Sissi

By | 2019-11-13

PATAKI, ALLISON - Sissi

Leírás könyv Sissi

1853-at írunk, a Habsburgok Európa leghatalmasabb uralkodó családja. Ferenc József birodalma Ausztriától Oroszországig és Németországtól Olaszországig terjed – a császár pedig fiatal, gazdag, és házasodni kész.
A tizenöt éves Erzsébet – Sissi – bajor hercegnő a Habsburg-udvarba utazik nővérével, aki a császár kiszemelt menyasszonya. De megérkezése után hamarosan váratlan dilemmában találja magát: végzetesen és ellenállhatatlanul beleszeret a nővére vőlegényébe, aki viszonozza érzelmeit. Ferenc József, akit elbűvöl Sissi nyitott természete, bájos, energikus szelleme, és persze lenyűgöző szépsége, megszegi adott szavát, és kinyilvánítja szándékát: Sissit akarja feleségül venni.
Európa egyik legalattomosabb udvarába csöppenve Sissinek fogalma sincs róla, milyen harcok, veszélyek – és kísértések – leselkednek rá. Alaposan felforgatja a politikai és családi viszonyokat, mert meg akarja nyerni – és tartani – a császár szerelmét, a népe és a világ szeretetét.
Allison Pataki regénye bepillantást enged a történelem egyik legérdekesebb uralkodó családjának hálószobáiba és tárgyalótermeibe, új megvilágításba helyezve a csillogó Habsburg-birodalmat és annak legigézőbb, megszeretettebb "tündérkirálynőjét".
Allison Pataki Az áruló felesége című, kritikai és közönségsikert aratott történelmi regény szerzője. A Yale Egyetemen végzett, több évig televízióknak és online hírportáloknak dolgozott. Társalapítója a ReConnect Hungary nonprofit szervezetnek. A Huffington Post és a FoxNews.com rendszeres szerzője, a Történelmi Regény Társaságának tagja.
A volt New York-i kormányzó, George E. Pataki lányát magyar származása inspirálta a Sissi – Az ifjú császárné megírására.


Sissi – Az ifjú császárné.
Sissi, azaz Wittelsbach Erzsébet Ausztria császárnéja, Magyarország és Csehország királynéja, Ferenc József felesége mind a mai napig olyan csodálat tárgya, hogy filmek és könyvek elevenítik meg és támasztják fel az utókor kedvéért. Példának okáért az 50-es évekbeli német-osztrák, három részes Sissi filmet egészen biztosan sokan ismerik, de 2009-ben német–osztrák–olasz tévéfilmsorozat, 2004-ben pedig francia tévéfilm is készült belőle. Utóbbiban nem is csak a fiatalkorába nyerhetünk bepillantást, hanem az 1898-ban bekövetkező halálánál is szemtanúk lehetünk, csakúgy, mint a magyar gyökerekkel büszkélkedhető Allison Pataki kétkötetes Sissi könyvének esetében. Míg ugyanis az első részében, Az ifjú császárnéban a jól ismert vadóc, élettel teli, hebrencs, de nagyszerű fiatal lányt/nőt ismerhetjük meg, addig a második kötetben, A birodalom úrnőjében már a középkorú és idősödő Sissi néz vissza ránk a lapokról.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Sissi pdf

Sissi.pdf

PATAKI, ALLISON Sissi könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON pdf formátumban. A Sissi könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sissi epub

Sissi.epub

PATAKI, ALLISON Sissi könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON epub formátumban. A Sissi könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sissi mobi

Sissi.mobi

PATAKI, ALLISON Sissi könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON mobi formátumban. A Sissi könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sissi txt

Sissi.txt

PATAKI, ALLISON Sissi könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON txt formátumban. A Sissi könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sissi docx

Sissi.docx

PATAKI, ALLISON Sissi könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON docx formátumban. A Sissi könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sissi fb2

Sissi.fb2

PATAKI, ALLISON Sissi könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Sissi PATAKI, ALLISON fb2 formátumban. A Sissi könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sissi könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Sissi könyv ingyen

Sissi online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Sissi ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Sissi

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Sissi és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Sissi ingyenes

A könyv részletei Sissi

  • A könyv eredeti címe: Sissi
  • A könyv szerzője: PATAKI, ALLISON
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: PATAKI, ALLISON
  • Oldalszám: 2015. június 12.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Sissi.pdf, Sissi.epub, Sissi.mobi, Sissi.txt, Sissi.docx, Sissi.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Sissi könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Sissi könyvet PATAKI, ALLISON írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Sissi könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Sissi. A Sissi könyv megjelenésének dátuma ERR. A Sissi könyvben 2015. június 12.

Kötés: Keménytáblás található.

A könyv letölthető a Sissi kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Sissi könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: PATAKI, ALLISON – Sissi.pdf, PATAKI, ALLISON – Sissi.epub, PATAKI, ALLISON – Sissi.mobi. PATAKI, ALLISON Sissi felülvizsgálat. Sissi könyv PATAKI, ALLISON – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. PATAKI, ALLISON Sissi könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Sissi is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Sissi PATAKI, ALLISON könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Sissi, Sissi fb2, download Sissi PDF, download Sissi MOBI, ingyenes letöltések Sissi IPhone, online Sissi pdf, ingyenes Sissi DJVU, ingyenes letöltések Sissi txt, letöltések Sissi rtf, online Sissi FB2 , ebook Sissi letöltések txt, ingyenes Sissi letöltések, ebook Sissi download MOBI, letöltések Sissi IPad, olvas Sissi MOBI, olvas Sissi docx, ingyenes Sissi awz, download ebook Sissi iPad, ingyenes Sissi DJVU, download Sissi ingyenes, ingyenes letöltések Sissi, olvas Sissi txt, Sissi letöltések DJVU, Sissi letöltések ingyenes, Sissi letöltések pdf ingyenes, Sissi pdf letöltések ingyenes, letöltések eSissi pdf ingyenes, Sissi letöltések epub ingyenes, Sissi ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply