Magyarország újévtől szilveszterig

By | 2019-11-22

Bede Béla - Magyarország újévtől szilveszterig

Leírás könyv Magyarország újévtől szilveszterig

A Corvina tematikus útikönyvsorozatának hetedik kötete egy rendhagyó útikönyv, amiben a tematikusságot az idő jelenti. Az előző kötetek tematikáját Magyarország európai szintű építészete, gyógyvizei, kézművessége stb. alkották. Ez az útikönyv azt vette alapul, hogy az embereknek nem ugyanakkor van szabadidejük. A múzeumőr hétfőn ér rá, a tanár és a diák nyáron, a borász pedig szüret idején biztosan nem. Innen jött az ötlet, hogy a könyv bemutassa Magyarország legtöbb "arcát", de úgy, hogy időrendi sorrendben halad újévtől szilveszterig. Választhat programot mindenki, attól függően, hogy mikor ér rá. Természetesen február vagy november programajánlatai nem vetekedhetnek a nyári hónapokéval, de az útikönyv részletesen bemutatott 116 eseménye a téli hónapokra is számos érdekességet kínál. Ha ehhez még hozzáadjuk a minden hónap végén listaszerűen felsorolt, összesen 640 programot és látnivalót, akkor bátran állítható, hogy minden hónap dúskál az eseményekben. A Magyar Turisztikai Ügynökség mintegy 3400 fesztivált tart számon, ezek közül is lehetett válogatni. Szempont volt, hogy a kulturális események: zenei és egyéb fesztiválok, ünnepi könyvhét, a gasztronómiai programok: gulyásfesztivál, süllőfesztivál, és a természeti események, hóvirágnyílás, túzokdürgés stb. egyenlő súllyal szerepeljenek, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetsző programot. Az útikönyvet 350 színes fotó teszi szemléletessé. A tájékozódást térkép és GPS koordináták segítik.


Rendhagyó Magyarország útikönyv, készülő Koncz Zsuzsa könyv és egy német származású professzor monográfiája a Harmadik Birodalomról.
A Corvina Kiadó igazgatójával, Kúnos Lászlóval beszélgettünk a kiadó friss kiadványairól. Szó esett a készülő Koncz Zsuzsa interjúkötetről és albumról, Bede László Magyarország újévtől szilveszterig című rendhagyó Magyarország útikönyvéről valamint Moritz Föllmer az Amszterdami Egyetem német származású professzorának A Harmadik Birodalom kultúrtörténete című monográfiájáról is.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Melyik könyveket vegyük meg a Könyvfesztiválon? – 20+1 tipp.
Hamarosan elkezdik építeni a standokat a Millenárison, hogy csütörtökön megnyithassa kapuit az év egyik legfontosabb könyves eseménye, a Nemzetközi Könyvfesztivál. A kiadók, a könyvkereskedők lázban égnek, ahogy mi, olvasók is. Amíg a kiadók a könyveket válogatják, pakolják dobozokba, addig mi összeállítjuk a listáinkat. 20+1 friss kiadványt ajánlunk a figyelmetekbe!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„Orgona ága, barackfa virága…” – kilenc könyv, amivel talán örömet okozhatsz az édesanyádnak
Az anyák napja számomra az év egyik legszebb ünnepe a Karácsony után. Bár fenyőillat és bejgli nincs, de helyette nyílik az orgona, ragyog a nap, és ilyenkor is ugyanúgy összegyűlik a család. Együtt vagyunk, azért hogy megköszönjük az életet, amit kaptunk. Amit csakis édesanyánk adhatott nekünk. Évekig virággal kedveskedtem anyumnak, de mióta nyugdíjas lett, rákapott az olvasásra, ezért az utóbbi években már egy-egy könyvet is vittem magammal. Alább összegyűjtöttünk nektek kilenc friss könyvet, amivel talán ti is örömet okozhattok édesanyátoknak.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Négy utazós könyv – kettő bőröndbe, kettő az éjjeliszekrényre.
Új világok tárulnak fel minden utazó előtt. Bede Béla könyvével nem kell átlépnünk az országhatárt sem. Kalauza Magyarországon igazítja el az új élményekre éhez utazót. D. Magyar Imre könyve Európa szívbe, a Párizsba indulóknak lehet hasznos útitársa. Medgyes Péter könyvével azonban elég csak egy kényelmes fotelig elsétálnunk, és máris 100 országban fordulhatunk meg. Hasonlóképpen Kohout Kaia és Dávid könyvével Ausztráliába, Hawaiira és Új-Zélandra juthatunk el, anélkül hogy repülőjegyet váltanánk valamelyik járatra.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig pdf

Magyarország újévtől szilveszterig.pdf

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla pdf formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig epub

Magyarország újévtől szilveszterig.epub

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla epub formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig mobi

Magyarország újévtől szilveszterig.mobi

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla mobi formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig txt

Magyarország újévtől szilveszterig.txt

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla txt formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig docx

Magyarország újévtől szilveszterig.docx

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla docx formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Magyarország újévtől szilveszterig fb2

Magyarország újévtől szilveszterig.fb2

Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla fb2 formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Magyarország újévtől szilveszterig könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Magyarország újévtől szilveszterig könyv ingyen

Magyarország újévtől szilveszterig online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Magyarország újévtől szilveszterig ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Magyarország újévtől szilveszterig

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Magyarország újévtől szilveszterig és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Magyarország újévtől szilveszterig ingyenes

A könyv részletei Magyarország újévtől szilveszterig

  • A könyv eredeti címe: Magyarország újévtől szilveszterig
  • A könyv szerzője: Bede Béla
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Bede Béla
  • Oldalszám: 352 oldal
  • Megjelenés: 2018. április 18.
  • Fájlnév: Magyarország újévtől szilveszterig.pdf, Magyarország újévtől szilveszterig.epub, Magyarország újévtől szilveszterig.mobi, Magyarország újévtől szilveszterig.txt, Magyarország újévtől szilveszterig.docx, Magyarország újévtől szilveszterig.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Magyarország újévtől szilveszterig könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Magyarország újévtől szilveszterig könyvet Bede Béla írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Magyarország újévtől szilveszterig. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv megjelenésének dátuma 2018. április 18.. A Magyarország újévtől szilveszterig könyvben 352 oldal található.

A könyv letölthető a Magyarország újévtől szilveszterig kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Magyarország újévtől szilveszterig könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Bede Béla – Magyarország újévtől szilveszterig.pdf, Bede Béla – Magyarország újévtől szilveszterig.epub, Bede Béla – Magyarország újévtől szilveszterig.mobi. Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig felülvizsgálat. Magyarország újévtől szilveszterig könyv Bede Béla – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Bede Béla Magyarország újévtől szilveszterig könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Magyarország újévtől szilveszterig is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Magyarország újévtől szilveszterig Bede Béla könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Magyarország újévtől szilveszterig, Magyarország újévtől szilveszterig fb2, download Magyarország újévtől szilveszterig PDF, download Magyarország újévtől szilveszterig MOBI, ingyenes letöltések Magyarország újévtől szilveszterig IPhone, online Magyarország újévtől szilveszterig pdf, ingyenes Magyarország újévtől szilveszterig DJVU, ingyenes letöltések Magyarország újévtől szilveszterig txt, letöltések Magyarország újévtől szilveszterig rtf, online Magyarország újévtől szilveszterig FB2 , ebook Magyarország újévtől szilveszterig letöltések txt, ingyenes Magyarország újévtől szilveszterig letöltések, ebook Magyarország újévtől szilveszterig download MOBI, letöltések Magyarország újévtől szilveszterig IPad, olvas Magyarország újévtől szilveszterig MOBI, olvas Magyarország újévtől szilveszterig docx, ingyenes Magyarország újévtől szilveszterig awz, download ebook Magyarország újévtől szilveszterig iPad, ingyenes Magyarország újévtől szilveszterig DJVU, download Magyarország újévtől szilveszterig ingyenes, ingyenes letöltések Magyarország újévtől szilveszterig, olvas Magyarország újévtől szilveszterig txt, Magyarország újévtől szilveszterig letöltések DJVU, Magyarország újévtől szilveszterig letöltések ingyenes, Magyarország újévtől szilveszterig letöltések pdf ingyenes, Magyarország újévtől szilveszterig pdf letöltések ingyenes, letöltések eMagyarország újévtől szilveszterig pdf ingyenes, Magyarország újévtől szilveszterig letöltések epub ingyenes, Magyarország újévtől szilveszterig ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply