Lantmadár

By | 2019-12-06

Cecelia Ahern - Lantmadár

Leírás könyv Lantmadár

Laura a nagyvilágtól elzárva él Írország délnyugati részén, a hegyek közt, harmóniában a természettel. Egy nyári napon azonban összetalálkozik az erdőben Solomonnal, és élete egy csapásra megváltozik. A sármos férfi egy dokumentumfilmes forgatócsoport tagja. A háromfős kis csapat éppen következő filmjéhez keres témát, Laura pedig egyből felkelti az érdeklődésüket. A lány ugyanis lenyűgöző képességgel rendelkezik: úgy tudja utánozni a hangokat, mint senki más – senki, csak az ausztrál lantmadár.

Laura egy új élet reményében a stábbal tart Dublinba, ahol nem csupán a nagyváros zajos nyüzsgése robban be a mindennapjaiba egyik pillanatról a másikra, de a 21. század is, a közösségi média, a tévé és a tehetségkutató műsorok pozitívumaival és árnyoldalaival egyaránt.

Cecelia Ahern legújabb regénye elgondolkodtató, szívmelengető szerelmi történet a mindenkiben ott lakozó szabadságvágyról és a világ zaja mögött megbúvó csendről.


Magyarországra látogat az U.I.: szeretlek szerzője, Cecelia Ahern.
Az Athenaeum Kiadó meghívására június elején Magyarországra érkezik Cecelia Ahern, akinek a nevéhez olyan bestsellerek fűződnek, mint az U.I.: Szeretlek vagy a Vétkes. Az írónő új regénye, a Lantmadár megjelenése alkalmából látogat hazánkba.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Kész anyagi csőd! – Összeállítottuk a könyvheti bevásárlólistánkat.
Hogy egyetlen könyvről se kelljen lemondanom, amire kíváncsi vagyok, már jó előre spórolni szoktam Könyvhétre. Azonban most, amikor összeállítottam az idei bevásárlólistámat, zavarba jöttem, mert annyi kiváló könyv jelenik meg, hogy úgy tűnik nem lesz elég a célra elkülönített pénzmag…
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Nemzetközi és magyar sztárok országszerte.
Összegyűjtöttük a Líra Kiadói Csoport ünnepi könyvheti dedikálásait, melyekre Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Győrött, Kecskeméten, Nagykőrösön, Nyíregyházán, Szekszárdon és Szegeden kerül majd sor.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


„A fiatal nőből egyik bizarr hang tör fel a másik után” – Részlet Cecelia Ahern Lantmadár című regényéből.
Megjelent Cecelia Ahern új regénye, a Lantmadár. A könyv harmadik fejezetével ajánljuk ezt a romantikus történetet, melyben először bukkan fel a regény női főhőse, Laura, aki különös képességgel rendelkezik. Úgy tudja utánozni a hangokat, mint senki más, kivéve az ausztrál lantmadarat. A szerzővel a héten a Vörösmarty téren személyesen is találkozhattok, dedikáltathattok, sőt, közös fotót is készíthettek vele.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


„Íróilag nagyon komoly kihívás volt a Lantmadár, mert ez a történet a hangokról szól.” – interjú Cecelia Ahernnel.
Beszélgetés a 89. Ünnepi Könyvhét alkalmából Magyarországra látogató Cecelia Ahernnel.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Cecelia Ahern titkai – Beszámoló a könyvheti pódiumbeszélgetésről
Ritka alkalom, hogy Magyarországon olyan világsztárokkal találkozhassunk, mint amilyen Cecelia Ahern, -az Utóirat: Szeretlek című regényéből készült film világsiker lett, és könyveiből több mint 25 millió példány kelt el. A szerző azonban Lantmadár című új regénye promóciós turnéjának keretében az Ünnepi Könyvhét idején hazánkba látogatott, hogy találkozzon rajongóival.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Hamisítatlan Ahern élmény egy picit más köntösben.
A szerző újra megpendíti lelkünk húrjait.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"


„Miért ne lehetnének az emberek egyszerűen csak nagyon jók valamiben? Miért kell a legjobbnak lenniük?”
„Együtt kell változni a változással.”
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"

Letöltés könyvet Lantmadár pdf

Lantmadár.pdf

Cecelia Ahern Lantmadár könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern pdf formátumban. A Lantmadár könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lantmadár epub

Lantmadár.epub

Cecelia Ahern Lantmadár könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern epub formátumban. A Lantmadár könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lantmadár mobi

Lantmadár.mobi

Cecelia Ahern Lantmadár könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern mobi formátumban. A Lantmadár könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lantmadár txt

Lantmadár.txt

Cecelia Ahern Lantmadár könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern txt formátumban. A Lantmadár könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lantmadár docx

Lantmadár.docx

Cecelia Ahern Lantmadár könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern docx formátumban. A Lantmadár könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Lantmadár fb2

Lantmadár.fb2

Cecelia Ahern Lantmadár könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Lantmadár Cecelia Ahern fb2 formátumban. A Lantmadár könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Lantmadár könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Lantmadár könyv ingyen

Lantmadár online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Lantmadár ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Lantmadár

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Lantmadár és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Lantmadár ingyenes

A könyv részletei Lantmadár

  • A könyv eredeti címe: Lantmadár
  • A könyv szerzője: Cecelia Ahern
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Cecelia Ahern
  • Oldalszám: 400 oldal
  • Megjelenés: 2018. június 01.
  • Fájlnév: Lantmadár.pdf, Lantmadár.epub, Lantmadár.mobi, Lantmadár.txt, Lantmadár.docx, Lantmadár.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Lantmadár könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Lantmadár könyvet Cecelia Ahern írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Lantmadár könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Lantmadár. A Lantmadár könyv megjelenésének dátuma 2018. június 01.. A Lantmadár könyvben 400 oldal található.

A könyv letölthető a Lantmadár kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Lantmadár könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Cecelia Ahern – Lantmadár.pdf, Cecelia Ahern – Lantmadár.epub, Cecelia Ahern – Lantmadár.mobi. Cecelia Ahern Lantmadár felülvizsgálat. Lantmadár könyv Cecelia Ahern – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Cecelia Ahern Lantmadár könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Lantmadár is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Lantmadár Cecelia Ahern könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Lantmadár, Lantmadár fb2, download Lantmadár PDF, download Lantmadár MOBI, ingyenes letöltések Lantmadár IPhone, online Lantmadár pdf, ingyenes Lantmadár DJVU, ingyenes letöltések Lantmadár txt, letöltések Lantmadár rtf, online Lantmadár FB2 , ebook Lantmadár letöltések txt, ingyenes Lantmadár letöltések, ebook Lantmadár download MOBI, letöltések Lantmadár IPad, olvas Lantmadár MOBI, olvas Lantmadár docx, ingyenes Lantmadár awz, download ebook Lantmadár iPad, ingyenes Lantmadár DJVU, download Lantmadár ingyenes, ingyenes letöltések Lantmadár, olvas Lantmadár txt, Lantmadár letöltések DJVU, Lantmadár letöltések ingyenes, Lantmadár letöltések pdf ingyenes, Lantmadár pdf letöltések ingyenes, letöltések eLantmadár pdf ingyenes, Lantmadár letöltések epub ingyenes, Lantmadár ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply