Maddaddam

By | 2019-11-20

Margaret Atwood - MaddAddam

Leírás könyv MaddAddam

A MaddAdam-trilógia befejező kötetének főszereplői Az Özönvíz évében megismert Zeb és Toby, akik a többi túlélővel együtt új életet kezdenek az elpusztult civilizáció romjain. A Guvat és Gazella központi figurája, Hóember súlyos sérüléséből lábadozik, így Tobyra hárul a feladat, hogy átvegye a próféta szerepét a táborba érkező Guvatkák között, és megpróbálja megértetni velük, miért és hogyan pusztult el a világ. A tábor lakóinak mindennapjai folyamatos küzdelemben telnek: a börtönként szolgáló gladiátorarénából kiszabadult vérszomjas bűnözők mellett a hiperintelligens hibrid disznófaj, a gömböcök is támadásra készülnek ellenük; és mindeközben megpróbálnak a Kertészek vezetőjének, Ádám Egynek is a nyomára bukkanni.  Margaret Atwood nagyszabású disztópiája a MaddAddam-trilógia. A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz éve javított kiadásban jelenik meg a Jelenkor Kiadó gondozásában, a befejező kötet, a MaddAddam pedig most először olvasható magyarul.

Letöltés könyvet MaddAddam pdf

MaddAddam.pdf

Margaret Atwood MaddAddam könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood pdf formátumban. A MaddAddam könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet MaddAddam epub

MaddAddam.epub

Margaret Atwood MaddAddam könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood epub formátumban. A MaddAddam könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet MaddAddam mobi

MaddAddam.mobi

Margaret Atwood MaddAddam könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood mobi formátumban. A MaddAddam könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet MaddAddam txt

MaddAddam.txt

Margaret Atwood MaddAddam könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood txt formátumban. A MaddAddam könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet MaddAddam docx

MaddAddam.docx

Margaret Atwood MaddAddam könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood docx formátumban. A MaddAddam könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet MaddAddam fb2

MaddAddam.fb2

Margaret Atwood MaddAddam könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető MaddAddam Margaret Atwood fb2 formátumban. A MaddAddam könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. MaddAddam könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online MaddAddam könyv ingyen

MaddAddam online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet MaddAddam ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a MaddAddam

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a MaddAddam és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) MaddAddam ingyenes

A könyv részletei MaddAddam

  • A könyv eredeti címe: MaddAddam
  • A könyv szerzője: Margaret Atwood
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Margaret Atwood
  • Oldalszám: 2019. április 16.
    ISBN: 9789636769697
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: MaddAddam.pdf, MaddAddam.epub, MaddAddam.mobi, MaddAddam.txt, MaddAddam.docx, MaddAddam.fb2
  • Feltételek: ingyen

A MaddAddam könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A MaddAddam könyvet Margaret Atwood írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A MaddAddam könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: MaddAddam. A MaddAddam könyv megjelenésének dátuma ERR. A MaddAddam könyvben 2019. április 16.

ISBN: 9789636769697 található.

A könyv letölthető a MaddAddam kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A MaddAddam könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Margaret Atwood – MaddAddam.pdf, Margaret Atwood – MaddAddam.epub, Margaret Atwood – MaddAddam.mobi. Margaret Atwood MaddAddam felülvizsgálat. MaddAddam könyv Margaret Atwood – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Margaret Atwood MaddAddam könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű MaddAddam is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a MaddAddam Margaret Atwood könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online MaddAddam, MaddAddam fb2, download MaddAddam PDF, download MaddAddam MOBI, ingyenes letöltések MaddAddam IPhone, online MaddAddam pdf, ingyenes MaddAddam DJVU, ingyenes letöltések MaddAddam txt, letöltések MaddAddam rtf, online MaddAddam FB2 , ebook MaddAddam letöltések txt, ingyenes MaddAddam letöltések, ebook MaddAddam download MOBI, letöltések MaddAddam IPad, olvas MaddAddam MOBI, olvas MaddAddam docx, ingyenes MaddAddam awz, download ebook MaddAddam iPad, ingyenes MaddAddam DJVU, download MaddAddam ingyenes, ingyenes letöltések MaddAddam, olvas MaddAddam txt, MaddAddam letöltések DJVU, MaddAddam letöltések ingyenes, MaddAddam letöltések pdf ingyenes, MaddAddam pdf letöltések ingyenes, letöltések eMaddAddam pdf ingyenes, MaddAddam letöltések epub ingyenes, MaddAddam ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply