Páros, páratlan

By | 2019-12-11

Jojo Moyes - Páros, páratlan

Leírás könyv Páros, páratlan

"Tartalom: Az életben többnyire egyszerű a matek: a páros ügyek sokszor páratlanul zűrösek. Több okból is szörnyű, ha az embert elhagyja a gyerekei apja, egyebek közt a pénzügyek meg a szörnyű csalódás miatt is. De még a végtelenül fárasztó, minden energiát felemésztő anyagi küszködésnél is rosszabb, hogy amikor olyasmi történik, amivel nem tudunk mit kezdeni, akkor az egyedülálló szülőnél nincs magányosabb ember a világon. Így van ezzel Jess is, aki egyedül neveli kislányát, Tanzie-t és a férje korábbi kapcsolatából származó fiát, az emós Nickyt, aki a szomszéd srácok miatt igen nehéz helyzetben van. A kislány viszont matekzseni, de akármennyit gürcöl Jess, a Tanzie tehetségéhez illő méregdrága magániskolára sehogy nem jön össze a pénz. Hacsak… hacsak meg nem nyeri a skóciai pénzdíjas matekversenyt. Odáig azonban el is kell jutni. Skóciáig hosszú az út, főleg, ha egy ócska tragaccsal indul útnak az ember, ráadásul forgalmi nélkül. Ekkor lép a színre Ed, a lapátra tett cégvezető, akinek pénze és ideje is van jócskán. Neki más gondjai akadnak: a törvénnyel került összeütközésbe. És persze magányos, és komoly lelkifurdalás gyötri. A Mielőtt megismertelek és az Akit elhagytál páratlanul népszerű angol szerzőjének új könyve vérbeli női regény, ám rendhagyó módon romantikus: a cukor és a hab párosa lemaradt róla. Sírunk és nevetünk, és alig várjuk, hogy megtudjuk, bekerül-e Tanzie a magániskolába, egymásra talál-e Jess és Ed, no és vajon felgyógyul-e Norman, a hatalmas, de nemes lelkű kutya…""Jojo Moyes a szívfacsaró romantikus női irodalom koronázatlan királynője, és új kötetében sem fog csalódni senki. A mesteri történetvezetéstől a Mielőtt megismertelek minden rajongója odáig lesz."" (ELLE) A Londonban született Jojo Moyes az egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestselleríró. Pályáját újságíróként kezdte, dolgozott Londonban és Hongkongban is, majd első regénye, az Oltalmazó eső megjelenése után szabadúszó író lett. Jelenleg egy essexi tanyán él családjával, férjével és három gyermekükkel. Moyes az egyetlen olyan szerző, aki kétszer nyerte meg ""Az év romantikus regénye"" elnevezésű rangos brit díjat – legutóbb a kiadónk Carta Light sorozatában megjelent Az utolsó szerelmes levél című regénnyel.
"

Letöltés könyvet Páros, páratlan pdf

Páros, páratlan.pdf

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes pdf formátumban. A Páros, páratlan könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Páros, páratlan epub

Páros, páratlan.epub

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes epub formátumban. A Páros, páratlan könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Páros, páratlan mobi

Páros, páratlan.mobi

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes mobi formátumban. A Páros, páratlan könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Páros, páratlan txt

Páros, páratlan.txt

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes txt formátumban. A Páros, páratlan könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Páros, páratlan docx

Páros, páratlan.docx

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes docx formátumban. A Páros, páratlan könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Páros, páratlan fb2

Páros, páratlan.fb2

Jojo Moyes Páros, páratlan könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Páros, páratlan Jojo Moyes fb2 formátumban. A Páros, páratlan könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Páros, páratlan könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Páros, páratlan könyv ingyen

Páros, páratlan online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Páros, páratlan ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Páros, páratlan

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Páros, páratlan és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Páros, páratlan ingyenes

A könyv részletei Páros, páratlan

  • A könyv eredeti címe: Páros, páratlan
  • A könyv szerzője: Jojo Moyes
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jojo Moyes
  • Oldalszám: 2014. december 11.
    Kötés: Fűzött
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Páros, páratlan.pdf, Páros, páratlan.epub, Páros, páratlan.mobi, Páros, páratlan.txt, Páros, páratlan.docx, Páros, páratlan.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Páros, páratlan könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Páros, páratlan könyvet Jojo Moyes írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Páros, páratlan könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Páros, páratlan. A Páros, páratlan könyv megjelenésének dátuma ERR. A Páros, páratlan könyvben 2014. december 11.

Kötés: Fűzött található.

A könyv letölthető a Páros, páratlan kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Páros, páratlan könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jojo Moyes – Páros, páratlan.pdf, Jojo Moyes – Páros, páratlan.epub, Jojo Moyes – Páros, páratlan.mobi. Jojo Moyes Páros, páratlan felülvizsgálat. Páros, páratlan könyv Jojo Moyes – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jojo Moyes Páros, páratlan könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Páros, páratlan is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Páros, páratlan Jojo Moyes könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Páros, páratlan, Páros, páratlan fb2, download Páros, páratlan PDF, download Páros, páratlan MOBI, ingyenes letöltések Páros, páratlan IPhone, online Páros, páratlan pdf, ingyenes Páros, páratlan DJVU, ingyenes letöltések Páros, páratlan txt, letöltések Páros, páratlan rtf, online Páros, páratlan FB2 , ebook Páros, páratlan letöltések txt, ingyenes Páros, páratlan letöltések, ebook Páros, páratlan download MOBI, letöltések Páros, páratlan IPad, olvas Páros, páratlan MOBI, olvas Páros, páratlan docx, ingyenes Páros, páratlan awz, download ebook Páros, páratlan iPad, ingyenes Páros, páratlan DJVU, download Páros, páratlan ingyenes, ingyenes letöltések Páros, páratlan, olvas Páros, páratlan txt, Páros, páratlan letöltések DJVU, Páros, páratlan letöltések ingyenes, Páros, páratlan letöltések pdf ingyenes, Páros, páratlan pdf letöltések ingyenes, letöltések ePáros, páratlan pdf ingyenes, Páros, páratlan letöltések epub ingyenes, Páros, páratlan ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply