Húrok

By | 2019-11-26

VÁMOS MIKLÓS - Húrok

Leírás könyv Húrok

Részlet a könyvből:Kellenek a HÚROK. Ütőn, hangszeren, fémből, műanyagból vagy bélből, ahogyan eredetileg mind a gitárra, mind a teniszütőre sodorták. Ezeknél is nélkülözhetetlenebbek az érzelmi húrok, ha azokon játszunk, nagy baj nem lehet. A tudás fontosabb, mint a pénz. Az érzelmek fontosabbak, mint a tudás. E két elvet követve leélhető egy tartalmas élet ezen a földön.Tizennégy évesen kezdtem GITÁROZNI. Hamarosan zenekart alakítottam. Bródy Jánossal ekkor tájt ismerkedtem össze. Elmúltam húsz, amikor különféle okokból (részletek a könyvben) kiszálltam a Gerilla együttesből, mélyen megbántva, csalódottan. Aztán negyvenkét évig (tavaly márciusig) nem vettem a kezembe gitárt.Harmincegy voltam, amikor először jártam TENISZPÁLYÁN. Azóta rendszeresen játszom. (Küzdök.) Átlagosan heti háromszor. Télen-nyáron. Ha esik, ha fúj. Bármiféle utazás lehetőségét fontolgatva először mindig azt mérlegelem, hány tenisz maradna ki. Nem vagyok normális, belátom.Életem két meghatározó SZENVEDÉLY-éről szól a Teniszezz velem… és a Ha én Bródy volnék. A harmadik, még elementárisabb SZENVEDÉLY, az írás kapcsolja őket össze. Amikor ezt Bródy Jánosnak megemlítettem, azt mondta: Mázlista vagy! Sokaknak egy igazi szenvedély sem jut.Az volna szép, ha az olvasó ütőt vagy gitárt ragadna e könyv hatására. Esetleg mind a kettőt, bár talán nem egyszerre.

Letöltés könyvet Húrok pdf

Húrok.pdf

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS pdf formátumban. A Húrok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Húrok epub

Húrok.epub

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS epub formátumban. A Húrok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Húrok mobi

Húrok.mobi

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS mobi formátumban. A Húrok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Húrok txt

Húrok.txt

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS txt formátumban. A Húrok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Húrok docx

Húrok.docx

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS docx formátumban. A Húrok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Húrok fb2

Húrok.fb2

VÁMOS MIKLÓS Húrok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Húrok VÁMOS MIKLÓS fb2 formátumban. A Húrok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Húrok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Húrok könyv ingyen

Húrok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Húrok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Húrok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Húrok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Húrok ingyenes

A könyv részletei Húrok

  • A könyv eredeti címe: Húrok
  • A könyv szerzője: VÁMOS MIKLÓS
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: VÁMOS MIKLÓS
  • Oldalszám: 2013. április 08.
    ISBN: 9789630795883
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Húrok.pdf, Húrok.epub, Húrok.mobi, Húrok.txt, Húrok.docx, Húrok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Húrok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Húrok könyvet VÁMOS MIKLÓS írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Húrok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Húrok. A Húrok könyv megjelenésének dátuma ERR. A Húrok könyvben 2013. április 08.

ISBN: 9789630795883 található.

A könyv letölthető a Húrok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Húrok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: VÁMOS MIKLÓS – Húrok.pdf, VÁMOS MIKLÓS – Húrok.epub, VÁMOS MIKLÓS – Húrok.mobi. VÁMOS MIKLÓS Húrok felülvizsgálat. Húrok könyv VÁMOS MIKLÓS – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. VÁMOS MIKLÓS Húrok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Húrok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Húrok VÁMOS MIKLÓS könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Húrok, Húrok fb2, download Húrok PDF, download Húrok MOBI, ingyenes letöltések Húrok IPhone, online Húrok pdf, ingyenes Húrok DJVU, ingyenes letöltések Húrok txt, letöltések Húrok rtf, online Húrok FB2 , ebook Húrok letöltések txt, ingyenes Húrok letöltések, ebook Húrok download MOBI, letöltések Húrok IPad, olvas Húrok MOBI, olvas Húrok docx, ingyenes Húrok awz, download ebook Húrok iPad, ingyenes Húrok DJVU, download Húrok ingyenes, ingyenes letöltések Húrok, olvas Húrok txt, Húrok letöltések DJVU, Húrok letöltések ingyenes, Húrok letöltések pdf ingyenes, Húrok pdf letöltések ingyenes, letöltések eHúrok pdf ingyenes, Húrok letöltések epub ingyenes, Húrok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply