Második esély

By | 2019-12-10

Maya Banks - Második esély

Leírás könyv Második esély

Maya Banks legújabb, érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.
Ethan Kelly, az egykori haditengerész repülőgép-szerencsétlenségben veszítette el a feleségét. Az azóta eltelt egy évben elzárkózott a külvilágtól, és senki sem képes áttörni a maga köré emelt falakat. A mélységes fájdalom mellett rettenetesen gyötri a bűntudat, mert férjként óriási kudarcot vallott.
Egy nap azonban megtudja, hogy Rachel él, de fogságban tartják. Azt tervezi, hogy a KGI, a szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása segítségével kiszabadítja. Azzal viszont nem számolt, hogy a felesége nem emlékszik sem rá, sem a közös életükre. Ethan reméli, hogy jóváteheti a múltbéli hibáit, és kapnak egy második esélyt. A veszély azonban még nem múlt el. A rejtélyes fogvatartók nem hagyhatják életben a nőt, és ki tudja, milyen titkok kerülnek napvilágra, ha Rachel egy nap visszanyeri az emlékezetét.
Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.
Profil: túszmentés, emberrablási esetek, hírszerzés, és olyan munkák, amelyeket a kormány nem vállal fel…

Letöltés könyvet Második esély pdf

Második esély.pdf

Maya Banks Második esély könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks pdf formátumban. A Második esély könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Második esély epub

Második esély.epub

Maya Banks Második esély könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks epub formátumban. A Második esély könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Második esély mobi

Második esély.mobi

Maya Banks Második esély könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks mobi formátumban. A Második esély könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Második esély txt

Második esély.txt

Maya Banks Második esély könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks txt formátumban. A Második esély könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Második esély docx

Második esély.docx

Maya Banks Második esély könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks docx formátumban. A Második esély könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Második esély fb2

Második esély.fb2

Maya Banks Második esély könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Második esély Maya Banks fb2 formátumban. A Második esély könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Második esély könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Második esély könyv ingyen

Második esély online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Második esély ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Második esély

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Második esély és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Második esély ingyenes

A könyv részletei Második esély

  • A könyv eredeti címe: Második esély
  • A könyv szerzője: Maya Banks
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Maya Banks
  • Oldalszám: KGI
  • Megjelenés: 304 oldal
    Megjelenés: 2015. december 17.
  • Fájlnév: Második esély.pdf, Második esély.epub, Második esély.mobi, Második esély.txt, Második esély.docx, Második esély.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Második esély könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Második esély könyvet Maya Banks írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Második esély könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Második esély. A Második esély könyv megjelenésének dátuma 304 oldal

Megjelenés: 2015. december 17.. A Második esély könyvben KGI található.

A könyv letölthető a Második esély kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Második esély könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Maya Banks – Második esély.pdf, Maya Banks – Második esély.epub, Maya Banks – Második esély.mobi. Maya Banks Második esély felülvizsgálat. Második esély könyv Maya Banks – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Maya Banks Második esély könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Második esély is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Második esély Maya Banks könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Második esély, Második esély fb2, download Második esély PDF, download Második esély MOBI, ingyenes letöltések Második esély IPhone, online Második esély pdf, ingyenes Második esély DJVU, ingyenes letöltések Második esély txt, letöltések Második esély rtf, online Második esély FB2 , ebook Második esély letöltések txt, ingyenes Második esély letöltések, ebook Második esély download MOBI, letöltések Második esély IPad, olvas Második esély MOBI, olvas Második esély docx, ingyenes Második esély awz, download ebook Második esély iPad, ingyenes Második esély DJVU, download Második esély ingyenes, ingyenes letöltések Második esély, olvas Második esély txt, Második esély letöltések DJVU, Második esély letöltések ingyenes, Második esély letöltések pdf ingyenes, Második esély pdf letöltések ingyenes, letöltések eMásodik esély pdf ingyenes, Második esély letöltések epub ingyenes, Második esély ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply