Robban az iskola

By | 2019-11-07

LACKFI JÁNOS - Robban az iskola

Leírás könyv Robban az iskola

A kötet játékos, humoros és őszinte vallomás a mai kamaszos gyerekek és gyerekes kamaszok életéről, problémáiról, az őket körülvevő komolykodó felnőttekről. A versekből vadiúj tananyag lehet az általános iskolától a gimnáziumig!

* * *

Az a nagy helyzet, hogy már megint feleltettek reppelésből!
Meg az a nagy helyzet, hogy a kockahasú tiniénekesek nyálasak, mint egy protézis, mégis vezeti őket a slágerlista.
Meg hogy az iskola egy varroda, minden gyereket odavarr a székhez.
Meg hogy a füleden ülsz, fiam? Melyik jómadár mondta ezt?
Meg hogy darabokra törted a szívem, kéne pillanatragasztó!
És akkor egy csomó mindenről még nem is beszéltünk. Az iskolába járó gyerekek feje úgy tele van, majdnem felrobban. Normális, ha robban az iskola.

Nem lehet mindent fejben tartani. A polinézeket. A melanézeket. A Szent Jobb történetét. A szülinapokat. Az anyák napját. Az apák napját, mert ilyen is van. A drogfelvilágosítást. A ballagást. A matekot főleg nem. Csak ha szép lányok korrepetálnak.

Illusztrálta: Molnár Jacqueline

Letöltés könyvet Robban az iskola pdf

Robban az iskola.pdf

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS pdf formátumban. A Robban az iskola könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Robban az iskola epub

Robban az iskola.epub

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS epub formátumban. A Robban az iskola könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Robban az iskola mobi

Robban az iskola.mobi

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS mobi formátumban. A Robban az iskola könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Robban az iskola txt

Robban az iskola.txt

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS txt formátumban. A Robban az iskola könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Robban az iskola docx

Robban az iskola.docx

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS docx formátumban. A Robban az iskola könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Robban az iskola fb2

Robban az iskola.fb2

LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Robban az iskola LACKFI JÁNOS fb2 formátumban. A Robban az iskola könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Robban az iskola könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Robban az iskola könyv ingyen

Robban az iskola online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Robban az iskola ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Robban az iskola

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Robban az iskola és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Robban az iskola ingyenes

A könyv részletei Robban az iskola

  • A könyv eredeti címe: Robban az iskola
  • A könyv szerzője: LACKFI JÁNOS
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: LACKFI JÁNOS
  • Oldalszám: 64 oldal
  • Megjelenés: 2016. május 31.
  • Fájlnév: Robban az iskola.pdf, Robban az iskola.epub, Robban az iskola.mobi, Robban az iskola.txt, Robban az iskola.docx, Robban az iskola.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Robban az iskola könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Robban az iskola könyvet LACKFI JÁNOS írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Robban az iskola könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Robban az iskola. A Robban az iskola könyv megjelenésének dátuma 2016. május 31.. A Robban az iskola könyvben 64 oldal található.

A könyv letölthető a Robban az iskola kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Robban az iskola könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: LACKFI JÁNOS – Robban az iskola.pdf, LACKFI JÁNOS – Robban az iskola.epub, LACKFI JÁNOS – Robban az iskola.mobi. LACKFI JÁNOS Robban az iskola felülvizsgálat. Robban az iskola könyv LACKFI JÁNOS – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. LACKFI JÁNOS Robban az iskola könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Robban az iskola is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Robban az iskola LACKFI JÁNOS könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Robban az iskola, Robban az iskola fb2, download Robban az iskola PDF, download Robban az iskola MOBI, ingyenes letöltések Robban az iskola IPhone, online Robban az iskola pdf, ingyenes Robban az iskola DJVU, ingyenes letöltések Robban az iskola txt, letöltések Robban az iskola rtf, online Robban az iskola FB2 , ebook Robban az iskola letöltések txt, ingyenes Robban az iskola letöltések, ebook Robban az iskola download MOBI, letöltések Robban az iskola IPad, olvas Robban az iskola MOBI, olvas Robban az iskola docx, ingyenes Robban az iskola awz, download ebook Robban az iskola iPad, ingyenes Robban az iskola DJVU, download Robban az iskola ingyenes, ingyenes letöltések Robban az iskola, olvas Robban az iskola txt, Robban az iskola letöltések DJVU, Robban az iskola letöltések ingyenes, Robban az iskola letöltések pdf ingyenes, Robban az iskola pdf letöltések ingyenes, letöltések eRobban az iskola pdf ingyenes, Robban az iskola letöltések epub ingyenes, Robban az iskola ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply