Leszámolás

By | 2019-12-05

John Grisham - Leszámolás

Leírás könyv Leszámolás

1946, a Mississippi állambéli Clanton. Pete Banning a kisváros köztiszteletnek örvendő polgára, a poklok poklát megjárt háborús hős, jó nevű család leszármazottja, két felnőtt gyerek apja, a metodista gyülekezet odaadó tagja. Egy hűvös októberi reggelen a férfi szokásához híven korán kel, a város központjába hajt, besétál a metodista templomba és halálos nyugalommal lelövi a barátját, Dexter Bell lelkészt. Miután a szörnyű bűncselekményt végrehajtja, nem próbál menekülni, eltűnni. Nem csak a gyilkosság okoz döbbenetet és értetlenséget, de a férfi viselkedése is: mindegy, hogy a rendőrök, az ügyész vagy a saját ügyvédje kérdezi, miért tette, amit tett, Pete Bannning csak annyit válaszol: ,,Nincs mit mondanom." Nem fél a haláltól és úgy tűnik, eltökélt szándéka, hogy tettének indítékát nem árulja el senkinek, magával viszi a sírba a titkát. Csak a regény utolsó lapjain derül fény az igazságra, az olvasó csak akkor tudja meg, mi a magyarázata a hidegvérrel elkövetett gyilkosságnak. Addig azonban megismerhetjük Pete Banning életének számos korábbi epizódját. Elborzasztó részletekben gazdag leírást kapunk arról, hogy a férfi milyen megpróbáltatásokon ment keresztül katonaként a Fülöp-szigeteki dzsungelben, milyen embertelenül bántak a japánok az amerikai hadifoglyokkal; képet kapunk arról, milyen társadalmi viszonyok uralkodtak az amerikai Délen a háború éveiben és az azt megelőző időszakban; megtudjuk, hogyan alakult a Banningék sorsa, és az is kiderül, hogy sötét titok árnyékolja be a család életét. A Leszámolás egyszerre jogi krimi, háborús regény és pontos korrajz.

Letöltés könyvet Leszámolás pdf

Leszámolás.pdf

John Grisham Leszámolás könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham pdf formátumban. A Leszámolás könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Leszámolás epub

Leszámolás.epub

John Grisham Leszámolás könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham epub formátumban. A Leszámolás könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Leszámolás mobi

Leszámolás.mobi

John Grisham Leszámolás könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham mobi formátumban. A Leszámolás könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Leszámolás txt

Leszámolás.txt

John Grisham Leszámolás könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham txt formátumban. A Leszámolás könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Leszámolás docx

Leszámolás.docx

John Grisham Leszámolás könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham docx formátumban. A Leszámolás könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Leszámolás fb2

Leszámolás.fb2

John Grisham Leszámolás könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Leszámolás John Grisham fb2 formátumban. A Leszámolás könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Leszámolás könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Leszámolás könyv ingyen

Leszámolás online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Leszámolás ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Leszámolás

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Leszámolás és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Leszámolás ingyenes

A könyv részletei Leszámolás

  • A könyv eredeti címe: Leszámolás
  • A könyv szerzője: John Grisham
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: John Grisham
  • Oldalszám: 2019. július 10.
    ISBN: 9789635160099
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Leszámolás.pdf, Leszámolás.epub, Leszámolás.mobi, Leszámolás.txt, Leszámolás.docx, Leszámolás.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Leszámolás könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Leszámolás könyvet John Grisham írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Leszámolás könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Leszámolás. A Leszámolás könyv megjelenésének dátuma ERR. A Leszámolás könyvben 2019. július 10.

ISBN: 9789635160099 található.

A könyv letölthető a Leszámolás kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Leszámolás könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: John Grisham – Leszámolás.pdf, John Grisham – Leszámolás.epub, John Grisham – Leszámolás.mobi. John Grisham Leszámolás felülvizsgálat. Leszámolás könyv John Grisham – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. John Grisham Leszámolás könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Leszámolás is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Leszámolás John Grisham könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Leszámolás, Leszámolás fb2, download Leszámolás PDF, download Leszámolás MOBI, ingyenes letöltések Leszámolás IPhone, online Leszámolás pdf, ingyenes Leszámolás DJVU, ingyenes letöltések Leszámolás txt, letöltések Leszámolás rtf, online Leszámolás FB2 , ebook Leszámolás letöltések txt, ingyenes Leszámolás letöltések, ebook Leszámolás download MOBI, letöltések Leszámolás IPad, olvas Leszámolás MOBI, olvas Leszámolás docx, ingyenes Leszámolás awz, download ebook Leszámolás iPad, ingyenes Leszámolás DJVU, download Leszámolás ingyenes, ingyenes letöltések Leszámolás, olvas Leszámolás txt, Leszámolás letöltések DJVU, Leszámolás letöltések ingyenes, Leszámolás letöltések pdf ingyenes, Leszámolás pdf letöltések ingyenes, letöltések eLeszámolás pdf ingyenes, Leszámolás letöltések epub ingyenes, Leszámolás ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply