Szent bűnök

By | 2019-11-26

Nora Roberts - Szent bűnök

Leírás könyv Szent bűnök

Nora Roberts klasszikus történetében a pattanásig feszült izgalom keveredik az érzéki szenvedéllyel – egy férfi és egy nő ered az őrült gyilkos nyomába, s kerül a nyomozás során újabb és újabb veszélyekbe… A lusta nyári hónapok során a könyörtelen hőhullám a fő hír Washingtonban. Ám az időjárás-jelentések lekerülnek a címlapról, amikor holtan találnak egy fiatal nőt, mellette egy lapon a következő szavakkal: Bűnei megbocsáttatnak. Az első áldozatot hamarosan két másik követi, és hirtelen minden főcím a gyilkossal foglalkozik, akinek a sajtó a ,,Pap" nevet adta. Amikor a rendőrség felkéri dr. Tess Courtot, a híres pszichiátert, hogy segítsen a nyomozásban, a doktornő zavaró portrét fest az eltorzult lélekről. Ben Paris nyomozót a legkevésbé sem érdekli a gyilkos lelke, ám Tesst nem tudja egykönnyen kiverni a fejéből. A magas, barna és jóképű Bennek legendás híre van a nők körében, azonban a hűvösen elegáns Tess nem úgy reagál rá, ahogy a többiek szoktak – és a nyomozót izgatja a kihívás. Együtt erednek a sorozatgyilkos nyomába, és fellángol közöttük a szenvedély forró lángja. Azonban valaki más is szemet vetett a gyönyörű, szőke pszichiáterre… és Ben csak imádkozhat, hogy amikor az őrült lecsap, képes legyen még időben megállítani…

Letöltés könyvet Szent bűnök pdf

Szent bűnök.pdf

Nora Roberts Szent bűnök könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts pdf formátumban. A Szent bűnök könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szent bűnök epub

Szent bűnök.epub

Nora Roberts Szent bűnök könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts epub formátumban. A Szent bűnök könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szent bűnök mobi

Szent bűnök.mobi

Nora Roberts Szent bűnök könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts mobi formátumban. A Szent bűnök könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szent bűnök txt

Szent bűnök.txt

Nora Roberts Szent bűnök könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts txt formátumban. A Szent bűnök könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szent bűnök docx

Szent bűnök.docx

Nora Roberts Szent bűnök könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts docx formátumban. A Szent bűnök könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Szent bűnök fb2

Szent bűnök.fb2

Nora Roberts Szent bűnök könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Szent bűnök Nora Roberts fb2 formátumban. A Szent bűnök könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Szent bűnök könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Szent bűnök könyv ingyen

Szent bűnök online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Szent bűnök ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Szent bűnök

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Szent bűnök és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Szent bűnök ingyenes

A könyv részletei Szent bűnök

  • A könyv eredeti címe: Szent bűnök
  • A könyv szerzője: Nora Roberts
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Nora Roberts
  • Oldalszám: 2018. október 09.
    ISBN: 9789634264965
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Szent bűnök.pdf, Szent bűnök.epub, Szent bűnök.mobi, Szent bűnök.txt, Szent bűnök.docx, Szent bűnök.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Szent bűnök könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Szent bűnök könyvet Nora Roberts írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Szent bűnök könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Szent bűnök. A Szent bűnök könyv megjelenésének dátuma ERR. A Szent bűnök könyvben 2018. október 09.

ISBN: 9789634264965 található.

A könyv letölthető a Szent bűnök kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Szent bűnök könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Nora Roberts – Szent bűnök.pdf, Nora Roberts – Szent bűnök.epub, Nora Roberts – Szent bűnök.mobi. Nora Roberts Szent bűnök felülvizsgálat. Szent bűnök könyv Nora Roberts – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Nora Roberts Szent bűnök könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Szent bűnök is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Szent bűnök Nora Roberts könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Szent bűnök, Szent bűnök fb2, download Szent bűnök PDF, download Szent bűnök MOBI, ingyenes letöltések Szent bűnök IPhone, online Szent bűnök pdf, ingyenes Szent bűnök DJVU, ingyenes letöltések Szent bűnök txt, letöltések Szent bűnök rtf, online Szent bűnök FB2 , ebook Szent bűnök letöltések txt, ingyenes Szent bűnök letöltések, ebook Szent bűnök download MOBI, letöltések Szent bűnök IPad, olvas Szent bűnök MOBI, olvas Szent bűnök docx, ingyenes Szent bűnök awz, download ebook Szent bűnök iPad, ingyenes Szent bűnök DJVU, download Szent bűnök ingyenes, ingyenes letöltések Szent bűnök, olvas Szent bűnök txt, Szent bűnök letöltések DJVU, Szent bűnök letöltések ingyenes, Szent bűnök letöltések pdf ingyenes, Szent bűnök pdf letöltések ingyenes, letöltések eSzent bűnök pdf ingyenes, Szent bűnök letöltések epub ingyenes, Szent bűnök ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply