Papírsárkányok

By | 2019-11-11

Khaled Hosseini - Papírsárkányok

Leírás könyv Papírsárkányok

A New York Times bestseller, ami milliók szívét ejtette rabul.Khaled Hosseini nemzetközi áttörést hozó, 80 országban megjelent sikerkönyve, a Papírsárkányok egy nem mindennapi barátság felejthetetlen és megható története, ami egy tehetős fiú és a család szolgájának fia között szövődik egy pusztulásra ítélt ország végnapjaiban. A két fiút közös élményeik és kedvenc időtöltésük, a sárkányeregetés köti össze. Egy szörnyű esemény azonban örökre megváltoztatja életüket. Amir cserbenhagyja barátját, Haszant és a gondtalan gyerekkor ezzel véget ér. Amir hazájától távol, az Egyesült Államokban kezdi felnőtt életét, ám nem tud szabadulni egykori tette miatti bűntudatától. Visszatér a tálibok uralta háborús Afganisztánba. A megtépázott, vérzivatarok áztatta ország romjain végre jóváteheti azt, amit elrontott, és megszabadulhat a bűntudat és a fájdalom terhétől. A hol izgalmas, hol szívszorító fordulatokban bővelkedő regény tényfeltáró módon ábrázolja az afgán történelem nemzetiségi, vallási és társadalmi hátterét. Egy korábban a világ szeme elől eldugott ország népével és kultúrájával ismerkedhetünk meg, testközelben érezhetjük Afganisztánt, amely az új évezred világpolitikájának sarkpontjává vált.A Papírsárkányok egy igaz történet az olvasás erejéről, az árulásról, a megbocsátás lehetőségéről és az apák hatalmáról a fiaik fölött. Egy elsöprő erejű családi krónika Afganisztán történelmének legsötétebb évtizedeiből, amelyben a szerelem és a barátság küzdelmei egy szokatlan és megrázó regénnyé állnak össze. A Papírsárkányok a megjelenése óta milliók kedvencévé, igazi modern klasszikussá vált."Szerettem a kabuli telet. Szerettem éjjelenként a hó halk dobogását az ablakomon, szerettem a friss hó ropogását a gumicsizmám alatt, szerettem az öntöttvas tűzhely melegét, amikor hideg szél sivított az udvaron. De legjobban azért szerettem, mert épp amikor a faágakon megfagyott a dér és az utakat jég burkolta be, Baba és énköztem egy kicsit felengedett a dermedés. Ennek az oka pedig a sárkányeregetés volt. Hiába laktunk ugyanabban a házban Babával, mégis két különböző világban éltünk. A sárkány volt az a papírvékony felület, ahol világaink összeértek." Khaled Hosseini afgán származású, Amerikában élő író 1965-ben született. Orvosnak tanult. Papírsárkányok (2003) és Ezeregy tündöklő nap (2007) című regényei 80 országban, összesen 40 millió példányban keltek el. Legutolsó világsikerű könyve És a hegyek visszhangozzák címmel 2013-ban jelent meg a Libri Kiadónál.

Letöltés könyvet Papírsárkányok pdf

Papírsárkányok.pdf

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini pdf formátumban. A Papírsárkányok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Papírsárkányok epub

Papírsárkányok.epub

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini epub formátumban. A Papírsárkányok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Papírsárkányok mobi

Papírsárkányok.mobi

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini mobi formátumban. A Papírsárkányok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Papírsárkányok txt

Papírsárkányok.txt

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini txt formátumban. A Papírsárkányok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Papírsárkányok docx

Papírsárkányok.docx

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini docx formátumban. A Papírsárkányok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Papírsárkányok fb2

Papírsárkányok.fb2

Khaled Hosseini Papírsárkányok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Papírsárkányok Khaled Hosseini fb2 formátumban. A Papírsárkányok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Papírsárkányok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Papírsárkányok könyv ingyen

Papírsárkányok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Papírsárkányok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Papírsárkányok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Papírsárkányok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Papírsárkányok ingyenes

A könyv részletei Papírsárkányok

  • A könyv eredeti címe: Papírsárkányok
  • A könyv szerzője: Khaled Hosseini
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Khaled Hosseini
  • Oldalszám: 2013. november 15.
    ISBN: 9789633102510
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Papírsárkányok.pdf, Papírsárkányok.epub, Papírsárkányok.mobi, Papírsárkányok.txt, Papírsárkányok.docx, Papírsárkányok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Papírsárkányok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Papírsárkányok könyvet Khaled Hosseini írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Papírsárkányok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Papírsárkányok. A Papírsárkányok könyv megjelenésének dátuma ERR. A Papírsárkányok könyvben 2013. november 15.

ISBN: 9789633102510 található.

A könyv letölthető a Papírsárkányok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Papírsárkányok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Khaled Hosseini – Papírsárkányok.pdf, Khaled Hosseini – Papírsárkányok.epub, Khaled Hosseini – Papírsárkányok.mobi. Khaled Hosseini Papírsárkányok felülvizsgálat. Papírsárkányok könyv Khaled Hosseini – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Khaled Hosseini Papírsárkányok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Papírsárkányok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Papírsárkányok Khaled Hosseini könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Papírsárkányok, Papírsárkányok fb2, download Papírsárkányok PDF, download Papírsárkányok MOBI, ingyenes letöltések Papírsárkányok IPhone, online Papírsárkányok pdf, ingyenes Papírsárkányok DJVU, ingyenes letöltések Papírsárkányok txt, letöltések Papírsárkányok rtf, online Papírsárkányok FB2 , ebook Papírsárkányok letöltések txt, ingyenes Papírsárkányok letöltések, ebook Papírsárkányok download MOBI, letöltések Papírsárkányok IPad, olvas Papírsárkányok MOBI, olvas Papírsárkányok docx, ingyenes Papírsárkányok awz, download ebook Papírsárkányok iPad, ingyenes Papírsárkányok DJVU, download Papírsárkányok ingyenes, ingyenes letöltések Papírsárkányok, olvas Papírsárkányok txt, Papírsárkányok letöltések DJVU, Papírsárkányok letöltések ingyenes, Papírsárkányok letöltések pdf ingyenes, Papírsárkányok pdf letöltések ingyenes, letöltések ePapírsárkányok pdf ingyenes, Papírsárkányok letöltések epub ingyenes, Papírsárkányok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply