Raziel

By | 2019-11-26

Lana Millan - Raziel

Leírás könyv Raziel

Ismered a viccet, amiben a bukott angyal, a KitKat-mániás démon és egy hősszerelmes bolti eladó a Tudás Könyvének keresésére indul? Nem? Nem csoda, hiszen ez nem vicc. Raziel a Tudás Könyvének őrzője, a legfelsőbb misztériumok és titkok angyala. Vagyis csak volt. Valami történt. Lélegzik és ver a szíve, miközben Nevada tűzforró sziklái között kinyitja a szemét. Emberré vált. Lehetne még ennél is rosszabb a helyzete? Lehet, és lesz is. Amikor eltűnik a Tudás Könyve üzletet ajánlanak neki: ha segít megtalálni, visszakaphatja a szárnyát. Segítőként egy pimasz démont varrnak a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak. Kalandos útjuk során Raziel felfedezi magában az elszánt harcost, a féltő barátot, és az esendő embert. Lana Millan második regénye egy izgalmas mese, ami akár igaz is lehetne.


„Egy igézően szép emberi testbe öltözött démon nem túl hívogató a magamfajtának.”
Lana Millan második regénye egy izgalmas mese Razielről, a Tudás Könyvének őrzőjéről, aki emberré vált. Hogy visszakaphassa a szárnyait, segítenie kell visszaszerezni a könyvet. Társnak egy pimasz démont varrnak a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


Imádtam minden sorát.
Lana Millan tartotta a szavát, s egy más műfajjal lepte meg az olvasóközönséget, ám ha lehet, engem még inkább elvarázsolt ez a regénye. Nehéz úgy írni a történetről, hogy még mindig ott motoszkál bennem, és úgy érzem, még a könyv „fogságában” vagyok, és nem is nagyon akarok kitörni belőle. Szerettem a történetet, a cselekményvezetést, a karaktereket (őket nagyon), a humoros jeleneteket, a szópárbajokat, az elmés gondolatokat, amik színesebbé tették a könyvet. Mit mondhatnék? Megvett kilóra.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


„Raziel nagyon hálás karakter” – Interjú Lana Millannal.
A napokban jelent meg Lana Millan második regénye egy misztikus, fantasztikus mese, a Raziel. A írónőt új regényéről, angyalokról és nem utolsósorban az írásról kérdeztük.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


Több mint szórakoztató irodalom – Bemutatták Lana Millan Raziel című új regénysorozatának első kötetét.
A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Votisky Zsuzsa termében, vasárnap kora délután csupa mosolygós, csokoládét majszoló ember várta, hogy kezdődjön a Lana Millan könyvbemutatója, ugyanis a székeken minden érkezőt egy-egy szelet csokoládé várta. A szerzőt Szurovecz Kitti író, újságíró kérdezte, Pikali Gerda előadásában pedig részletek hangzottak el a könyvből. A Raziel című regény bemutatóján jártunk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


Egy bukott angyal, egy démon meg egy bolti eladó. Érdekesnek hangzik, igaz? Az is.
„Ismered a viccet, amiben a bukott angyal, a KitKat-mániás démon és egy hősszerelmes bolti eladó a Tudás Könyvének keresésére indul? Nem? Nem csoda, hiszen ez nem vicc.”
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Raziel pdf

Raziel.pdf

Lana Millan Raziel könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan pdf formátumban. A Raziel könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Raziel epub

Raziel.epub

Lana Millan Raziel könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan epub formátumban. A Raziel könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Raziel mobi

Raziel.mobi

Lana Millan Raziel könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan mobi formátumban. A Raziel könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Raziel txt

Raziel.txt

Lana Millan Raziel könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan txt formátumban. A Raziel könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Raziel docx

Raziel.docx

Lana Millan Raziel könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan docx formátumban. A Raziel könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Raziel fb2

Raziel.fb2

Lana Millan Raziel könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Raziel Lana Millan fb2 formátumban. A Raziel könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Raziel könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Raziel könyv ingyen

Raziel online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Raziel ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Raziel

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Raziel és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Raziel ingyenes

A könyv részletei Raziel

  • A könyv eredeti címe: Raziel
  • A könyv szerzője: Lana Millan
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lana Millan
  • Oldalszám: 300 oldal
  • Megjelenés: 2018. március 26.
  • Fájlnév: Raziel.pdf, Raziel.epub, Raziel.mobi, Raziel.txt, Raziel.docx, Raziel.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Raziel könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Raziel könyvet Lana Millan írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Raziel könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Raziel. A Raziel könyv megjelenésének dátuma 2018. március 26.. A Raziel könyvben 300 oldal található.

A könyv letölthető a Raziel kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Raziel könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lana Millan – Raziel.pdf, Lana Millan – Raziel.epub, Lana Millan – Raziel.mobi. Lana Millan Raziel felülvizsgálat. Raziel könyv Lana Millan – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lana Millan Raziel könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Raziel is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Raziel Lana Millan könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Raziel, Raziel fb2, download Raziel PDF, download Raziel MOBI, ingyenes letöltések Raziel IPhone, online Raziel pdf, ingyenes Raziel DJVU, ingyenes letöltések Raziel txt, letöltések Raziel rtf, online Raziel FB2 , ebook Raziel letöltések txt, ingyenes Raziel letöltések, ebook Raziel download MOBI, letöltések Raziel IPad, olvas Raziel MOBI, olvas Raziel docx, ingyenes Raziel awz, download ebook Raziel iPad, ingyenes Raziel DJVU, download Raziel ingyenes, ingyenes letöltések Raziel, olvas Raziel txt, Raziel letöltések DJVU, Raziel letöltések ingyenes, Raziel letöltések pdf ingyenes, Raziel pdf letöltések ingyenes, letöltések eRaziel pdf ingyenes, Raziel letöltések epub ingyenes, Raziel ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply