevények.epub, Harlan Coben – Szökevények.mobi. Harlan Coben Szökevények felülvizsgálat. Szökevények könyv Harlan Coben – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Harlan Coben Szökevények könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szökevények is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szökevények Harlan Coben könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szökevények, Szökevények fb2, download Szökevények PDF, download Szökevények MOBI, ingyenes letöltések Szökevények IPhone, online Szökevények pdf, ingyenes Szökevények DJVU, ingyenes letöltések Szökevények txt, letöltések Szökevények rtf, online Szökevények FB2 , ebook Szökevények letöltések txt, ingyenes Szökevények letöltések, ebook Szökevények download MOBI, letöltések Szökevények IPad, olvas Szökevények MOBI, olvas Szökevények docx, ingyenes Szökevények awz, download ebook Szökevények iPad, ingyenes Szökevények DJVU, download Szökevények ingyenes, ingyenes letöltések Szökevények, olvas Szökevények txt, Szökevények letöltések DJVU, Szökevények letöltések ingyenes, Szökevények letöltések pdf ingyenes, Szökevények pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzökevények pdf ingyenes, Szökevények letöltések epub ingyenes, Szökevények ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply