Íriszdiagnosztika

By | 2019-12-19

Ferencsik István - Íriszdiagnosztika

Leírás könyv Íriszdiagnosztika

A szem a lélek tükre – tartja a mondás -, de nemcsak a léleké, hanem a testé is, amint az Ferencsik István könyvéből kitűnik. Az emberi szem – ez a bonyolult működésű szerv – a szakavatott számára szinte mindent elárul "gazdájának" egészségi állapotáról. Ezért is alkalmazzák sok helyütt a világon az iridológiát a hagyományos orvoslás diagnózisainak kiegészítőjeként.A szerző – a témakör egyik legjobb hazai szakértője – imponáló szakszerűséggel mutatja be könyvében a szem szerkezetét és működését, és különös figyelmet szentel az írisz, a szivárványhártya elemzésének.Az írisz részei – némiképp leegyszerűsítve – a szervezet zónáinak felelnek meg. A gyakorlati vizsgálódások során a szerző először a zónák betegségállapotról valló szín- és formaváltozásait tekinti át, ismerteti a formaképződmények jelentéseit, majd írisztérképek segítségével és íriszfotók elemzésével segíti az olvasót az önálló íriszelemzésben.Az íriszdiagnosztika azért bír különös jelentőséggel, mert nemcsak a már kialakult betegségek megállapításában lehet a segítségünkre, hanem a szervezet elváltozásainak kóros tendenciáit is képes feltárni, már jóval a tünetek jelentkezése előtt.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika pdf

Íriszdiagnosztika.pdf

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István pdf formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika epub

Íriszdiagnosztika.epub

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István epub formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika mobi

Íriszdiagnosztika.mobi

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István mobi formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika txt

Íriszdiagnosztika.txt

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István txt formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika docx

Íriszdiagnosztika.docx

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István docx formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Íriszdiagnosztika fb2

Íriszdiagnosztika.fb2

Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Íriszdiagnosztika Ferencsik István fb2 formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Íriszdiagnosztika könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Íriszdiagnosztika könyv ingyen

Íriszdiagnosztika online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Íriszdiagnosztika ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Íriszdiagnosztika

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Íriszdiagnosztika és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Íriszdiagnosztika ingyenes

A könyv részletei Íriszdiagnosztika

  • A könyv eredeti címe: Íriszdiagnosztika
  • A könyv szerzője: Ferencsik István
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Ferencsik István
  • Oldalszám: 168 oldal
  • Megjelenés: 2012. október 26.
  • Fájlnév: Íriszdiagnosztika.pdf, Íriszdiagnosztika.epub, Íriszdiagnosztika.mobi, Íriszdiagnosztika.txt, Íriszdiagnosztika.docx, Íriszdiagnosztika.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Íriszdiagnosztika könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Íriszdiagnosztika könyvet Ferencsik István írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Íriszdiagnosztika könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Íriszdiagnosztika. A Íriszdiagnosztika könyv megjelenésének dátuma 2012. október 26.. A Íriszdiagnosztika könyvben 168 oldal található.

A könyv letölthető a Íriszdiagnosztika kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Íriszdiagnosztika könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Ferencsik István – Íriszdiagnosztika.pdf, Ferencsik István – Íriszdiagnosztika.epub, Ferencsik István – Íriszdiagnosztika.mobi. Ferencsik István Íriszdiagnosztika felülvizsgálat. Íriszdiagnosztika könyv Ferencsik István – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Ferencsik István Íriszdiagnosztika könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Íriszdiagnosztika is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Íriszdiagnosztika Ferencsik István könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Íriszdiagnosztika, Íriszdiagnosztika fb2, download Íriszdiagnosztika PDF, download Íriszdiagnosztika MOBI, ingyenes letöltések Íriszdiagnosztika IPhone, online Íriszdiagnosztika pdf, ingyenes Íriszdiagnosztika DJVU, ingyenes letöltések Íriszdiagnosztika txt, letöltések Íriszdiagnosztika rtf, online Íriszdiagnosztika FB2 , ebook Íriszdiagnosztika letöltések txt, ingyenes Íriszdiagnosztika letöltések, ebook Íriszdiagnosztika download MOBI, letöltések Íriszdiagnosztika IPad, olvas Íriszdiagnosztika MOBI, olvas Íriszdiagnosztika docx, ingyenes Íriszdiagnosztika awz, download ebook Íriszdiagnosztika iPad, ingyenes Íriszdiagnosztika DJVU, download Íriszdiagnosztika ingyenes, ingyenes letöltések Íriszdiagnosztika, olvas Íriszdiagnosztika txt, Íriszdiagnosztika letöltések DJVU, Íriszdiagnosztika letöltések ingyenes, Íriszdiagnosztika letöltések pdf ingyenes, Íriszdiagnosztika pdf letöltések ingyenes, letöltések eÍriszdiagnosztika pdf ingyenes, Íriszdiagnosztika letöltések epub ingyenes, Íriszdiagnosztika ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply