Kedves naplóm! egy munkásasszony emlékei

By | 2019-12-20

Király Erzsébet - Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei

Leírás könyv Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei

"Csupa paradicsom az élet, csak ehetetlen. Ez a rendszer bogáncsot termel, fojtogató gyomokkal vagyok körülvéve, mely a halálba taszít. Szétmállasztanak, mint óceán hullámai az erős sziklát."

Páratlan értékű személyes vallomást tart kezében az olvasó.
A nagyobbrészt visszaemlékezésként, kisebb részt naplóként papírra vetett írás szerzőjének zaklatott élete a 20. század második felének ismeretlen társadalmi világába nyújt betekintést.
Király Erzsébet, a törvénytelen születésével egy életre megbélyegzett elbeszélő aki csak sokára tudja meg, mi valójában az eredeti neve, ki az anyja és kik a testvérei, munkásnőként kezdi felnőtt életét, majd vendéglátói-pari alkalmazottként folytatja azt. Az 1990-es évek derekán kelt visszaemlékezésében Király Erzsébet megejtően őszinte, nemegyszer megrázó beszámoló keretében meséli el rendezetlen életét, amit a saját lakás és család tartós hiánya mindig összezilál.
Nem hiányoznak hősünk életéből az apró örömök sem, melyeket ez a társadalmi mélyvilág nyújthat számára. Király Erzsébet idősebb korában, kissé megállapodva, 2001-től kezd naplót vezetni. Amíg a memoárban a cselekményességre esik nagyobb hangsúly, a naplót többnyire az elmagányosodás okozta lelki töprengések töltik ki.
A remek íráskészséggel megáldott memoár- és naplószerző szövegét Grexa Izabella fedezte fel és teszi közzé értő tanulmány és gondos jegyzetek kíséretében. A szövegközléshez a Király Erzsébet hagyatékában fellelt fényképanyag és számos eredeti dokumentum fotokópiája társul.
A szocializmus korának szegénysége és kisemberi világa tárul fel a dokumentum értékű elbeszélés jóvoltából. Igazi felfedezés Király Erzsébet írásos és képi hagyatéka.

Gyáni Gábor

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei pdf

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.pdf

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet pdf formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei epub

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.epub

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet epub formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei mobi

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.mobi

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet mobi formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei txt

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.txt

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet txt formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei docx

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.docx

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet docx formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei fb2

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.fb2

Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet fb2 formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv ingyen

Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei ingyenes

A könyv részletei Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei

  • A könyv eredeti címe: Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei
  • A könyv szerzője: Király Erzsébet
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Király Erzsébet
  • Oldalszám: 304 oldal
  • Megjelenés: 2015. június 01.
  • Fájlnév: Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.pdf, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.epub, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.mobi, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.txt, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.docx, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyvet Király Erzsébet írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv megjelenésének dátuma 2015. június 01.. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyvben 304 oldal található.

A könyv letölthető a Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Király Erzsébet – Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.pdf, Király Erzsébet – Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.epub, Király Erzsébet – Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei.mobi. Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei felülvizsgálat. Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyv Király Erzsébet – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Király Erzsébet Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei Király Erzsébet könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei fb2, download Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei PDF, download Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei MOBI, ingyenes letöltések Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei IPhone, online Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei pdf, ingyenes Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei DJVU, ingyenes letöltések Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei txt, letöltések Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei rtf, online Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei FB2 , ebook Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések txt, ingyenes Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések, ebook Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei download MOBI, letöltések Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei IPad, olvas Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei MOBI, olvas Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei docx, ingyenes Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei awz, download ebook Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei iPad, ingyenes Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei DJVU, download Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei ingyenes, ingyenes letöltések Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei, olvas Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei txt, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések DJVU, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések ingyenes, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések pdf ingyenes, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei pdf letöltések ingyenes, letöltések eKedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei pdf ingyenes, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei letöltések epub ingyenes, Kedves Naplóm! Egy munkásasszony emlékei ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply