Jocus és momus

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - Jocus és Momus

Leírás könyv Jocus és Momus

Az első, 1888-as, majd e mostani megjelenés alapjául szolgáló 1893-as kiadás óta íme ismét olvasható Jókai szellemdús, sajátos humorú anekdota-gyűjteménye, a Jocus és Momus. Remek körképet és korképet kapunk a 19. század második felének politikai, társadalmi eseményeiről, pletykáiról, furcsaságairól, huncutságairól. Különösen kedvesek a Deák Ferenc-anekdoták, a félreértésekből fakadó mulatságos helyzetekről, a népi kópéságokról mesélő írások. Jókai páratlan szókincse, beleértve a monarchia mindennapos idegenszó-használatát is, különös élményt nyújt olvasóinak. Már címadása is jókaias: a latin iocus tréfát jelent, a Momus a Mómosz latinosított változata, aki a görög mitológiában a gúnyolódás, a kritika istene, az írók, költők patrónusa.

Letöltés könyvet Jocus és Momus pdf

Jocus és Momus.pdf

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR pdf formátumban. A Jocus és Momus könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Jocus és Momus epub

Jocus és Momus.epub

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR epub formátumban. A Jocus és Momus könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Jocus és Momus mobi

Jocus és Momus.mobi

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR mobi formátumban. A Jocus és Momus könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Jocus és Momus txt

Jocus és Momus.txt

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR txt formátumban. A Jocus és Momus könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Jocus és Momus docx

Jocus és Momus.docx

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR docx formátumban. A Jocus és Momus könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Jocus és Momus fb2

Jocus és Momus.fb2

JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Jocus és Momus JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A Jocus és Momus könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Jocus és Momus könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Jocus és Momus könyv ingyen

Jocus és Momus online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Jocus és Momus ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Jocus és Momus

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Jocus és Momus és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Jocus és Momus ingyenes

A könyv részletei Jocus és Momus

  • A könyv eredeti címe: Jocus és Momus
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2016. július 18.
    ISBN: 9786155248696
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Jocus és Momus.pdf, Jocus és Momus.epub, Jocus és Momus.mobi, Jocus és Momus.txt, Jocus és Momus.docx, Jocus és Momus.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Jocus és Momus könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Jocus és Momus könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Jocus és Momus könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Jocus és Momus. A Jocus és Momus könyv megjelenésének dátuma ERR. A Jocus és Momus könyvben 2016. július 18.

ISBN: 9786155248696 található.

A könyv letölthető a Jocus és Momus kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Jocus és Momus könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – Jocus és Momus.pdf, JÓKAI MÓR – Jocus és Momus.epub, JÓKAI MÓR – Jocus és Momus.mobi. JÓKAI MÓR Jocus és Momus felülvizsgálat. Jocus és Momus könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR Jocus és Momus könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Jocus és Momus is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Jocus és Momus JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Jocus és Momus, Jocus és Momus fb2, download Jocus és Momus PDF, download Jocus és Momus MOBI, ingyenes letöltések Jocus és Momus IPhone, online Jocus és Momus pdf, ingyenes Jocus és Momus DJVU, ingyenes letöltések Jocus és Momus txt, letöltések Jocus és Momus rtf, online Jocus és Momus FB2 , ebook Jocus és Momus letöltések txt, ingyenes Jocus és Momus letöltések, ebook Jocus és Momus download MOBI, letöltések Jocus és Momus IPad, olvas Jocus és Momus MOBI, olvas Jocus és Momus docx, ingyenes Jocus és Momus awz, download ebook Jocus és Momus iPad, ingyenes Jocus és Momus DJVU, download Jocus és Momus ingyenes, ingyenes letöltések Jocus és Momus, olvas Jocus és Momus txt, Jocus és Momus letöltések DJVU, Jocus és Momus letöltések ingyenes, Jocus és Momus letöltések pdf ingyenes, Jocus és Momus pdf letöltések ingyenes, letöltések eJocus és Momus pdf ingyenes, Jocus és Momus letöltések epub ingyenes, Jocus és Momus ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply