Réka oltásra megy

By | 2019-11-07

Igaz Dóra - Réka oltásra megy

Leírás könyv Réka oltásra megy

A Vox Nova Produkció "Réka meséi" címmel egy hiánypótló, egyedülálló mesekönyv sorozatot indított útjára.

A sorozat célja, hogy mind a szülők, mind a gyermekek számára közérthető formában mutassa be a gyakoribb gyermekbetegségeket, baleseteket, segítséget nyújtson a gyógyítás-gyógyulás során, és felhívja a figyelmet a védekezés, a személyi higiénia fontosságára. Csökkentse a gyermekek hiányos ismeretekből adódó szorongását, félelmét a betegségek kezelése során.

A kiadványt támogató szakmai szervezetek és egyesületek között kiemelt helyet foglal el a Magyar Orvosi Kamara, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, az Otthon Segítünk Alapítvány és a www.babaszoba.hu.

Igaz Dórát és Halmai Lászlót, a "Réka meséi" mesekönyv sorozat szerzőjét és illusztrátorát kérdeztük a munkájukról.

Miért érzett motivációt a sorozat megírására?
Kétgyermekes anyaként sokáig kutattam a könyvesboltokban olyan könyv után, ami az óvodáskorú gyerekeknek mesélne a különböző betegségekről. Ez az életkor, amikor a kicsik érdeklődni kezdenek saját testük működése után, igényük van arra, hogy pontosan értsék, mi miért történik velük. A szülők számára is fontos tudni, mi okozza az egyes gyermekbetegségeket, mik a kezelés formái. Arra pedig különös hangsúlyt érdemes fektetni, hogy ebben az életkorban már el lehet magyarázni az egyre önállóbbá váló kicsiknek, hogy a betegségek megelőzhetők! Mivel ilyen könyvet nem találtam, elhatároztam, megpróbálkozom a megírásával. Minden szülő tudja, hogy a betegségekkel történő találkozás, az orvos személye, az orvosi rendelő a gyerekekből szorongást vált ki. A remélhetőleg rokonszenves figurák, a meseelemek talán ezt a szorongást is tudják oldani.

Ha jól tudom, Ön nem orvos. Volt-e szakmai segítsége?
Én bölcsész vagyok, a férjem pedig belgyógyász szakorvos, ő segített a sorozat szakmai részeinek megírásánál, valamint egy gyermekgyógyász lektorálta a könyveket. Komoly szakmai támogatást nyújtottak a Magyar Orvosi Kamara, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, illetve az Otthon Segítünk Alapítvány munkatársai is.

Mit lehet tudni a Kiadóról?
A mesekönyv sorozatunk a Vox Nova produkció kiadásában jelenik meg. Több értékes és akár népszerű kulturális kiadvány gondoztak már, és szerencsére teljesen azonosak voltak elképzeléseink a „Réka meséi” sorozat kapcsán. Bízom benne, hogy a jövőben is tudunk majd együtt dolgozni, mert több szép tervünk, ha úgy tetszik, álmunk van…

Kiknek ajánlja ezt a sorozatot?
Minden kisgyermekes család számára hasznos olvasmány lehet a sorozatunk. Elsősorban mesekönyvet szerettem volna írni, ami a gyerekek mindennapi élményeiből merít. Ugyanakkor arra is törekedtem, hogy mind a szülők, mind a gyerekek hasznos információkat kapjanak. Remélem, sikerült olyan mesekönyvet alkotni, ami a kicsiknek szórakoztató olvasmányélményt, a felnőtteknek pedig fontos ismeretanyagot jelent. Mindebben sokat segítenek az illusztrátor, Halmai László színekben gazdag, kedves képei.

Végül egy kérdés Halmai Lászlóhoz: Jelentett-e Önnek kihívást egy ilyen sorozat illusztrálása?
Egy ilyen komoly munka természetesen nagy kihívás. Igaz Dóra meséi közel állnak hozzám, így a saját képi stílusomtól nem kellett eltérnem. Úgy gondolom a mesék és a képek ereje sikeresen összeadódott, bízom benne, hogy a kis olvasók is így gondolják majd, és örömüket lelik benne. A képek formanyelve a kisgyerekeknek megfelelő, főleg síkokra épít, kedves formákra és szép színekre. Kíváncsian várom a könyvek megjelenését és visszhangját, hiszen ez az első komoly meseillusztrációs munkám. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy bekerültem egy ilyen profi alkotóközösségbe, öröm volt a munka Velük, remélem még sokat dolgozhatunk együtt.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy pdf

Réka oltásra megy.pdf

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra pdf formátumban. A Réka oltásra megy könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy epub

Réka oltásra megy.epub

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra epub formátumban. A Réka oltásra megy könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy mobi

Réka oltásra megy.mobi

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra mobi formátumban. A Réka oltásra megy könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy txt

Réka oltásra megy.txt

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra txt formátumban. A Réka oltásra megy könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy docx

Réka oltásra megy.docx

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra docx formátumban. A Réka oltásra megy könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Réka oltásra megy fb2

Réka oltásra megy.fb2

Igaz Dóra Réka oltásra megy könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Réka oltásra megy Igaz Dóra fb2 formátumban. A Réka oltásra megy könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Réka oltásra megy könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Réka oltásra megy könyv ingyen

Réka oltásra megy online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Réka oltásra megy ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Réka oltásra megy

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Réka oltásra megy és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Réka oltásra megy ingyenes

A könyv részletei Réka oltásra megy

  • A könyv eredeti címe: Réka oltásra megy
  • A könyv szerzője: Igaz Dóra
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Igaz Dóra
  • Oldalszám: 28 oldal
  • Megjelenés: 2009. november 23.
  • Fájlnév: Réka oltásra megy.pdf, Réka oltásra megy.epub, Réka oltásra megy.mobi, Réka oltásra megy.txt, Réka oltásra megy.docx, Réka oltásra megy.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Réka oltásra megy könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Réka oltásra megy könyvet Igaz Dóra írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Réka oltásra megy könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Réka oltásra megy. A Réka oltásra megy könyv megjelenésének dátuma 2009. november 23.. A Réka oltásra megy könyvben 28 oldal található.

A könyv letölthető a Réka oltásra megy kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Réka oltásra megy könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Igaz Dóra – Réka oltásra megy.pdf, Igaz Dóra – Réka oltásra megy.epub, Igaz Dóra – Réka oltásra megy.mobi. Igaz Dóra Réka oltásra megy felülvizsgálat. Réka oltásra megy könyv Igaz Dóra – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Igaz Dóra Réka oltásra megy könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Réka oltásra megy is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Réka oltásra megy Igaz Dóra könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Réka oltásra megy, Réka oltásra megy fb2, download Réka oltásra megy PDF, download Réka oltásra megy MOBI, ingyenes letöltések Réka oltásra megy IPhone, online Réka oltásra megy pdf, ingyenes Réka oltásra megy DJVU, ingyenes letöltések Réka oltásra megy txt, letöltések Réka oltásra megy rtf, online Réka oltásra megy FB2 , ebook Réka oltásra megy letöltések txt, ingyenes Réka oltásra megy letöltések, ebook Réka oltásra megy download MOBI, letöltések Réka oltásra megy IPad, olvas Réka oltásra megy MOBI, olvas Réka oltásra megy docx, ingyenes Réka oltásra megy awz, download ebook Réka oltásra megy iPad, ingyenes Réka oltásra megy DJVU, download Réka oltásra megy ingyenes, ingyenes letöltések Réka oltásra megy, olvas Réka oltásra megy txt, Réka oltásra megy letöltések DJVU, Réka oltásra megy letöltések ingyenes, Réka oltásra megy letöltések pdf ingyenes, Réka oltásra megy pdf letöltések ingyenes, letöltések eRéka oltásra megy pdf ingyenes, Réka oltásra megy letöltések epub ingyenes, Réka oltásra megy ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply