Szerencsepénz

By | 2019-12-23

Catherine Anderson - Szerencsepénz

Leírás könyv Szerencsepénz

David Paxton rendőrbíró napjai békésen telnek: más dolga sincs, mint boldog házasságról és gyerekekről ábrándozni. Elsöprő szerelemre vágyik, ám úgy érzi, lassan kifut az időből, így azt fontolgatja, megkéri a helyi tanítónő kezét. Ekkor azonban egy váratlan esemény vet véget a nyugalmának: hatalmas kötegnyi levelet kap – állítólagos feleségétől és kislányától, akiket még soha életében nem látott. Vagy mégis…?Davidet nem hagyja nyugodni a rejtély: útnak indul, hogy végére járjon a dolognak, és megbizonyosodjon afelől, félreértés történt. Ám elég egyetlen pillantást vetnie a hatéves, aranyszőke Daphnere, hogy az élete gyökeres fordulatot vegyen. David szentül megfogadja, hogy többé nem hagyja védelem nélkül az elbűvölő kislányt – a bökkenő, hogy a gyermekhez egy gyönyörű és roppant barátságtalan anya is tartozik, aki egy meglehetősen bizarr bírói határozat értelmében hamarosan David törvényes felesége lesz. Mihez kezd hát egy magányos és durva beszédhez szokott agglegény egy finom és bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazához, és állítja, hogy a gyermek nem Davidé?Catherine Anderson (Rózsavirágzás) megható, fordulatos és kalandokban bővelkedő regényében a legnagyobb kaland: egy zárkózott lélek lassú megnyílása, két mély érzésű, ám egészen különböző egyéniség összecsiszolódása.

Letöltés könyvet Szerencsepénz pdf

Szerencsepénz.pdf

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson pdf formátumban. A Szerencsepénz könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szerencsepénz epub

Szerencsepénz.epub

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson epub formátumban. A Szerencsepénz könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szerencsepénz mobi

Szerencsepénz.mobi

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson mobi formátumban. A Szerencsepénz könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szerencsepénz txt

Szerencsepénz.txt

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson txt formátumban. A Szerencsepénz könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szerencsepénz docx

Szerencsepénz.docx

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson docx formátumban. A Szerencsepénz könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szerencsepénz fb2

Szerencsepénz.fb2

Catherine Anderson Szerencsepénz könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szerencsepénz Catherine Anderson fb2 formátumban. A Szerencsepénz könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szerencsepénz könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szerencsepénz könyv ingyen

Szerencsepénz online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szerencsepénz ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szerencsepénz

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szerencsepénz és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szerencsepénz ingyenes

A könyv részletei Szerencsepénz

  • A könyv eredeti címe: Szerencsepénz
  • A könyv szerzője: Catherine Anderson
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Catherine Anderson
  • Oldalszám: Romantikus regények
  • Megjelenés: 408 oldal
    Megjelenés: 2013. november 15.
  • Fájlnév: Szerencsepénz.pdf, Szerencsepénz.epub, Szerencsepénz.mobi, Szerencsepénz.txt, Szerencsepénz.docx, Szerencsepénz.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szerencsepénz könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szerencsepénz könyvet Catherine Anderson írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szerencsepénz könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szerencsepénz. A Szerencsepénz könyv megjelenésének dátuma 408 oldal

Megjelenés: 2013. november 15.. A Szerencsepénz könyvben Romantikus regények található.

A könyv letölthető a Szerencsepénz kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szerencsepénz könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Catherine Anderson – Szerencsepénz.pdf, Catherine Anderson – Szerencsepénz.epub, Catherine Anderson – Szerencsepénz.mobi. Catherine Anderson Szerencsepénz felülvizsgálat. Szerencsepénz könyv Catherine Anderson – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Catherine Anderson Szerencsepénz könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szerencsepénz is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szerencsepénz Catherine Anderson könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szerencsepénz, Szerencsepénz fb2, download Szerencsepénz PDF, download Szerencsepénz MOBI, ingyenes letöltések Szerencsepénz IPhone, online Szerencsepénz pdf, ingyenes Szerencsepénz DJVU, ingyenes letöltések Szerencsepénz txt, letöltések Szerencsepénz rtf, online Szerencsepénz FB2 , ebook Szerencsepénz letöltések txt, ingyenes Szerencsepénz letöltések, ebook Szerencsepénz download MOBI, letöltések Szerencsepénz IPad, olvas Szerencsepénz MOBI, olvas Szerencsepénz docx, ingyenes Szerencsepénz awz, download ebook Szerencsepénz iPad, ingyenes Szerencsepénz DJVU, download Szerencsepénz ingyenes, ingyenes letöltések Szerencsepénz, olvas Szerencsepénz txt, Szerencsepénz letöltések DJVU, Szerencsepénz letöltések ingyenes, Szerencsepénz letöltések pdf ingyenes, Szerencsepénz pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzerencsepénz pdf ingyenes, Szerencsepénz letöltések epub ingyenes, Szerencsepénz ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply