Megmondjuk az elnöknek?

By | 2019-12-20

Jeffrey Archer - Megmondjuk az elnöknek?

Leírás könyv Megmondjuk az elnöknek?


Florentyna Kane hosszú éveken keresztül küzdött
, szinte mindenét feláldozva, egyetlen álom megvalósításáért: az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért. Ám ellenségei már a beiktatási beszéde alatt azt tervezgetik, hogyan némíthatnák el örökre. Este fél nyolckor az FBI fülest kap a készülő merényletről – abban az évben ez már az 1572. ilyen fenyegetés. Fél kilenckor öt ember ismeri a terv részleteit.

Fél tízkor négyen közülük már halottak. Csupán egyetlen ember, az FBI-ügynök Mark Andrews tudja, hogy a gyilkosok mikorra tervezik tettüket, de még ő sem ismeri a legfontosabb részleteket: hogy hol és pontosan kik akarják eltenni láb alól az elnököt. Mindössze hat nap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a hidegvérű összeesküvést mozgató szenátort. Ez alatt a hat nap alatt egy percet sem vesztegethet el, nem hagyhat nyomot maga után – és senkiben sem bízhat. Egyetlen rossz lépés, és az elnök álma rémálommá változik… Jeffrey Archer (Párbaj, Légvonalban, Se több, se kevesebb, Becsületbeli ügy) A tékozló lányban megismert Florentyna Kane életének alakulását követi nyomon a tőle megszokott feszes iramú, magával ragadóan izgalmas történetben.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? pdf

Megmondjuk az elnöknek?.pdf

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer pdf formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? epub

Megmondjuk az elnöknek?.epub

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer epub formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? mobi

Megmondjuk az elnöknek?.mobi

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer mobi formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? txt

Megmondjuk az elnöknek?.txt

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer txt formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? docx

Megmondjuk az elnöknek?.docx

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer docx formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Megmondjuk az elnöknek? fb2

Megmondjuk az elnöknek?.fb2

Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer fb2 formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Megmondjuk az elnöknek? könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Megmondjuk az elnöknek? könyv ingyen

Megmondjuk az elnöknek? online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Megmondjuk az elnöknek? ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Megmondjuk az elnöknek?

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Megmondjuk az elnöknek? és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Megmondjuk az elnöknek? ingyenes

A könyv részletei Megmondjuk az elnöknek?

  • A könyv eredeti címe: Megmondjuk az elnöknek?
  • A könyv szerzője: Jeffrey Archer
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jeffrey Archer
  • Oldalszám: 319 oldal
  • Megjelenés: 2010. március 26.
  • Fájlnév: Megmondjuk az elnöknek?.pdf, Megmondjuk az elnöknek?.epub, Megmondjuk az elnöknek?.mobi, Megmondjuk az elnöknek?.txt, Megmondjuk az elnöknek?.docx, Megmondjuk az elnöknek?.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Megmondjuk az elnöknek? könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Megmondjuk az elnöknek? könyvet Jeffrey Archer írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Megmondjuk az elnöknek?. A Megmondjuk az elnöknek? könyv megjelenésének dátuma 2010. március 26.. A Megmondjuk az elnöknek? könyvben 319 oldal található.

A könyv letölthető a Megmondjuk az elnöknek? kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Megmondjuk az elnöknek? könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jeffrey Archer – Megmondjuk az elnöknek?.pdf, Jeffrey Archer – Megmondjuk az elnöknek?.epub, Jeffrey Archer – Megmondjuk az elnöknek?.mobi. Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? felülvizsgálat. Megmondjuk az elnöknek? könyv Jeffrey Archer – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jeffrey Archer Megmondjuk az elnöknek? könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Megmondjuk az elnöknek? is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Megmondjuk az elnöknek? Jeffrey Archer könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Megmondjuk az elnöknek?, Megmondjuk az elnöknek? fb2, download Megmondjuk az elnöknek? PDF, download Megmondjuk az elnöknek? MOBI, ingyenes letöltések Megmondjuk az elnöknek? IPhone, online Megmondjuk az elnöknek? pdf, ingyenes Megmondjuk az elnöknek? DJVU, ingyenes letöltések Megmondjuk az elnöknek? txt, letöltések Megmondjuk az elnöknek? rtf, online Megmondjuk az elnöknek? FB2 , ebook Megmondjuk az elnöknek? letöltések txt, ingyenes Megmondjuk az elnöknek? letöltések, ebook Megmondjuk az elnöknek? download MOBI, letöltések Megmondjuk az elnöknek? IPad, olvas Megmondjuk az elnöknek? MOBI, olvas Megmondjuk az elnöknek? docx, ingyenes Megmondjuk az elnöknek? awz, download ebook Megmondjuk az elnöknek? iPad, ingyenes Megmondjuk az elnöknek? DJVU, download Megmondjuk az elnöknek? ingyenes, ingyenes letöltések Megmondjuk az elnöknek?, olvas Megmondjuk az elnöknek? txt, Megmondjuk az elnöknek? letöltések DJVU, Megmondjuk az elnöknek? letöltések ingyenes, Megmondjuk az elnöknek? letöltések pdf ingyenes, Megmondjuk az elnöknek? pdf letöltések ingyenes, letöltések eMegmondjuk az elnöknek? pdf ingyenes, Megmondjuk az elnöknek? letöltések epub ingyenes, Megmondjuk az elnöknek? ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply