Integrál jóga

By | 2019-12-24

Sri Aurobindo - INTEGRÁL JÓGA

Leírás könyv INTEGRÁL JÓGA

A transzcendencia világába tartozik, ha az egón (Ahamkára) vagy test-elmén kívül megismerünk egy másik kifinomultabb tudatosságot (Átman) és egyre inkább elkezdünk abban vagy legalább annak hatása alatt élni. A tények vagy dolgok egy adott halmazához (Arthák) leginkább az érzékeink (Indriják) juttatnak el minket, ám meglehetősen hiányos, tökéletlen módon. Tehát az igazságok (Tattva) egy-egy csoportját értelmünk (Buddhi) lelkes, de még tökéletlen fényével keressük. A beavatott Jógik vagy misztikusok szerint azonban a finomabb igazságok (Parama-tattva) nem érhetők el sem az érzékek, sem az empirikus értelem által. Ám fényt deríthet rá a belső, közvetlen tudás (Vidjá) és a közvetlen tapasztalás (Pratjaksa). Ezek az igazságok az anyagi érzékek fölött állnak, ám annál valóságosabbak. Már-már felfoghatatlan eredményre vezet, mikor a tudat (Csitta) megváltoztatja szubsztanciáját (Szamszkárák) és mozgási irányát. Mélységesen mély békét (Sánti), harmóniát és maradandó örömöt (Ánanda), a látás és tudás (Gjána) fényét eredményezi. A fejlődés szubjektív evolúciója révén olyan új szemléletmód tárul elénk, amely, ha kitartunk mellette (Szádhana) a végső megszabaduláshoz (Brahma-nirvána) vezet. E dolgok igazak (Szatjam) és valóságosak, hiszen a múltban már megtapasztalták (Szamádhi) őket, habár csupán az emberiség egy parányi része.
A testét és elméjét uraló keresőnek a közvetett (Paroksa) elemző és a közvetlen meditatív (Anvaja) tanulmányozás révén, megtisztult elméje segítségével kutatnia kell a lelki-szellemi önvaló (Átman) után. Megértve, hogy az mindenütt jelen van, benne és másokban egyaránt. A megkülönböztetés (Vivéka) képességével azon dolgok fölé kell emelkednie, amelyek ki vannak téve a keletkezés, állandósulás és pusztulás folyamatának, így valósíthatja meg magát az Örökkévalót (Szat). Bhagavata-purána 7.7.24.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA pdf

INTEGRÁL JÓGA.pdf

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo pdf formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA epub

INTEGRÁL JÓGA.epub

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo epub formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA mobi

INTEGRÁL JÓGA.mobi

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo mobi formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA txt

INTEGRÁL JÓGA.txt

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo txt formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA docx

INTEGRÁL JÓGA.docx

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo docx formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet INTEGRÁL JÓGA fb2

INTEGRÁL JÓGA.fb2

Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo fb2 formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. INTEGRÁL JÓGA könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online INTEGRÁL JÓGA könyv ingyen

INTEGRÁL JÓGA online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet INTEGRÁL JÓGA ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a INTEGRÁL JÓGA

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a INTEGRÁL JÓGA és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) INTEGRÁL JÓGA ingyenes

A könyv részletei INTEGRÁL JÓGA

  • A könyv eredeti címe: INTEGRÁL JÓGA
  • A könyv szerzője: Sri Aurobindo
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Sri Aurobindo
  • Oldalszám: 340 oldal
  • Megjelenés: 2018. március 29.
  • Fájlnév: INTEGRÁL JÓGA.pdf, INTEGRÁL JÓGA.epub, INTEGRÁL JÓGA.mobi, INTEGRÁL JÓGA.txt, INTEGRÁL JÓGA.docx, INTEGRÁL JÓGA.fb2
  • Feltételek: ingyen

A INTEGRÁL JÓGA könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A INTEGRÁL JÓGA könyvet Sri Aurobindo írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: INTEGRÁL JÓGA. A INTEGRÁL JÓGA könyv megjelenésének dátuma 2018. március 29.. A INTEGRÁL JÓGA könyvben 340 oldal található.

A könyv letölthető a INTEGRÁL JÓGA kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A INTEGRÁL JÓGA könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Sri Aurobindo – INTEGRÁL JÓGA.pdf, Sri Aurobindo – INTEGRÁL JÓGA.epub, Sri Aurobindo – INTEGRÁL JÓGA.mobi. Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA felülvizsgálat. INTEGRÁL JÓGA könyv Sri Aurobindo – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Sri Aurobindo INTEGRÁL JÓGA könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű INTEGRÁL JÓGA is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a INTEGRÁL JÓGA Sri Aurobindo könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online INTEGRÁL JÓGA, INTEGRÁL JÓGA fb2, download INTEGRÁL JÓGA PDF, download INTEGRÁL JÓGA MOBI, ingyenes letöltések INTEGRÁL JÓGA IPhone, online INTEGRÁL JÓGA pdf, ingyenes INTEGRÁL JÓGA DJVU, ingyenes letöltések INTEGRÁL JÓGA txt, letöltések INTEGRÁL JÓGA rtf, online INTEGRÁL JÓGA FB2 , ebook INTEGRÁL JÓGA letöltések txt, ingyenes INTEGRÁL JÓGA letöltések, ebook INTEGRÁL JÓGA download MOBI, letöltések INTEGRÁL JÓGA IPad, olvas INTEGRÁL JÓGA MOBI, olvas INTEGRÁL JÓGA docx, ingyenes INTEGRÁL JÓGA awz, download ebook INTEGRÁL JÓGA iPad, ingyenes INTEGRÁL JÓGA DJVU, download INTEGRÁL JÓGA ingyenes, ingyenes letöltések INTEGRÁL JÓGA, olvas INTEGRÁL JÓGA txt, INTEGRÁL JÓGA letöltések DJVU, INTEGRÁL JÓGA letöltések ingyenes, INTEGRÁL JÓGA letöltések pdf ingyenes, INTEGRÁL JÓGA pdf letöltések ingyenes, letöltések eINTEGRÁL JÓGA pdf ingyenes, INTEGRÁL JÓGA letöltések epub ingyenes, INTEGRÁL JÓGA ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply