Stroke – egy család regénye

By | 2019-11-25

Jankovics Éva - STROKE - EGY CSALÁD REGÉNYE

Leírás könyv STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE

A nyugalmazott kisvárosi építészmérnök, Tornyai István 72 éves, jó egészségnek örvendő özvegyember éppen házasodni készül. Ám hirtelen agyvérzést kap, és egy kórházi ágyon találja magát, bénán, némán, magatehetetlenül.

Lassan felgyógyul, és elhagyja a kórházat, hogy Anna lányáékhoz költözzön. Hamarosan kiderül, hogy Ármin, a legszeretettebb unoka drogozik, sőt nemcsak fogyasztja, de árulja is a kábítószert, és előzetes letartóztatásba helyezik.
Úgy tűnik, egyedül a beteg nagypapának nyílik meg a fiú, aki végül gyermekei ellenkezését félresöpörve megteszi azt, amire a család nem képes: nagyvonalú és hősies gesztussal unokája megmentésére siet.
De miképp tudná a kamasz fiú meghálálni a nagypapa önfeláldozását, és vajon az idős ember nélkül hogyan tudja életét folytatni a család?

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE pdf

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.pdf

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva pdf formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE epub

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.epub

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva epub formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE mobi

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.mobi

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva mobi formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE txt

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.txt

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva txt formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE docx

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.docx

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva docx formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE fb2

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.fb2

Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva fb2 formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv ingyen

STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE ingyenes

A könyv részletei STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE

  • A könyv eredeti címe: STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE
  • A könyv szerzője: Jankovics Éva
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jankovics Éva
  • Oldalszám: 368 oldal
  • Megjelenés: 2011. június 02.
  • Fájlnév: STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.pdf, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.epub, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.mobi, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.txt, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.docx, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.fb2
  • Feltételek: ingyen

A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyvet Jankovics Éva írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv megjelenésének dátuma 2011. június 02.. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyvben 368 oldal található.

A könyv letölthető a STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jankovics Éva – STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.pdf, Jankovics Éva – STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.epub, Jankovics Éva – STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE.mobi. Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE felülvizsgálat. STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyv Jankovics Éva – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jankovics Éva STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE Jankovics Éva könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE fb2, download STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE PDF, download STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE MOBI, ingyenes letöltések STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE IPhone, online STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE pdf, ingyenes STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE DJVU, ingyenes letöltések STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE txt, letöltések STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE rtf, online STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE FB2 , ebook STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések txt, ingyenes STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések, ebook STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE download MOBI, letöltések STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE IPad, olvas STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE MOBI, olvas STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE docx, ingyenes STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE awz, download ebook STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE iPad, ingyenes STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE DJVU, download STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE ingyenes, ingyenes letöltések STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE, olvas STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE txt, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések DJVU, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések ingyenes, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések pdf ingyenes, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE pdf letöltések ingyenes, letöltések eSTROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE pdf ingyenes, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE letöltések epub ingyenes, STROKE – EGY CSALÁD REGÉNYE ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply