Okosabban, gyorsabban, jobban ? hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?

By | 2019-11-06

Charles Duhigg - Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?

Leírás könyv Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?

Hogyan tudjuk mentális modellek segítségével fenntartani a koncentrációnkat?
Miként taníthatjuk meg a céltalan tinédzsereket, hogy önmagukat motiválják?
Miért fontosabb az, hogyan működik egy csoport, mint az, hogy kik a tagjai?

Sokak szerint a hatékonyság azt jelenti, hogy többet vagy keményebben kell dolgoznunk. A Pulitzer-díjas újságíró, Charles Duhigg szerint erről szó sincs: az igazán hatékony csupán az különbözteti meg elfoglalt társaiktól, hogy megválasztják, mely ambícióik megvalósításán fáradoznak, és mely céljaikat hagyják figyelmen kívül, valamint hogy milyen szervezeti kultúrát alakítanak ki vezetőként a csapatukban.
Az Okosabban, gyorsabban, jobban nyolc kulcsfontosságú koncepciója – a motivációtól a célmeghatározáson és a fókuszon át a döntéshozatalig – magyarázatot ad arra, hogy miért érnek el rendkívüli sikereket bizonyos emberek és vállalatok még a gyors változások közepette is. A szerző az idegtudomány, a pszichológia és a viselkedési közgazdaságtan legfrissebb kutatásaira támaszkodva bevezet a termelékenység tudományába, és bemutatja, hogy a mai világban a "hogyan gondolkodunk" fontosabb annál, mint hogy "mit gondolunk".

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? pdf

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.pdf

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg pdf formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? epub

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.epub

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg epub formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? mobi

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.mobi

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg mobi formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? txt

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.txt

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg txt formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? docx

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.docx

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg docx formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? fb2

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.fb2

Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg fb2 formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv ingyen

Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? ingyenes

A könyv részletei Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?

  • A könyv eredeti címe: Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?
  • A könyv szerzője: Charles Duhigg
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Charles Duhigg
  • Oldalszám: 2017. november 30.
    ISBN: 9789633044513
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.pdf, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.epub, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.mobi, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.txt, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.docx, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyvet Charles Duhigg írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv megjelenésének dátuma ERR. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyvben 2017. november 30.

ISBN: 9789633044513 található.

A könyv letölthető a Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Charles Duhigg – Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.pdf, Charles Duhigg – Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.epub, Charles Duhigg – Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?.mobi. Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? felülvizsgálat. Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyv Charles Duhigg – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Charles Duhigg Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? Charles Duhigg könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? fb2, download Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? PDF, download Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? MOBI, ingyenes letöltések Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? IPhone, online Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? pdf, ingyenes Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? DJVU, ingyenes letöltések Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? txt, letöltések Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? rtf, online Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? FB2 , ebook Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések txt, ingyenes Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések, ebook Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? download MOBI, letöltések Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? IPad, olvas Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? MOBI, olvas Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? docx, ingyenes Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? awz, download ebook Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? iPad, ingyenes Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? DJVU, download Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? ingyenes, ingyenes letöltések Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben?, olvas Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? txt, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések DJVU, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések ingyenes, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések pdf ingyenes, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? pdf letöltések ingyenes, letöltések eOkosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? pdf ingyenes, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? letöltések epub ingyenes, Okosabban, gyorsabban, jobban ? Hogyan legyünk hatékonyabbak az üzleti és a magánéletben? ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply