Szégyen és szeretet

By | 2019-11-08

FELDMÁR ANDRÁS - SZÉGYEN ÉS SZERETET

Leírás könyv SZÉGYEN ÉS SZERETET

A Feldmár mesél történetei után egy hasonlóan olvasmányos könyvet tarthatunk a kezünkben, amely jól ötvözi a kellő mértékű szakmaiságot, a pszichológia népszerűsítését és az önismeretre való finom ösztökélést. Mindezt megfűszerezve pár önéletrajzi adattal.
"Ha semmi sem jutna az eszembe, akkor lehet, hogy elszégyellném magam. Nagyon érdekes, hogy itt vagyok, mert majdnem itt születtem. A Kisrókus utca 3-ban születtem, és most egy teljes kört írtam le: visszajöttem oda, ahonnan elindultam. A szeretetről, a szégyenről fogok beszélni, de még kell a szeretet és a szégyen közé valami. Szerintem ez a bátorság. Mindjárt elmondom, hogy miért gondolom, hogy valahogy bátorság kell a szégyen és a szeretet közé."

"Hogy mennyire alapvető érzés a szégyen… Belenéztem a Bibliába, Ádámról és Éváról olvastam egy kicsit. Azt mondja a Biblia, hogy megnyílik Ádám és Éva szeme, és körülaggatják magukat fügefa levelekkel. Ez nem sokat segít rajtuk, mert már megtették, amit megtettek. Ha az ember belegondol ebbe a történetbe, ebbe a rettenetes történetbe, amit különben ugyanaz az Isten rendezett el, akivel én találkoztam, akiről tegnap meséltem – ugyanazt csinálta Ádámmal és Évával, amit velem csinált –, az jut eszébe, hogy a normális állapot az, hogy nincs szégyen. Amikor az ember az Istennel összhangban él, akkor nincs szégyen. Akkor van szégyen, amikor kiesik Isten közeléből, amikor szeparáció van, amikor elkülönül az Istentől…Nem vagyok vallásos, az Isten helyett mondhatnám, mondjuk az életet vagy a világot vagy a társadalmat. Tehát amikor elkülönülünk attól, aminek egy pici részét alkotjuk, akkor van a szégyen. Akkor szégyelljük magunkat. Az első gyilkos büntetése is szégyen. Káin bélyeget kap a homlokára."

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET pdf

SZÉGYEN ÉS SZERETET.pdf

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS pdf formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET epub

SZÉGYEN ÉS SZERETET.epub

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS epub formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET mobi

SZÉGYEN ÉS SZERETET.mobi

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS mobi formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET txt

SZÉGYEN ÉS SZERETET.txt

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS txt formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET docx

SZÉGYEN ÉS SZERETET.docx

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS docx formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET fb2

SZÉGYEN ÉS SZERETET.fb2

FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS fb2 formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv ingyen

SZÉGYEN ÉS SZERETET online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet SZÉGYEN ÉS SZERETET ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a SZÉGYEN ÉS SZERETET

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a SZÉGYEN ÉS SZERETET és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) SZÉGYEN ÉS SZERETET ingyenes

A könyv részletei SZÉGYEN ÉS SZERETET

  • A könyv eredeti címe: SZÉGYEN ÉS SZERETET
  • A könyv szerzője: FELDMÁR ANDRÁS
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: FELDMÁR ANDRÁS
  • Oldalszám: 168 oldal
  • Megjelenés: 2008. december 31.
  • Fájlnév: SZÉGYEN ÉS SZERETET.pdf, SZÉGYEN ÉS SZERETET.epub, SZÉGYEN ÉS SZERETET.mobi, SZÉGYEN ÉS SZERETET.txt, SZÉGYEN ÉS SZERETET.docx, SZÉGYEN ÉS SZERETET.fb2
  • Feltételek: ingyen

A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyvet FELDMÁR ANDRÁS írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: SZÉGYEN ÉS SZERETET. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv megjelenésének dátuma 2008. december 31.. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyvben 168 oldal található.

A könyv letölthető a SZÉGYEN ÉS SZERETET kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: FELDMÁR ANDRÁS – SZÉGYEN ÉS SZERETET.pdf, FELDMÁR ANDRÁS – SZÉGYEN ÉS SZERETET.epub, FELDMÁR ANDRÁS – SZÉGYEN ÉS SZERETET.mobi. FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET felülvizsgálat. SZÉGYEN ÉS SZERETET könyv FELDMÁR ANDRÁS – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. FELDMÁR ANDRÁS SZÉGYEN ÉS SZERETET könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű SZÉGYEN ÉS SZERETET is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a SZÉGYEN ÉS SZERETET FELDMÁR ANDRÁS könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online SZÉGYEN ÉS SZERETET, SZÉGYEN ÉS SZERETET fb2, download SZÉGYEN ÉS SZERETET PDF, download SZÉGYEN ÉS SZERETET MOBI, ingyenes letöltések SZÉGYEN ÉS SZERETET IPhone, online SZÉGYEN ÉS SZERETET pdf, ingyenes SZÉGYEN ÉS SZERETET DJVU, ingyenes letöltések SZÉGYEN ÉS SZERETET txt, letöltések SZÉGYEN ÉS SZERETET rtf, online SZÉGYEN ÉS SZERETET FB2 , ebook SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések txt, ingyenes SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések, ebook SZÉGYEN ÉS SZERETET download MOBI, letöltések SZÉGYEN ÉS SZERETET IPad, olvas SZÉGYEN ÉS SZERETET MOBI, olvas SZÉGYEN ÉS SZERETET docx, ingyenes SZÉGYEN ÉS SZERETET awz, download ebook SZÉGYEN ÉS SZERETET iPad, ingyenes SZÉGYEN ÉS SZERETET DJVU, download SZÉGYEN ÉS SZERETET ingyenes, ingyenes letöltések SZÉGYEN ÉS SZERETET, olvas SZÉGYEN ÉS SZERETET txt, SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések DJVU, SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések ingyenes, SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések pdf ingyenes, SZÉGYEN ÉS SZERETET pdf letöltések ingyenes, letöltések eSZÉGYEN ÉS SZERETET pdf ingyenes, SZÉGYEN ÉS SZERETET letöltések epub ingyenes, SZÉGYEN ÉS SZERETET ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply