Lotti öröksége

By | 2019-11-07

Fábián Janka - Lotti öröksége

Leírás könyv Lotti öröksége

Egy különös szerelem, egy tiltott házasság és egy elárvult lány, Lotti története. Fábián Janka talán leginkább méltatott történelmi regénye a 18. és 19. század fordulójára kalauzol bennünket. Pestet és Budát ebben az időszakban a Martinovics-összeesküvés, a francia forradalom, majd a napóleoni háborúk tartják lázban. Ághfay báró fiának, Bálintnak a szíve is csordultig van a forradalom eszméivel és a szerelemmel, amit a kétes hírű, ám gyönyörű színésznő iránt érez. Apja akarata ellenére feleségül veszi az asszonyt, aki egy kislánnyal ajándékozza meg. Lotti korán elveszíti a szüleit, így, a nagy tudású sebész, Lőrinc mester neveli fel őt. A lány élénken érdeklődik az orvostudomány iránt, és minden vágya, hogy maga is orvos lehessen, ám erre kevés reménye van. Ráadásul a szívét is rabul ejti egy délceg katonatiszt… Az érzékletes leírásoknak és az izgalmas történetszövésnek köszönhetően valósággal megelevenedik előttünk a magyar történelem egy kevésbé ismert korszaka, a történelemkönyvekből ismert, üresen csengő nevek pedig élettel telnek meg. A szereplők leszármazottainak, az Ághfay-kúria újabb nemzedékeinek sorsát Fábián Janka Koszorúfonat és a Búzavirág című regényeiben követhetjük nyomon.

Letöltés könyvet Lotti öröksége pdf

Lotti öröksége.pdf

Fábián Janka Lotti öröksége könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka pdf formátumban. A Lotti öröksége könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lotti öröksége epub

Lotti öröksége.epub

Fábián Janka Lotti öröksége könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka epub formátumban. A Lotti öröksége könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lotti öröksége mobi

Lotti öröksége.mobi

Fábián Janka Lotti öröksége könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka mobi formátumban. A Lotti öröksége könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lotti öröksége txt

Lotti öröksége.txt

Fábián Janka Lotti öröksége könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka txt formátumban. A Lotti öröksége könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lotti öröksége docx

Lotti öröksége.docx

Fábián Janka Lotti öröksége könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka docx formátumban. A Lotti öröksége könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lotti öröksége fb2

Lotti öröksége.fb2

Fábián Janka Lotti öröksége könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Lotti öröksége Fábián Janka fb2 formátumban. A Lotti öröksége könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lotti öröksége könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Lotti öröksége könyv ingyen

Lotti öröksége online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Lotti öröksége ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Lotti öröksége

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Lotti öröksége és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Lotti öröksége ingyenes

A könyv részletei Lotti öröksége

  • A könyv eredeti címe: Lotti öröksége
  • A könyv szerzője: Fábián Janka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fábián Janka
  • Oldalszám: 2018. március 21.
    ISBN: 9789634334057
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Lotti öröksége.pdf, Lotti öröksége.epub, Lotti öröksége.mobi, Lotti öröksége.txt, Lotti öröksége.docx, Lotti öröksége.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Lotti öröksége könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Lotti öröksége könyvet Fábián Janka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Lotti öröksége könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Lotti öröksége. A Lotti öröksége könyv megjelenésének dátuma ERR. A Lotti öröksége könyvben 2018. március 21.

ISBN: 9789634334057 található.

A könyv letölthető a Lotti öröksége kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Lotti öröksége könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fábián Janka – Lotti öröksége.pdf, Fábián Janka – Lotti öröksége.epub, Fábián Janka – Lotti öröksége.mobi. Fábián Janka Lotti öröksége felülvizsgálat. Lotti öröksége könyv Fábián Janka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fábián Janka Lotti öröksége könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Lotti öröksége is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Lotti öröksége Fábián Janka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Lotti öröksége, Lotti öröksége fb2, download Lotti öröksége PDF, download Lotti öröksége MOBI, ingyenes letöltések Lotti öröksége IPhone, online Lotti öröksége pdf, ingyenes Lotti öröksége DJVU, ingyenes letöltések Lotti öröksége txt, letöltések Lotti öröksége rtf, online Lotti öröksége FB2 , ebook Lotti öröksége letöltések txt, ingyenes Lotti öröksége letöltések, ebook Lotti öröksége download MOBI, letöltések Lotti öröksége IPad, olvas Lotti öröksége MOBI, olvas Lotti öröksége docx, ingyenes Lotti öröksége awz, download ebook Lotti öröksége iPad, ingyenes Lotti öröksége DJVU, download Lotti öröksége ingyenes, ingyenes letöltések Lotti öröksége, olvas Lotti öröksége txt, Lotti öröksége letöltések DJVU, Lotti öröksége letöltések ingyenes, Lotti öröksége letöltések pdf ingyenes, Lotti öröksége pdf letöltések ingyenes, letöltések eLotti öröksége pdf ingyenes, Lotti öröksége letöltések epub ingyenes, Lotti öröksége ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply