Homokhegy

By | 2019-11-25

Joanna Bator - Homokhegy

Leírás könyv Homokhegy

Jadzia félárván nő fel, mivel az apja hősi halált hal a háborúban. Legalábbis ezt meséli az anyja, Zofia, noha tudja, hogy az igazság ennél valamivel bonyolultabb.

Apja valójában a házuk közelében lévő folyóba zuhan a II. világháború utolsó napján – valószínűleg részegen. Hét hónappal később megszületik a gyermek, és szárnyra kelnek a falusi pletykák. Lehet, hogy attól a zsidótól fogant meg az anyja, akit a padláson rejtegetett? Vagy az ellenséggel kollaboráló szomszéd gyermeke, aki megerőszakolta? Zofia egy gazdag rokonhoz küldi Jadziát Wa³brzych-ba, Alsó-Sziléziába. Itt zuhan később Stefan karjaiba a pályaudvar lépcsőjén megbotolva, hogy az életük végül egymáséba gabalyodjon. Idejekorán gyermekük fogan, és ezzel egy időben Jadzia szemében is kialszik a hős lovagjáért lelkesedő ragyogás. A megszülető kislány egyáltalán nem hasonlít a szüleire, csontos, sötéthajú és -szemű, azonban nagyanyja, Zofia jobban rajong Dominikáért, mint a saját lányáért. Az unoka már a modern kor gyermeke, a Homokhegynek nevezett korszerű lakótelepen nő fel, Wa³brzych iparnegyedében. És élete ott folytatódik majd, ahonnan a Nyugat illatát a határ mögül Milka csokoládés papírokon hozta magával évtizedeken keresztül a szél…
A Homokhegy három nő története, mely átível a huszadik század második felén: Zofia kénytelen újraépíteni egész életét az embertelen háború után, Jadzia a kommunizmus színtelen éveinek áldozata, Dominika pedig a kapitalista fordulat szemtanúja. Indulat, harc és vágyakozás, halál és újrakezdés, az emberlét bonyolult egyszerűsége – Joanna Bator regényében mindez álomszerűen bájos és szívfacsaróan valóságos.

Letöltés könyvet Homokhegy pdf

Homokhegy.pdf

Joanna Bator Homokhegy könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator pdf formátumban. A Homokhegy könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homokhegy epub

Homokhegy.epub

Joanna Bator Homokhegy könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator epub formátumban. A Homokhegy könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homokhegy mobi

Homokhegy.mobi

Joanna Bator Homokhegy könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator mobi formátumban. A Homokhegy könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homokhegy txt

Homokhegy.txt

Joanna Bator Homokhegy könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator txt formátumban. A Homokhegy könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homokhegy docx

Homokhegy.docx

Joanna Bator Homokhegy könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator docx formátumban. A Homokhegy könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Homokhegy fb2

Homokhegy.fb2

Joanna Bator Homokhegy könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Homokhegy Joanna Bator fb2 formátumban. A Homokhegy könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Homokhegy könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Homokhegy könyv ingyen

Homokhegy online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Homokhegy ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Homokhegy

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Homokhegy és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Homokhegy ingyenes

A könyv részletei Homokhegy

  • A könyv eredeti címe: Homokhegy
  • A könyv szerzője: Joanna Bator
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Joanna Bator
  • Oldalszám: 400 oldal
  • Megjelenés: 2011. április 12.
  • Fájlnév: Homokhegy.pdf, Homokhegy.epub, Homokhegy.mobi, Homokhegy.txt, Homokhegy.docx, Homokhegy.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Homokhegy könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Homokhegy könyvet Joanna Bator írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Homokhegy könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Homokhegy. A Homokhegy könyv megjelenésének dátuma 2011. április 12.. A Homokhegy könyvben 400 oldal található.

A könyv letölthető a Homokhegy kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Homokhegy könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Joanna Bator – Homokhegy.pdf, Joanna Bator – Homokhegy.epub, Joanna Bator – Homokhegy.mobi. Joanna Bator Homokhegy felülvizsgálat. Homokhegy könyv Joanna Bator – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Joanna Bator Homokhegy könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Homokhegy is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Homokhegy Joanna Bator könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Homokhegy, Homokhegy fb2, download Homokhegy PDF, download Homokhegy MOBI, ingyenes letöltések Homokhegy IPhone, online Homokhegy pdf, ingyenes Homokhegy DJVU, ingyenes letöltések Homokhegy txt, letöltések Homokhegy rtf, online Homokhegy FB2 , ebook Homokhegy letöltések txt, ingyenes Homokhegy letöltések, ebook Homokhegy download MOBI, letöltések Homokhegy IPad, olvas Homokhegy MOBI, olvas Homokhegy docx, ingyenes Homokhegy awz, download ebook Homokhegy iPad, ingyenes Homokhegy DJVU, download Homokhegy ingyenes, ingyenes letöltések Homokhegy, olvas Homokhegy txt, Homokhegy letöltések DJVU, Homokhegy letöltések ingyenes, Homokhegy letöltések pdf ingyenes, Homokhegy pdf letöltések ingyenes, letöltések eHomokhegy pdf ingyenes, Homokhegy letöltések epub ingyenes, Homokhegy ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply