Moncada

By | 2019-12-25

Robert MERLE - Moncada

Leírás könyv Moncada

1953. július 26-a a kubai forradalom ?keserű keresztelőjének? napja. Egy csapat fiatal meg akarja dönteni a Batista-rendszert – és kis híján sikerül is nekik. Elképesztő konspirációval látnak hozzá. Tapasztalatlanságuknál csak naiv hitük és elszántságuk nagyobb.
– A Moncada kaszárnyát fogjuk megtámadni – jelenti be Havannában maroknyi követőjének Fidel Castro. A Moncada kaszárnya az onnan nyolcszáz kilométerre fekvő Santiagóban van. Azért arra esik Fidel Castro választása, mert Santiago sokkal határozottabban diktatúraellenes város, mint Havanna. A kaszárnyát ezer katona őrzi – de ha álmukban ütnek rajtuk, az általuk is viselt uniformisban?

Ez a dokumentumregény egy évtizeddel az események után készült. Robert Merle felkutatta a dráma életben maradt szereplőit, és a velük készített interjúkból olyan mozaikot rakott ki, hogy az még történésznek is becsületére válna. Rekonstruálta azt a felemelő pillanatot, amikor két lány, négy fiú, aztán a többiek, az a száz-százötven fanatikus vonattal, busszal, autóval elment Santiagóba, hogy végrehajtsa a feladatát. Merle az események felidézésének lázában sem felejti el, hogy nagy emberek nélkül nincs történelem, de a közkatonák az igazi hősök, akik a forradalmi tettek után – ha megérik – sietnek haza, és ott folytatják a hétköznapi életüket, a munkájukat, ahol abbahagyták.

Ma már az is történelem, hogy 1959-es hatalomra kerülése után Fidel Castro – ígéreteivel ellentétben – nem rendezett demokratikus választásokat. A diktatúra hagyománya nehezen veszik ki.


Nagy kincs a nemzőképes férfi, aki immúnis a encephalitis 16 vírusra
Merle ismét nagyot alkotott! Ahogy egy lehetséges "katasztrófát" elképzel és azt papírra is veti, egy nagyon is elképzelhető módon.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Moncada pdf

Moncada.pdf

Robert MERLE Moncada könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE pdf formátumban. A Moncada könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Moncada epub

Moncada.epub

Robert MERLE Moncada könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE epub formátumban. A Moncada könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Moncada mobi

Moncada.mobi

Robert MERLE Moncada könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE mobi formátumban. A Moncada könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Moncada txt

Moncada.txt

Robert MERLE Moncada könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE txt formátumban. A Moncada könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Moncada docx

Moncada.docx

Robert MERLE Moncada könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE docx formátumban. A Moncada könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Moncada fb2

Moncada.fb2

Robert MERLE Moncada könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Moncada Robert MERLE fb2 formátumban. A Moncada könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Moncada könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Moncada könyv ingyen

Moncada online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Moncada ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Moncada

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Moncada és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Moncada ingyenes

A könyv részletei Moncada

  • A könyv eredeti címe: Moncada
  • A könyv szerzője: Robert MERLE
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Robert MERLE
  • Oldalszám: 480 oldal
  • Megjelenés: 2017. május 03.
  • Fájlnév: Moncada.pdf, Moncada.epub, Moncada.mobi, Moncada.txt, Moncada.docx, Moncada.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Moncada könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Moncada könyvet Robert MERLE írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Moncada könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Moncada. A Moncada könyv megjelenésének dátuma 2017. május 03.. A Moncada könyvben 480 oldal található.

A könyv letölthető a Moncada kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Moncada könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Robert MERLE – Moncada.pdf, Robert MERLE – Moncada.epub, Robert MERLE – Moncada.mobi. Robert MERLE Moncada felülvizsgálat. Moncada könyv Robert MERLE – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Robert MERLE Moncada könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Moncada is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Moncada Robert MERLE könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Moncada, Moncada fb2, download Moncada PDF, download Moncada MOBI, ingyenes letöltések Moncada IPhone, online Moncada pdf, ingyenes Moncada DJVU, ingyenes letöltések Moncada txt, letöltések Moncada rtf, online Moncada FB2 , ebook Moncada letöltések txt, ingyenes Moncada letöltések, ebook Moncada download MOBI, letöltések Moncada IPad, olvas Moncada MOBI, olvas Moncada docx, ingyenes Moncada awz, download ebook Moncada iPad, ingyenes Moncada DJVU, download Moncada ingyenes, ingyenes letöltések Moncada, olvas Moncada txt, Moncada letöltések DJVU, Moncada letöltések ingyenes, Moncada letöltések pdf ingyenes, Moncada pdf letöltések ingyenes, letöltések eMoncada pdf ingyenes, Moncada letöltések epub ingyenes, Moncada ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply