Megszállottság

By | 2019-11-08

Nora Roberts - Megszállottság

Leírás könyv Megszállottság

Naomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegődik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bűnöket elkövette.

Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza – ez azonban több ezer mérföldre van mindentől és mindenkitől, amit és akit addig ismert.

A nő szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon előttük – különösképpen az eltökélt Xander Keaton.
Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegető árnya mindenhová követi…


Hamisítatlan Roberts élmény.
Már nagyon vártam, hogy elolvashassam Nora Roberts legújabb krimijét, s most sem kellett csalódnom!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Megszállottság pdf

Megszállottság.pdf

Nora Roberts Megszállottság könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts pdf formátumban. A Megszállottság könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megszállottság epub

Megszállottság.epub

Nora Roberts Megszállottság könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts epub formátumban. A Megszállottság könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megszállottság mobi

Megszállottság.mobi

Nora Roberts Megszállottság könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts mobi formátumban. A Megszállottság könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megszállottság txt

Megszállottság.txt

Nora Roberts Megszállottság könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts txt formátumban. A Megszállottság könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megszállottság docx

Megszállottság.docx

Nora Roberts Megszállottság könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts docx formátumban. A Megszállottság könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megszállottság fb2

Megszállottság.fb2

Nora Roberts Megszállottság könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Megszállottság Nora Roberts fb2 formátumban. A Megszállottság könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megszállottság könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Megszállottság könyv ingyen

Megszállottság online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Megszállottság ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Megszállottság

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Megszállottság és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Megszállottság ingyenes

A könyv részletei Megszállottság

  • A könyv eredeti címe: Megszállottság
  • A könyv szerzője: Nora Roberts
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Nora Roberts
  • Oldalszám: 596 oldal
  • Megjelenés: 2016. augusztus 04.
  • Fájlnév: Megszállottság.pdf, Megszállottság.epub, Megszállottság.mobi, Megszállottság.txt, Megszállottság.docx, Megszállottság.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Megszállottság könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Megszállottság könyvet Nora Roberts írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Megszállottság könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Megszállottság. A Megszállottság könyv megjelenésének dátuma 2016. augusztus 04.. A Megszállottság könyvben 596 oldal található.

A könyv letölthető a Megszállottság kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Megszállottság könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Nora Roberts – Megszállottság.pdf, Nora Roberts – Megszállottság.epub, Nora Roberts – Megszállottság.mobi. Nora Roberts Megszállottság felülvizsgálat. Megszállottság könyv Nora Roberts – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Nora Roberts Megszállottság könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Megszállottság is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Megszállottság Nora Roberts könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Megszállottság, Megszállottság fb2, download Megszállottság PDF, download Megszállottság MOBI, ingyenes letöltések Megszállottság IPhone, online Megszállottság pdf, ingyenes Megszállottság DJVU, ingyenes letöltések Megszállottság txt, letöltések Megszállottság rtf, online Megszállottság FB2 , ebook Megszállottság letöltések txt, ingyenes Megszállottság letöltések, ebook Megszállottság download MOBI, letöltések Megszállottság IPad, olvas Megszállottság MOBI, olvas Megszállottság docx, ingyenes Megszállottság awz, download ebook Megszállottság iPad, ingyenes Megszállottság DJVU, download Megszállottság ingyenes, ingyenes letöltések Megszállottság, olvas Megszállottság txt, Megszállottság letöltések DJVU, Megszállottság letöltések ingyenes, Megszállottság letöltések pdf ingyenes, Megszállottság pdf letöltések ingyenes, letöltések eMegszállottság pdf ingyenes, Megszállottság letöltések epub ingyenes, Megszállottság ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply