Sóhajok vizén – az őrzők trilógia 2. része

By | 2019-11-06

Nora Roberts - Sóhajok vizén - Az Őrzők trilógia 2. része

Leírás könyv Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része

Új királynőjük megünneplésére a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet pedig vízből. A csillagok azonban alázuhantak az égboltról, veszélybe sodorva így az összes világot. Három férfi és három nő egyesült erővel a csillagok keresésére indul…
Annika, a sellőlány a tenger szülötte, és a tengerbe kell visszatérnie majd, ha megtalálták valamennyi csillagot. Annika új ebben a világban, döbbenetes tisztasága és szépsége, kecses mozgása már a Tűz csillagának keresése során elkápráztatja öt barátját.
Sawyer King, az utazó időn és téren át repítette az őrzőket Capri szigetére, ott rejtőzik ugyanis a Víz csillaga. Sawyert lenyűgözi a lány a maga valódi elemében, de tudja, ha beengedi Annikát a szívébe, nincs az az iránytű, ami visszavezetné oda, ahol biztos talaj van a lába alatt.
Ellenségük a sötétben forralja vérszomjas tervét. Egy csillagot már elveszített, de ő vérre szomjazik, a sellőlányéra a vízben, az utazóéra a szárazföldön. Veszélyes új fegyvert kovácsol hát, halálosat és kiszámíthatatlant. Azaz emberit.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része pdf

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.pdf

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts pdf formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része epub

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.epub

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts epub formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része mobi

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.mobi

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts mobi formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része txt

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.txt

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts txt formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része docx

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.docx

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts docx formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része fb2

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.fb2

Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts fb2 formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv ingyen

Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része ingyenes

A könyv részletei Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része

  • A könyv eredeti címe: Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része
  • A könyv szerzője: Nora Roberts
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Nora Roberts
  • Oldalszám: 352 oldal
  • Megjelenés: 2017. július 03.
  • Fájlnév: Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.pdf, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.epub, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.mobi, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.txt, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.docx, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyvet Nora Roberts írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv megjelenésének dátuma 2017. július 03.. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyvben 352 oldal található.

A könyv letölthető a Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Nora Roberts – Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.pdf, Nora Roberts – Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.epub, Nora Roberts – Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része.mobi. Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része felülvizsgálat. Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyv Nora Roberts – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Nora Roberts Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része Nora Roberts könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része fb2, download Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része PDF, download Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része MOBI, ingyenes letöltések Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része IPhone, online Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része pdf, ingyenes Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része DJVU, ingyenes letöltések Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része txt, letöltések Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része rtf, online Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része FB2 , ebook Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések txt, ingyenes Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések, ebook Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része download MOBI, letöltések Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része IPad, olvas Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része MOBI, olvas Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része docx, ingyenes Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része awz, download ebook Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része iPad, ingyenes Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része DJVU, download Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része ingyenes, ingyenes letöltések Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része, olvas Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része txt, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések DJVU, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések ingyenes, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések pdf ingyenes, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része pdf letöltések ingyenes, letöltések eSóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része pdf ingyenes, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része letöltések epub ingyenes, Sóhajok vizén – Az Őrzők trilógia 2. része ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply