Mister

By | 2019-12-05

E. L. James - Mister

Leírás könyv Mister

London, 2019. A jóképű, arisztokrata származású Maxim Trevelyan a sors kegyeltje. Remek kapcsolatainak és a tömérdek pénzének köszönhetően soha nem kellett dolgoznia, és ritkán aludt egyedül. Ám egy tragédia folytán mindez megváltozik. Maxim örökli a nemesi címet, a vagyont és az ingatlanokat, és az ezekkel járó felelősséget is. Bár erre nincs felkészülve, akkor is szembe kell néznie a kihívással.
A legnagyobb próbatétel azonban mégsem ez, hanem leküzdeni az ellenállhatatlan vágyat egy titokzatos nő iránt, aki nemrég érkezett Angliába. Maxim menthetetlenül beleszeret a zenei tehetséggel megáldott, gyönyörű tüneménybe. Még sosem tapasztalt ilyen érzelmeket, és nem meri nevén nevezni az érzést.
Kicsoda Alessia Demachi valójában? Meg tudja-e védeni Maxim ezt a veszélyes múltú, csodálatos teremtést a rosszakaróktól? És mit fog szólni a lány, ha kiderülnek Maxim féltve őrzött titkai?

A London szívéből a vadregényes cornwalli vidéken és a félelmetes Balkánon át tartó utazáson az olvasó lélegzet-visszafojtva követheti Maxim és Alessia sorsát.

Letöltés könyvet Mister pdf

Mister.pdf

E. L. James Mister könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James pdf formátumban. A Mister könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Mister epub

Mister.epub

E. L. James Mister könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James epub formátumban. A Mister könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Mister mobi

Mister.mobi

E. L. James Mister könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James mobi formátumban. A Mister könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Mister txt

Mister.txt

E. L. James Mister könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James txt formátumban. A Mister könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Mister docx

Mister.docx

E. L. James Mister könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James docx formátumban. A Mister könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Mister fb2

Mister.fb2

E. L. James Mister könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Mister E. L. James fb2 formátumban. A Mister könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Mister könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Mister könyv ingyen

Mister online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Mister ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Mister

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Mister és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Mister ingyenes

A könyv részletei Mister

  • A könyv eredeti címe: Mister
  • A könyv szerzője: E. L. James
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: E. L. James
  • Oldalszám: 2019. június 18.
    Kötés: Kartonált
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Mister.pdf, Mister.epub, Mister.mobi, Mister.txt, Mister.docx, Mister.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Mister könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Mister könyvet E. L. James írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Mister könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Mister. A Mister könyv megjelenésének dátuma ERR. A Mister könyvben 2019. június 18.

Kötés: Kartonált található.

A könyv letölthető a Mister kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Mister könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: E. L. James – Mister.pdf, E. L. James – Mister.epub, E. L. James – Mister.mobi. E. L. James Mister felülvizsgálat. Mister könyv E. L. James – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. E. L. James Mister könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Mister is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Mister E. L. James könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Mister, Mister fb2, download Mister PDF, download Mister MOBI, ingyenes letöltések Mister IPhone, online Mister pdf, ingyenes Mister DJVU, ingyenes letöltések Mister txt, letöltések Mister rtf, online Mister FB2 , ebook Mister letöltések txt, ingyenes Mister letöltések, ebook Mister download MOBI, letöltések Mister IPad, olvas Mister MOBI, olvas Mister docx, ingyenes Mister awz, download ebook Mister iPad, ingyenes Mister DJVU, download Mister ingyenes, ingyenes letöltések Mister, olvas Mister txt, Mister letöltések DJVU, Mister letöltések ingyenes, Mister letöltések pdf ingyenes, Mister pdf letöltések ingyenes, letöltések eMister pdf ingyenes, Mister letöltések epub ingyenes, Mister ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply