Másvilág

By | 2020-02-28

Dean R. Koontz - Másvilág

Leírás könyv Másvilág

Nem sokkal azután, hogy hősünk, Odd Thomas előző kalandját túlélve különös kísérőjével, Annamariával, és a pokoli birtokról megmentett kisfiúval, Timmel megpihen egy tengerparti kisvárosban, az Annamariától kapott harang megszólal. Oddot tehát újra szólítja a kötelesség. Hamarosan azt is megtudja, miféle: egy parkolóban baljós kinézetű kamionra lesz figyelmes, amelynek sofőrje kis híján megöli őt. Oddnak végül sikerül leráznia a támadót, de paranormális képességei megsúgják, hogy nem hagyhatja annyiban a dolgot: megérzi, hogy elrabolt gyerekek vannak életveszélyben, és ehhez valamiképp a kamion vezetőjének is köze van. Odd új ismerőse, egy furcsa idős hölgy társaságában veszi üldözőbe a sofőrt. Így jut el Nevada hegyei közé, ahol minden eddiginél nagyobb veszedelemmel kell szembenéznie, ha meg akarja menteni a gyerekeket; ugyanakkor minden eddiginél erősebb szövetségesekre is talál.

Letöltés könyvet Másvilág pdf

Másvilág.pdf

Dean R. Koontz Másvilág könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz pdf formátumban. A Másvilág könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Másvilág epub

Másvilág.epub

Dean R. Koontz Másvilág könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz epub formátumban. A Másvilág könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Másvilág mobi

Másvilág.mobi

Dean R. Koontz Másvilág könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz mobi formátumban. A Másvilág könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Másvilág txt

Másvilág.txt

Dean R. Koontz Másvilág könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz txt formátumban. A Másvilág könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Másvilág docx

Másvilág.docx

Dean R. Koontz Másvilág könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz docx formátumban. A Másvilág könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Másvilág fb2

Másvilág.fb2

Dean R. Koontz Másvilág könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Másvilág Dean R. Koontz fb2 formátumban. A Másvilág könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Másvilág könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Másvilág könyv ingyen

Másvilág online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Másvilág ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Másvilág

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Másvilág és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Másvilág ingyenes

A könyv részletei Másvilág

  • A könyv eredeti címe: Másvilág
  • A könyv szerzője: Dean R. Koontz
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Dean R. Koontz
  • Oldalszám: 2014. július 02.
    ISBN: 9789633241585
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Másvilág.pdf, Másvilág.epub, Másvilág.mobi, Másvilág.txt, Másvilág.docx, Másvilág.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Másvilág könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Másvilág könyvet Dean R. Koontz írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Másvilág könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Másvilág. A Másvilág könyv megjelenésének dátuma ERR. A Másvilág könyvben 2014. július 02.

ISBN: 9789633241585 található.

A könyv letölthető a Másvilág kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Másvilág könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Dean R. Koontz – Másvilág.pdf, Dean R. Koontz – Másvilág.epub, Dean R. Koontz – Másvilág.mobi. Dean R. Koontz Másvilág felülvizsgálat. Másvilág könyv Dean R. Koontz – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Dean R. Koontz Másvilág könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Másvilág is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Másvilág Dean R. Koontz könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Másvilág, Másvilág fb2, download Másvilág PDF, download Másvilág MOBI, ingyenes letöltések Másvilág IPhone, online Másvilág pdf, ingyenes Másvilág DJVU, ingyenes letöltések Másvilág txt, letöltések Másvilág rtf, online Másvilág FB2 , ebook Másvilág letöltések txt, ingyenes Másvilág letöltések, ebook Másvilág download MOBI, letöltések Másvilág IPad, olvas Másvilág MOBI, olvas Másvilág docx, ingyenes Másvilág awz, download ebook Másvilág iPad, ingyenes Másvilág DJVU, download Másvilág ingyenes, ingyenes letöltések Másvilág, olvas Másvilág txt, Másvilág letöltések DJVU, Másvilág letöltések ingyenes, Másvilág letöltések pdf ingyenes, Másvilág pdf letöltések ingyenes, letöltések eMásvilág pdf ingyenes, Másvilág letöltések epub ingyenes, Másvilág ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply