Szép mikhál

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - Szép Mikhál

Leírás könyv Szép Mikhál

,,Ez orcátlan merészség oly dühbe hozta a gyönge asszonyt, hogy amit magában oly keményen föltett, azt most végre is hajtotta. Felkapott egy fazék forró vizet a tűzhelyről, s azzal úgy nyakon forrázta a tolakodó gazembert, hogy annak szeme-szája tele lett a forró lével, s az egy percre minden eszméletét elvette. Azon perc alatt pedig nekirohant a Mikhál, s teljes erejével megtaszította. Mire a Pirka is odarohant, s ő is Mikhálnak segített, úgyhogy egyesült erővel ki tudták lökni a nagy mahomed embert a konyhából, s azután nagy hirtelen becsapták a tölgyfa ajtót. A leforrázott és kilökött fickó azonban most még dühösebbé lett téve átkozódott, káromkodott és fenyegetődzött, hogy minden rosszat el fog követni a Mikhállal, s hogy a fenyegetőzésnél ne maradjon, segítségül hívta a két otthon maradt pecért is. S akkor előhozva azt a nagy vassulykot, amivel a gonosztevőket szokták mozsárban összetörni, nekifogtak, hogy azzal az erős tölgyfa ajtót betörjék. Mikhál azt hitte, hogy el van veszve. Inkább bele akart ugrani a kútba, mint hogy bevárja, míg gyilkosai rátörik az ajtót. – No, csak csendesen, szépasszonykám – mondta, megfogva a kezét, a boszorkány. – Ugye, hogy a kártya már kétszer is igazat mondott? Harmadszor is azt fog mondani. Rám bízza-e hát most magát? – Itt van. Vegyed testemet, lelkemet- szólt az asszony, odavetve magát a boszorkány karjai közé. – No, hát legelébb is vegye a szépasszony, ezt az égő hasábfát a kezébe, aztán álljon bele ebbe a vederbe. Én a kerékkel szépen leeresztem, de nem a vízbe, hanem csak a kútgádor közepéig: ott talál egy szűk nyílást, abba lépjen ki, s várja meg, míg utána ereszkedem."

Letöltés könyvet Szép Mikhál pdf

Szép Mikhál.pdf

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR pdf formátumban. A Szép Mikhál könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szép Mikhál epub

Szép Mikhál.epub

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR epub formátumban. A Szép Mikhál könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szép Mikhál mobi

Szép Mikhál.mobi

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR mobi formátumban. A Szép Mikhál könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szép Mikhál txt

Szép Mikhál.txt

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR txt formátumban. A Szép Mikhál könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szép Mikhál docx

Szép Mikhál.docx

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR docx formátumban. A Szép Mikhál könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szép Mikhál fb2

Szép Mikhál.fb2

JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szép Mikhál JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A Szép Mikhál könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szép Mikhál könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szép Mikhál könyv ingyen

Szép Mikhál online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szép Mikhál ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szép Mikhál

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szép Mikhál és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szép Mikhál ingyenes

A könyv részletei Szép Mikhál

  • A könyv eredeti címe: Szép Mikhál
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2016. március 09.
    ISBN: 9789633774472
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Szép Mikhál.pdf, Szép Mikhál.epub, Szép Mikhál.mobi, Szép Mikhál.txt, Szép Mikhál.docx, Szép Mikhál.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szép Mikhál könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szép Mikhál könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szép Mikhál könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szép Mikhál. A Szép Mikhál könyv megjelenésének dátuma ERR. A Szép Mikhál könyvben 2016. március 09.

ISBN: 9789633774472 található.

A könyv letölthető a Szép Mikhál kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szép Mikhál könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – Szép Mikhál.pdf, JÓKAI MÓR – Szép Mikhál.epub, JÓKAI MÓR – Szép Mikhál.mobi. JÓKAI MÓR Szép Mikhál felülvizsgálat. Szép Mikhál könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR Szép Mikhál könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szép Mikhál is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szép Mikhál JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szép Mikhál, Szép Mikhál fb2, download Szép Mikhál PDF, download Szép Mikhál MOBI, ingyenes letöltések Szép Mikhál IPhone, online Szép Mikhál pdf, ingyenes Szép Mikhál DJVU, ingyenes letöltések Szép Mikhál txt, letöltések Szép Mikhál rtf, online Szép Mikhál FB2 , ebook Szép Mikhál letöltések txt, ingyenes Szép Mikhál letöltések, ebook Szép Mikhál download MOBI, letöltések Szép Mikhál IPad, olvas Szép Mikhál MOBI, olvas Szép Mikhál docx, ingyenes Szép Mikhál awz, download ebook Szép Mikhál iPad, ingyenes Szép Mikhál DJVU, download Szép Mikhál ingyenes, ingyenes letöltések Szép Mikhál, olvas Szép Mikhál txt, Szép Mikhál letöltések DJVU, Szép Mikhál letöltések ingyenes, Szép Mikhál letöltések pdf ingyenes, Szép Mikhál pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzép Mikhál pdf ingyenes, Szép Mikhál letöltések epub ingyenes, Szép Mikhál ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply