Koszorúfonat

By | 2019-11-08

Fábián Janka - Koszorúfonat

Leírás könyv Koszorúfonat

Az 1867-es osztrák?magyar kiegyezés körüli ellentmondásos események híre a Zemplén megyei birtokra, Ágfára is eljut. Itt nevelkedik Lotti és Móric lányának, Tinkának a védőszárnyai alatt a két dédunoka, Ella és Blanka. A lányok sorsát megkeserítik a családi tragédiák, így kénytelenek elhagyni őseik birtokát. Ám a talpraesett nagynéninek köszönhetően az éppen rohamosan fejlődő fővárosban, Budapesten új otthonra találnak.
Ella Svájcba utazik, hogy régi álmát valóra váltva elvégezze az orvosi egyetemet. A húga, Blanka neveltetéséről eközben Lotti harmadik lánya, a bohém és nagyvilági bécsi dáma, Charlotte néni gondoskodik. A két lány eltávolodik egymástól, de szívük mélyén mindketten tudják, hogy életük végéig számíthatnak egymásra… Egy fiatalember felbukkanása azonban próbára teszi a testvéri szeretetet, miközben újabb tragikus események tépázzák meg a családot. Végül azonban a múlt már elfeledett árnyai közül ismét feltűnik valaki, akinek a segítségével Ella és Blanka is révbe érhet.
Fábián Janka regényében a történelem viharaitól sújtott Ághfay-kúria már jól ismert lakóival találkozhatunk ismét.


1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér.
Zajlik a háború az osztrák örökségért és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön… Oláh Andrea Fábián Jankával, a szerzővel beszélgetett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Koszorúfonat pdf

Koszorúfonat.pdf

Fábián Janka Koszorúfonat könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka pdf formátumban. A Koszorúfonat könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Koszorúfonat epub

Koszorúfonat.epub

Fábián Janka Koszorúfonat könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka epub formátumban. A Koszorúfonat könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Koszorúfonat mobi

Koszorúfonat.mobi

Fábián Janka Koszorúfonat könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka mobi formátumban. A Koszorúfonat könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Koszorúfonat txt

Koszorúfonat.txt

Fábián Janka Koszorúfonat könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka txt formátumban. A Koszorúfonat könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Koszorúfonat docx

Koszorúfonat.docx

Fábián Janka Koszorúfonat könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka docx formátumban. A Koszorúfonat könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Koszorúfonat fb2

Koszorúfonat.fb2

Fábián Janka Koszorúfonat könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Koszorúfonat Fábián Janka fb2 formátumban. A Koszorúfonat könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Koszorúfonat könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Koszorúfonat könyv ingyen

Koszorúfonat online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Koszorúfonat ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Koszorúfonat

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Koszorúfonat és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Koszorúfonat ingyenes

A könyv részletei Koszorúfonat

  • A könyv eredeti címe: Koszorúfonat
  • A könyv szerzője: Fábián Janka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fábián Janka
  • Oldalszám: 388 oldal
  • Megjelenés: 2016. november 04.
  • Fájlnév: Koszorúfonat.pdf, Koszorúfonat.epub, Koszorúfonat.mobi, Koszorúfonat.txt, Koszorúfonat.docx, Koszorúfonat.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Koszorúfonat könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Koszorúfonat könyvet Fábián Janka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Koszorúfonat könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Koszorúfonat. A Koszorúfonat könyv megjelenésének dátuma 2016. november 04.. A Koszorúfonat könyvben 388 oldal található.

A könyv letölthető a Koszorúfonat kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Koszorúfonat könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fábián Janka – Koszorúfonat.pdf, Fábián Janka – Koszorúfonat.epub, Fábián Janka – Koszorúfonat.mobi. Fábián Janka Koszorúfonat felülvizsgálat. Koszorúfonat könyv Fábián Janka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fábián Janka Koszorúfonat könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Koszorúfonat is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Koszorúfonat Fábián Janka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Koszorúfonat, Koszorúfonat fb2, download Koszorúfonat PDF, download Koszorúfonat MOBI, ingyenes letöltések Koszorúfonat IPhone, online Koszorúfonat pdf, ingyenes Koszorúfonat DJVU, ingyenes letöltések Koszorúfonat txt, letöltések Koszorúfonat rtf, online Koszorúfonat FB2 , ebook Koszorúfonat letöltések txt, ingyenes Koszorúfonat letöltések, ebook Koszorúfonat download MOBI, letöltések Koszorúfonat IPad, olvas Koszorúfonat MOBI, olvas Koszorúfonat docx, ingyenes Koszorúfonat awz, download ebook Koszorúfonat iPad, ingyenes Koszorúfonat DJVU, download Koszorúfonat ingyenes, ingyenes letöltések Koszorúfonat, olvas Koszorúfonat txt, Koszorúfonat letöltések DJVU, Koszorúfonat letöltések ingyenes, Koszorúfonat letöltések pdf ingyenes, Koszorúfonat pdf letöltések ingyenes, letöltések eKoszorúfonat pdf ingyenes, Koszorúfonat letöltések epub ingyenes, Koszorúfonat ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply