Sárga rózsa

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - Sárga rózsa

Leírás könyv Sárga rózsa

,,- Hát énrólam is beszéltek? Meg a sárga rózsáról? – Én nem tudom, mi a szösz az a sárga rózsa! Annyit tudok, hogy mikor múlt pénteken úgy volt, hogy a teheneket elhajtják, a Ferkó bácsi bement a karámba a tarisznyáját kihozni, hát akkor a szűre ujjából kihúzott egy tarka keszkenőt, abba volt betakarva egy sárga rózsa, azt sokáig szagolgatta, még a szájához is nyomta, azt hittem, meg akarja enni: azután kihúzta a kalapja bélését, az alá bedugta a sárga rózsát, úgy tette fel a fejére. Ebben lehetett a babona. A csikós akkorát ütött a botja bunkós végével az útjában álló ökörfarkkóróra, hogy az szerteszét repült. – Hát má mit vétett kendnek az a királydárda? Nem annak volt ez az ütés szánva… – Hát már most mi lesz megint? – kérdezte a legénykétől a csikós. – Mármint tegnap előkerültek a morva hajcsárok is gyalog sorban. Aztán meghányták-vetették a dolgot a számadóval. Most már majd Tisza-Füred felé fogják hajtani a teheneket; de borjastul valamennyit. A hídról csak nem ugrálnak le. Azt mondják, a borjaikért szaladtak haza. De a Lacza csak úgy nevet magában. – S megint a Lacza Ferkó fog velük menni? – Alkalmasint, mert azóta mindig ösztökéli a számadó. De a bojtár nem akar még cihelődni. Azt hajtja, hogy egynehány nap kell a marháknak, hogy kifújják magukat a nagy szaladástól: maga is egész nap alszik, mint egy darab fa. Nem tréfa ám a polgári révtől a zámi karámig nyargalni egy hujjában. Hát még két napot engedett neki a számadó."

Letöltés könyvet Sárga rózsa pdf

Sárga rózsa.pdf

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR pdf formátumban. A Sárga rózsa könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sárga rózsa epub

Sárga rózsa.epub

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR epub formátumban. A Sárga rózsa könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sárga rózsa mobi

Sárga rózsa.mobi

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR mobi formátumban. A Sárga rózsa könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sárga rózsa txt

Sárga rózsa.txt

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR txt formátumban. A Sárga rózsa könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sárga rózsa docx

Sárga rózsa.docx

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR docx formátumban. A Sárga rózsa könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Sárga rózsa fb2

Sárga rózsa.fb2

JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Sárga rózsa JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A Sárga rózsa könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Sárga rózsa könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Sárga rózsa könyv ingyen

Sárga rózsa online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Sárga rózsa ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Sárga rózsa

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Sárga rózsa és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Sárga rózsa ingyenes

A könyv részletei Sárga rózsa

  • A könyv eredeti címe: Sárga rózsa
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2016. március 09.
    ISBN: 9789633774359
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Sárga rózsa.pdf, Sárga rózsa.epub, Sárga rózsa.mobi, Sárga rózsa.txt, Sárga rózsa.docx, Sárga rózsa.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Sárga rózsa könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Sárga rózsa könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Sárga rózsa könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Sárga rózsa. A Sárga rózsa könyv megjelenésének dátuma ERR. A Sárga rózsa könyvben 2016. március 09.

ISBN: 9789633774359 található.

A könyv letölthető a Sárga rózsa kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Sárga rózsa könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – Sárga rózsa.pdf, JÓKAI MÓR – Sárga rózsa.epub, JÓKAI MÓR – Sárga rózsa.mobi. JÓKAI MÓR Sárga rózsa felülvizsgálat. Sárga rózsa könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR Sárga rózsa könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Sárga rózsa is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Sárga rózsa JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Sárga rózsa, Sárga rózsa fb2, download Sárga rózsa PDF, download Sárga rózsa MOBI, ingyenes letöltések Sárga rózsa IPhone, online Sárga rózsa pdf, ingyenes Sárga rózsa DJVU, ingyenes letöltések Sárga rózsa txt, letöltések Sárga rózsa rtf, online Sárga rózsa FB2 , ebook Sárga rózsa letöltések txt, ingyenes Sárga rózsa letöltések, ebook Sárga rózsa download MOBI, letöltések Sárga rózsa IPad, olvas Sárga rózsa MOBI, olvas Sárga rózsa docx, ingyenes Sárga rózsa awz, download ebook Sárga rózsa iPad, ingyenes Sárga rózsa DJVU, download Sárga rózsa ingyenes, ingyenes letöltések Sárga rózsa, olvas Sárga rózsa txt, Sárga rózsa letöltések DJVU, Sárga rózsa letöltések ingyenes, Sárga rózsa letöltések pdf ingyenes, Sárga rózsa pdf letöltések ingyenes, letöltések eSárga rózsa pdf ingyenes, Sárga rózsa letöltések epub ingyenes, Sárga rózsa ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply