Szikra

By | 2019-11-21

Amy Kathleen Ryan - Szikra

Leírás könyv Szikra

Waverly, Kieran és Seth versenyt futnak az idővel – és mivel az emberiség jövője a tét, nem hibázhatnak… Miután az életét kockáztatva sikerült megmenekülnie az ellenséges hajóról, Waverly végül visszajut az Empyreanre. Az utolsó hónapokban egyedül az otthon emléke tartotta életben… csakhogy ez az otthon semmiben sem emlékeztetett arra, amit maga mögött hagyott. Fogságba esett szüleit az Új Látóhatáron kellett hagynia, most pedig szembesülnie kell azzal, hogy Kieranból szigorú vezető lett, aki Seth ellen hangolta a legénységet. Mi történt a régi Kierannal? Waverly immár nem tudja, kiben bízhat. És az egyetlen ember, akiben hinni szeretne, az a hajó ellenségének kikiáltott ragyogó rosszfiú, Seth. Waverly pontosan tudja, hogy minden még rosszabbra fordul, ha nem szabadítják ki a szüleiket, de fogalma sincs, hogyan csinálják…


A történet ott folytatódik, ahol az első kötet véget ért. Azonban a hatalmi harcok csak most kezdődnek igazán.
Idén januárban olvastam Amy Kathleen Ryan Ragyogás című kötetét, ami annak ellenére, hogy ifjúsági irodalom, igen megtetszett. A sci-fi rész mindössze a keretét adta a történetnek.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Szikra pdf

Szikra.pdf

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan pdf formátumban. A Szikra könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szikra epub

Szikra.epub

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan epub formátumban. A Szikra könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szikra mobi

Szikra.mobi

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan mobi formátumban. A Szikra könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szikra txt

Szikra.txt

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan txt formátumban. A Szikra könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szikra docx

Szikra.docx

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan docx formátumban. A Szikra könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szikra fb2

Szikra.fb2

Amy Kathleen Ryan Szikra könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szikra Amy Kathleen Ryan fb2 formátumban. A Szikra könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szikra könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szikra könyv ingyen

Szikra online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szikra ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szikra

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szikra és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szikra ingyenes

A könyv részletei Szikra

  • A könyv eredeti címe: Szikra
  • A könyv szerzője: Amy Kathleen Ryan
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Amy Kathleen Ryan
  • Oldalszám: Dream válogatás
  • Megjelenés: 365 oldal
    Megjelenés: 2014. július 10.
  • Fájlnév: Szikra.pdf, Szikra.epub, Szikra.mobi, Szikra.txt, Szikra.docx, Szikra.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szikra könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szikra könyvet Amy Kathleen Ryan írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szikra könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szikra. A Szikra könyv megjelenésének dátuma 365 oldal

Megjelenés: 2014. július 10.. A Szikra könyvben Dream válogatás található.

A könyv letölthető a Szikra kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szikra könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Amy Kathleen Ryan – Szikra.pdf, Amy Kathleen Ryan – Szikra.epub, Amy Kathleen Ryan – Szikra.mobi. Amy Kathleen Ryan Szikra felülvizsgálat. Szikra könyv Amy Kathleen Ryan – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Amy Kathleen Ryan Szikra könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szikra is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szikra Amy Kathleen Ryan könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szikra, Szikra fb2, download Szikra PDF, download Szikra MOBI, ingyenes letöltések Szikra IPhone, online Szikra pdf, ingyenes Szikra DJVU, ingyenes letöltések Szikra txt, letöltések Szikra rtf, online Szikra FB2 , ebook Szikra letöltések txt, ingyenes Szikra letöltések, ebook Szikra download MOBI, letöltések Szikra IPad, olvas Szikra MOBI, olvas Szikra docx, ingyenes Szikra awz, download ebook Szikra iPad, ingyenes Szikra DJVU, download Szikra ingyenes, ingyenes letöltések Szikra, olvas Szikra txt, Szikra letöltések DJVU, Szikra letöltések ingyenes, Szikra letöltések pdf ingyenes, Szikra pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzikra pdf ingyenes, Szikra letöltések epub ingyenes, Szikra ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply