Macskanapló

By | 2019-12-24

Urbán Szabó Krisztina - Macskanapló

Leírás könyv Macskanapló

Bemutatjuk Nokedlit, a szabadszájú kölyökmacskát, aki saját, különbejáratú gazdira tesz szert, és hogy a rengeteg új élményt el ne felejtse, naplóírásba kezd. Macskaszemmel fura, sőt olykor felháborító, hogy a gazdik között van, aki éjjel aludna, nem nyalogatja magát tisztára naponta többször is, kiporciózza az ételt, kutyát tart, és dobozba téve elviszi egy helyre a macskáját, ahol annak a szegény állatnak tablettákat dugnak le a torkán, tűt szúrnak a fenekébe és még a hasát bestoppolják.
A kismacska azonban a sok furcsaság közben is igen jól szórakozik: bemászik a gardróbba, ott megküzd a fogasokon lógó ingekkel, cipőfűzőt, mobiltelefon töltő kábelt gubancol össze, kipakolja a fürdőszoba szekrényt, megmássza a bejárati ajtót, a függönyt, levadássza és megöli az internetkábelt, kicsomagolja az összekészített karácsonyi ajándékokat, miközben folyamatosan próbálja megérteni az embereket.

Urbán Szabó Krisztina gyermekpszichológus, a Macskanapló az első regénye, és van egy macskája, akit úgy hívnak: Nokedli.
A kötetet Buzay István illusztrálta.

"Amikor a fiú gazdi hazaért, az első dorombolásomra megvakargatta a fülemet, majd előhúzott a táskájából egy egész doboz Whiskas-konzervet, és miközben felbontotta, azt motyogta: csak el ne járjon a szád, Gizi. Nem tudom, ki ez a Gizi, de majd gondom lesz rá, hogy kussoljon."

Letöltés könyvet Macskanapló pdf

Macskanapló.pdf

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina pdf formátumban. A Macskanapló könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Macskanapló epub

Macskanapló.epub

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina epub formátumban. A Macskanapló könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Macskanapló mobi

Macskanapló.mobi

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina mobi formátumban. A Macskanapló könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Macskanapló txt

Macskanapló.txt

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina txt formátumban. A Macskanapló könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Macskanapló docx

Macskanapló.docx

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina docx formátumban. A Macskanapló könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Macskanapló fb2

Macskanapló.fb2

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Macskanapló Urbán Szabó Krisztina fb2 formátumban. A Macskanapló könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Macskanapló könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Macskanapló könyv ingyen

Macskanapló online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Macskanapló ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Macskanapló

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Macskanapló és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Macskanapló ingyenes

A könyv részletei Macskanapló

  • A könyv eredeti címe: Macskanapló
  • A könyv szerzője: Urbán Szabó Krisztina
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Urbán Szabó Krisztina
  • Oldalszám: 176 oldal
  • Megjelenés: 2012. június 05.
  • Fájlnév: Macskanapló.pdf, Macskanapló.epub, Macskanapló.mobi, Macskanapló.txt, Macskanapló.docx, Macskanapló.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Macskanapló könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Macskanapló könyvet Urbán Szabó Krisztina írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Macskanapló könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Macskanapló. A Macskanapló könyv megjelenésének dátuma 2012. június 05.. A Macskanapló könyvben 176 oldal található.

A könyv letölthető a Macskanapló kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Macskanapló könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Urbán Szabó Krisztina – Macskanapló.pdf, Urbán Szabó Krisztina – Macskanapló.epub, Urbán Szabó Krisztina – Macskanapló.mobi. Urbán Szabó Krisztina Macskanapló felülvizsgálat. Macskanapló könyv Urbán Szabó Krisztina – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Urbán Szabó Krisztina Macskanapló könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Macskanapló is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Macskanapló Urbán Szabó Krisztina könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Macskanapló, Macskanapló fb2, download Macskanapló PDF, download Macskanapló MOBI, ingyenes letöltések Macskanapló IPhone, online Macskanapló pdf, ingyenes Macskanapló DJVU, ingyenes letöltések Macskanapló txt, letöltések Macskanapló rtf, online Macskanapló FB2 , ebook Macskanapló letöltések txt, ingyenes Macskanapló letöltések, ebook Macskanapló download MOBI, letöltések Macskanapló IPad, olvas Macskanapló MOBI, olvas Macskanapló docx, ingyenes Macskanapló awz, download ebook Macskanapló iPad, ingyenes Macskanapló DJVU, download Macskanapló ingyenes, ingyenes letöltések Macskanapló, olvas Macskanapló txt, Macskanapló letöltések DJVU, Macskanapló letöltések ingyenes, Macskanapló letöltések pdf ingyenes, Macskanapló pdf letöltések ingyenes, letöltések eMacskanapló pdf ingyenes, Macskanapló letöltések epub ingyenes, Macskanapló ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply