Nyugat+ zombik

By | 2019-11-12

Csepella Olivér - NYUGAT+ ZOMBIK

Leírás könyv NYUGAT+ ZOMBIK

Egy őszi estén a New York Kávéház összes ajtaja bezárul, s a bentlévők vérszomjas élőholttá válnak. Kivéve egy maroknyi túlélőt, az igazgató titkárát, a ház első pincérnőjét és egy modernista folyóirat néhány munkatársát. Róluk talán már hallott.

Csepella Olivér tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió tagja, a Csaknekedkislány tánczenekar szövegíró énekese. Tizenhét évesen jutott eszébe ez a dolog a Nyugattal, és mostanáig nem hagyta nyugodni.
A könyv létrejöttét 2014-ben sikeres közösségi finanszírozás tette lehetővé: több mint ezer nagylelkű ember támogatása fedezte a képregényrajzolás éveit. Nélkülük a NYUGAT+ZOMBIK megmaradt volna annak az idétlen ötletnek, amit jó lett volna megcsinálni egyszer.

Az agyatlan élőhalottak és a reménytelenül széplelkűek harcában sosem volt irgalom, de most patakokban folyik a vér és a tinta, reped a csont, szakad a merített papír. Íme Babits Mihály és Quentin Tarantino találkozása a boncasztalon: három év feszült várakozás után kézhez vehetik a rajongók Csepella Olivér már megjelenése előtt kultikus képregényét. Sikerülhet-e a magaskultúra legkifinomultabb képviselőinek, a Nyugat szerzőinek megállítaniuk a tömegkultúra legfélelmetesebb teremtményeit, a zombikat? Lehetséges-e jambussal vagy szonettkoszorúval felvenni a harcot a halálos harapással? És egyáltalán: vehetjük-e a bátorságot, hogy viccet, sőt horrort csináljunk az iskolában felszentelt irodalmi kánonból? Nagyon remélem, hogy a válasz mindhárom kérdésre
igen.


Sikerülhet-e a magaskultúra legkifinomultabb képviselőinek megállítaniuk a tömegkultúra legfélelmetesebb teremtményeit?
Óriási várakozás előzte meg a megjelenését. Nem véletlenül. 2014-ben közösségi finanszírozás segítségével jött össze a pénz, ami megteremtette azt az anyagi biztonságot ahhoz, hogy a szerző a nyugodt körülmények között dolgozhasson a történeten.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Bajban vannak a nyugatos költők, írók.
Évekig kellett rá várni, többen már el sem akarták hinni, hogy egyszer majd meg fog jelenni. Csepella Olivér rácáfolt a kétkedőkre, és egy vaskos, 264 oldalas könyvet tett le az asztalra. Mutatjuk, milyen lett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Holnap a Magvető Caféban támadnak a zombik!
Csepella Olivér képregénye már a megjelenése előtt kultikus státuszra tett szert. A rajongók és a szerző holnap egy könyvbemutató keretében ünneplik a várva várt kiadvány megjelenését.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Egy eszement képregény, amiben összecsapnak a Nyugat folyóirat munkatársai és a Zombik. A végeredmény pedig egy tarantinoi kaszabolás.
Történetünk 100 évvel ezelőtt, egy őszi estén játszódik a New York Kávéházban, ahol éppen Babits Mihály születésnapi meglepetésére készülnek a kollégái. De arra senki sem gondolt, hogy a felhőtlen szórakozást egy ezeréves táltos fogja romba dönteni, lemészárolva a kávéház vendégeit, ezzel zombiként csatasorba állítva őket.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Új képregényt készített a Nyugat+Zombik alkotója.
A karácsonyi könyvvásár egyik nagy sikere volt Csepella Olivér képregénye, a Nyugat+Zombik. A kiadvány már évekkel a megjelenése előtt kultikussá vált, hiszen beharangozása után három évig kellett várni az olvasóknak, hogy végre kézbe vehessék a képregényt, ami a magyar magas kultúra legnagyobbjait, a nyugatosokat és a popkultúra ikonikus antihőseit, a zombikat hozza össze egy (könyv)fedél alá.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK pdf

NYUGAT+ ZOMBIK.pdf

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér pdf formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK epub

NYUGAT+ ZOMBIK.epub

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér epub formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK mobi

NYUGAT+ ZOMBIK.mobi

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér mobi formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK txt

NYUGAT+ ZOMBIK.txt

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér txt formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK docx

NYUGAT+ ZOMBIK.docx

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér docx formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet NYUGAT+ ZOMBIK fb2

NYUGAT+ ZOMBIK.fb2

Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér fb2 formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. NYUGAT+ ZOMBIK könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online NYUGAT+ ZOMBIK könyv ingyen

NYUGAT+ ZOMBIK online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet NYUGAT+ ZOMBIK ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a NYUGAT+ ZOMBIK

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a NYUGAT+ ZOMBIK és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) NYUGAT+ ZOMBIK ingyenes

A könyv részletei NYUGAT+ ZOMBIK

  • A könyv eredeti címe: NYUGAT+ ZOMBIK
  • A könyv szerzője: Csepella Olivér
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Csepella Olivér
  • Oldalszám: 264 oldal
  • Megjelenés: 2017. december 08.
  • Fájlnév: NYUGAT+ ZOMBIK.pdf, NYUGAT+ ZOMBIK.epub, NYUGAT+ ZOMBIK.mobi, NYUGAT+ ZOMBIK.txt, NYUGAT+ ZOMBIK.docx, NYUGAT+ ZOMBIK.fb2
  • Feltételek: ingyen

A NYUGAT+ ZOMBIK könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A NYUGAT+ ZOMBIK könyvet Csepella Olivér írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: NYUGAT+ ZOMBIK. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv megjelenésének dátuma 2017. december 08.. A NYUGAT+ ZOMBIK könyvben 264 oldal található.

A könyv letölthető a NYUGAT+ ZOMBIK kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A NYUGAT+ ZOMBIK könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Csepella Olivér – NYUGAT+ ZOMBIK.pdf, Csepella Olivér – NYUGAT+ ZOMBIK.epub, Csepella Olivér – NYUGAT+ ZOMBIK.mobi. Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK felülvizsgálat. NYUGAT+ ZOMBIK könyv Csepella Olivér – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Csepella Olivér NYUGAT+ ZOMBIK könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű NYUGAT+ ZOMBIK is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a NYUGAT+ ZOMBIK Csepella Olivér könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online NYUGAT+ ZOMBIK, NYUGAT+ ZOMBIK fb2, download NYUGAT+ ZOMBIK PDF, download NYUGAT+ ZOMBIK MOBI, ingyenes letöltések NYUGAT+ ZOMBIK IPhone, online NYUGAT+ ZOMBIK pdf, ingyenes NYUGAT+ ZOMBIK DJVU, ingyenes letöltések NYUGAT+ ZOMBIK txt, letöltések NYUGAT+ ZOMBIK rtf, online NYUGAT+ ZOMBIK FB2 , ebook NYUGAT+ ZOMBIK letöltések txt, ingyenes NYUGAT+ ZOMBIK letöltések, ebook NYUGAT+ ZOMBIK download MOBI, letöltések NYUGAT+ ZOMBIK IPad, olvas NYUGAT+ ZOMBIK MOBI, olvas NYUGAT+ ZOMBIK docx, ingyenes NYUGAT+ ZOMBIK awz, download ebook NYUGAT+ ZOMBIK iPad, ingyenes NYUGAT+ ZOMBIK DJVU, download NYUGAT+ ZOMBIK ingyenes, ingyenes letöltések NYUGAT+ ZOMBIK, olvas NYUGAT+ ZOMBIK txt, NYUGAT+ ZOMBIK letöltések DJVU, NYUGAT+ ZOMBIK letöltések ingyenes, NYUGAT+ ZOMBIK letöltések pdf ingyenes, NYUGAT+ ZOMBIK pdf letöltések ingyenes, letöltések eNYUGAT+ ZOMBIK pdf ingyenes, NYUGAT+ ZOMBIK letöltések epub ingyenes, NYUGAT+ ZOMBIK ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply