Hova nézel, papa? – vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

By | 2019-12-19

Nógrádi Gábor - Cakó Ferenc - Hova nézel, Papa? - Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Leírás könyv Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Ha egy könyvvel egyetlen gyerek vagy felnőtt életét megmentettük, már többet tettünk, mint ami egy könyvvel megtehető. És a két szerző, Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc, az elmúlt 22 évben megjelent balesetmegelőző könyveik százezreivel már nem egy gyerek vagy felnőtt életét mentették meg.

Új könyvük a közlekedésben tanúsított figyelmetlenség veszélyeiről szól.

A mobilozás – beszélgetés, sms-ezés, netezés – miatt számtalan súlyos baleset történik a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és persze az autóval közlekedők között.

A két neves szerző újabb könyve ismét a Papa és unokái történeteiben mesél a balesetveszélyekről és a veszélyek elkerüléséről.

Gyerek és felnőtt együtt tanulhatják meg a vidám, kalandos helyzetekből, humoros illusztrációkból, mire kell figyelni, mire kell vigyázni a járdán és az utakon.

Fejezetcímek: Már a mobilt sem vehetem fel? Nem tudsz félkézzel biciklizni? Ki buktatja le a mobilozókat?
Ki rakta ide ezt a lépcsőt? Hogyan kerül az autóm elé egy vaddisznó? Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! pdf

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.pdf

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc pdf formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! epub

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.epub

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc epub formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! mobi

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.mobi

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc mobi formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! txt

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.txt

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc txt formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! docx

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.docx

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc docx formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! fb2

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.fb2

Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc fb2 formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv ingyen

Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! ingyenes

A könyv részletei Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

  • A könyv eredeti címe: Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!
  • A könyv szerzője: Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc
  • Oldalszám: 60 oldal
  • Megjelenés: 2019. május 24.
  • Fájlnév: Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.pdf, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.epub, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.mobi, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.txt, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.docx, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyvet Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv megjelenésének dátuma 2019. május 24.. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyvben 60 oldal található.

A könyv letölthető a Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc – Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.pdf, Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc – Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.epub, Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc – Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!.mobi. Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! felülvizsgálat. Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyv Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! Nógrádi Gábor – Cakó Ferenc könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! fb2, download Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! PDF, download Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! MOBI, ingyenes letöltések Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! IPhone, online Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! pdf, ingyenes Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! DJVU, ingyenes letöltések Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! txt, letöltések Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! rtf, online Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! FB2 , ebook Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések txt, ingyenes Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések, ebook Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! download MOBI, letöltések Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! IPad, olvas Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! MOBI, olvas Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! docx, ingyenes Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! awz, download ebook Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! iPad, ingyenes Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! DJVU, download Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! ingyenes, ingyenes letöltések Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!, olvas Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! txt, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések DJVU, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések ingyenes, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések pdf ingyenes, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! pdf letöltések ingyenes, letöltések eHova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! pdf ingyenes, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! letöltések epub ingyenes, Hova nézel, Papa? – Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj! ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply